Παιδικό λευκό: Πώς να κανονίσετε ένα δωμάτιο ώστε να μην φαίνεται βαρετό; Συνδυασμοί για κομψούς εσωτερικούς χώρους (140+ φωτογραφίες)

Παιδικό λευκό Αυτή είναι μια από τις πιο παραδοσιακές και ταυτόχρονα λογικές αποφάσεις. Το λευκό χρώμα δημιουργεί ένα αίσθημα καθαρότητας και φρεσκάδας, μοιάζει καλό με μινιμαλισμό και σκανδιναβικό στυλ, και κυρίως με την αξιοπρέπειά του - είναι ουδέτερο. Αρκεί να αλλάξετε τα έπιπλα, να κρεμάσετε αφίσες αντί για εικόνες και το δωμάτιο του μωρού μετατρέπεται σε δωμάτιο εφήβων. Αρκεί να αλλάξουμε ξανά τα έπιπλα, να κρεμάσουμε πίνακες αντί για αφίσες και να βάλουμε ένα χαλί, και τώρα, αυτό είναι ήδη ο χώρος ενός νεαρού άνδρα. Η ευελιξία του λευκού το καθιστά μια καλή επιλογή. Μάθετε για όλες τις αποχρώσεις του φινιρίσματος για οποιαδήποτε ηλικία με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Περιεχόμενο αυτού του άρθρου:

Χαρακτηριστικά του λευκού χρώματος και η επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης

Το λευκό είναι το χρώμα της ειρήνης και της ανάπαυσης για τα ανήσυχα παιδιά.

Το λευκό είναι το χρώμα της ειρήνης και της ανάπαυσης για τα ανήσυχα παιδιά.

Το λευκό έχει πολλά ειδικά χαρακτηριστικά που το διακρίνουν από άλλα χρώματα:

 • Ουδετερότητα. Συνδυάζεται με όλα τα χρώματα σε γενικές γραμμές, καθορίζουν επίσης πώς ακριβώς θα φαίνεται το εσωτερικό. Ανακατεύουμε με παστέλ χρώματα - ροδάκινο, λεμόνι, λεπτήπράσινο - και να πάρετε ένα ήρεμο αρμονικό δωμάτιο, το οποίο πρέπει να χαλαρώσετε. Προσθέστε φωτεινά χρώματα σε αυτό - το κόκκινο, πορτοκαλί, καναρίνι, κορεσμένα μπλε - και να έχετε την εντύπωση μιας κίνησης, της ομορφιάς της αφύπνισης και της ρύθμισης με χαρούμενο τρόπο.
 • Ανακλαστικές ιδιότητες. Αντικατοπτρίζει και αναστέλλει το φως με τέτοιο τρόπο ώστε το δωμάτιο να φαίνεται ελαφρύτερο και μεγαλύτερο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μικρά διαμερίσματα, όπου μόνο μια μικρή περιοχή θα μπορούσε να διατεθεί για το φυτώριο.
 • Ευκολία. Εξισορροπεί άλλα χρώματα. Σε συνδυασμό με αυτό, ακόμη και οι πιο φανταχτερες ή πιο σκοτεινές αποχρώσεις αρχίζουν να φαίνονται πιο ειρηνικές. Ο συνδυασμός του με το μαύρο θα δώσει σφοδρότητα, όχι γαλήνη. Ο συνδυασμός του με το κόκκινο θα δώσει την κίνηση, όχι τη νευρικότητα.

Με αυτό το χρώμα, το δωμάτιο φαίνεται μεγαλύτερο και ελαφρύτερο.

Με αυτό το χρώμα, το δωμάτιο φαίνεται μεγαλύτερο και ελαφρύτερο.

Γενικά, είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα με το οποίο μπορείτε εύκολα να εργαστείτε. Το πρώτο βήμα σε αυτή την εργασία είναι να επιλέξετε μια σκιά του λευκού που ταιριάζει σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο:

 • Αν υπάρχει ελάχιστο φως στο δωμάτιο, τα παράθυρά του βλέπουν βόρεια και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου ήλιος, η σκιά θα πρέπει να είναι ζεστή, διαφορετικά θα φαίνεται κρύα και άβολα.
 • Εάν υπάρχει πολύ φωτισμός στο δωμάτιο, τα παράθυρά του βλέπουν νότια και υπάρχει πολύς ήλιος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρύες αποχρώσεις, δεν θα είναι κρύο ούτως ή άλλως.

Η διακόσμηση ενός λευκού παιδικού δωματίου δεν είναι μόνο εύκολη, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα.

Η διακόσμηση ενός λευκού παιδικού δωματίου δεν είναι μόνο εύκολη, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα.

Οι ζεστές αποχρώσεις πάντα δίνουν μια αίσθηση άνεσης. Κρύο - σοβαρότητα, και αν πάτε πολύ μακριά με αυτούς, μπορείτε να πάρετε ενώσεις με το χειρουργείο ή το νοσοκομείο, το οποίο στο φυτώριο είναι εντελώς ακατάλληλο.
Το διοικητικό συμβούλιο
Είναι καλύτερα να προσθέσετε δροσερά χρώματα στη δροσερή σκιά του λευκού και αντίστροφα.
Ταιριάζει καλά με οποιοδήποτε χρώμα.

Ταιριάζει καλά με οποιοδήποτε χρώμα.

Για να βεβαιωθείτε ότι η σκιά έχει επιλεγεί σωστά, μπορείτε να βάψετε μια μεγάλη ταινία χαρτιού σε αυτήν (για παράδειγμα, ένα κομμάτι παλιάς περιττής ταπετσαρίας), να την κρεμάσετε στον τοίχο για μια ολόκληρη μέρα και να δείτε πώς αλλάζει το χρώμα ανάλογα με το χρόνο. Στη συνέχεια, πάρτε μια άλλη σκιά και κρεμάστε την κορδέλα βαμμένη πάνω της την επόμενη μέρα.

Συνήθως μια τέτοια οπτική επίδειξη είναι πολύ χρήσιμη.

Επιλογή για ένα αγόρι σε συνδυασμό με το μπλε

Επιλογή για ένα αγόρι σε συνδυασμό με το μπλε

Θα σας ενδιαφέρει:ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Ταπετσαρία στο νηπιαγωγείο για αγόρια (+200 φωτογραφίες): δίνουμε στο παιδί την ευκαιρία να εκφραστεί

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Φινίρισμα και πιθανά στοιχεία χρώματος

Το λευκό χρώμα είναι ιδιότροπο - είναι εύκολο να λερωθεί, χρειάζεται συνεχή φροντίδα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να επιλέξετε πρακτικά υλικά για φινίρισμα, τα οποία στη συνέχεια θα είναι εύκολο να τα χειριστείτε:

 • στο πάτωμα laminate δάπεδα ή λινέλαιο - και οι δύο είναι εύκολο να πλυθούν, και το ένα και το άλλο δεν απορροφά οσμές και υγρό, δεν είναι ευαίσθητο στην επιθετική χημεία.
 • βαφή ή επένδυση στους τοίχους ταπετσαρία - τόσο το άλλο όσο και το άλλο θα είναι εύκολο να καθαριστούν αργότερα, ακόμη και αν το παιδί αποφασίσει να εκφράσει δημιουργικά και να αντλήσει από αυτά.
 • ανώτατο όριο να ζωγραφίζει ή να κάνει την ένταση - και αυτό, και το άλλο δεν απορροφά οσμές, εύκολο να καθαριστεί, δεν υποφέρει από την υγρασία και εξυπηρετεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τις περισσότερες φορές οι τοίχοι στα παιδικά δωμάτια βαφτούν στους τοίχους

Τις περισσότερες φορές οι τοίχοι στα παιδικά δωμάτια είναι ζωγραφισμένα

Είναι επιθυμητό να μην υπάρχουν γυαλιστερές επιφάνειες. Λευκό χρώμα και έτσι αντανακλά, αν έχει μια επιπλέον λάμψη, θα γίνει πολύ ακτινοβόλο και οι ομοιότητες με το χειρουργείο δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Τα έγχρωμα στοιχεία έχουν σχεδιαστεί για να αραιώνουν την στειρότητα του λευκού, να το κάνουν πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. Στην πραγματικότητα, έθεσαν τον βασικό τόνο.

Αυτοκόλλητα. Μεγάλα, πολύχρωμα, που απεικονίζουν λουλούδια, πουλιά, αγαπημένους χαρακτήρες.Μπορούν να αντικαταστήσουν τη ζωγραφική και εύκολα να ξεφλουδίσουν όταν βαρεθούν. Αφίσες ή πίνακες ζωγραφικής. Με λουλούδια, με αφηρημένα σχέδια, με μουσικές ομάδες και οτιδήποτε άλλο. Θα δώσουν ζωντάνια και φωτεινότητα και είναι εύκολο να αφαιρεθούν. Χρώμα τοίχο ή δύο τοίχους. Προσέλκυση προσοχή στον εαυτό τους, αλλάξτε εντελώς την αντίληψη του δωματίου. Το χρώμα μπορεί να μην είναι ομοιόμορφο, αλλά με μοτίβα ή αφηρημένες διαμορφώσεις. Ή μπορεί να είναι ένας πίνακας που απεικονίζει ένα διάγραμμα από ένα βιβλίο. Χρωματιστό ανώτατο όριο. Μια ενδιαφέρουσα, μη τυποποιημένη λύση. Δεν μπορείτε να το ζωγραφίσετε μόνο και να βάλετε την εικόνα - τον ουρανό, τα συνυφασμένα φύλλα, τον ήλιο, το φεγγάρι, τα αστέρια και οτιδήποτε άλλο. Χαλίκι ταπετσαρία ή βαφή σχιστόλιθου. Μπορούν να έχουν οποιοδήποτε χρώμα, και μπορείτε να τα ζωγραφίζετε - μια εξαιρετική λύση για το δωμάτιο ενός μικρού παιδιού. Χρωματιστό χαλί στο πάτωμα. Όχι μόνο προφορά, αλλά και άνεση. Θα είναι ωραίο να παίζετε, να διαβάζετε βιβλία και ακόμα να κοιμάστε. Χρωματιστά έπιπλα. Πρόκειται επίσης για μια μη τυποποιημένη λύση, η οποία επιτρέπει, μαζί με την αλλαγή του κιτ, να αλλάξει εντελώς η εμφάνιση του δωματίου.

Αραιώστε την λευκή στειρότητα με φωτεινά στοιχεία

Μπορούν να είναι οι εξής:

 • Αυτοκόλλητα. Μεγάλα, πολύχρωμα, που απεικονίζουν λουλούδια, πουλιά, αγαπημένους χαρακτήρες. Μπορούν να αντικαταστήσουν τη ζωγραφική και εύκολα να ξεφλουδίσουν όταν βαρεθούν.
 • Αφίσες ή εικόνες. Με λουλούδια, με αφηρημένα σχέδια, με μουσικές ομάδες και οτιδήποτε άλλο. Θα δώσουν ζωντάνια και φωτεινότητα και είναι εύκολο να αφαιρεθούν.
 • Χρώμα τοίχο ή δύο τοίχους. Προσέλκυση προσοχή στον εαυτό τους, αλλάξτε εντελώς την αντίληψη του δωματίου. Το χρώμα μπορεί να μην είναι ομοιόμορφο, αλλά με μοτίβα ή αφηρημένες διαμορφώσεις. Ή μπορεί να είναι ένας πίνακας που απεικονίζει ένα διάγραμμα από ένα βιβλίο.
 • Χρωματιστό ανώτατο όριο. Μια ενδιαφέρουσα, μη τυποποιημένη λύση. Δεν μπορείτε να το ζωγραφίσετε μόνο και να βάλετε την εικόνα - τον ουρανό, τα συνυφασμένα φύλλα, τον ήλιο, το φεγγάρι, τα αστέρια και οτιδήποτε άλλο.
 • Χαλίκι ταπετσαρία ή βαφή σχιστόλιθου. Μπορούν να έχουν οποιοδήποτε χρώμα, και μπορείτε να τα ζωγραφίζετε - μια εξαιρετική λύση για το δωμάτιο ενός μικρού παιδιού.
 • Έγχρωμη χαλί στο πάτωμα. Όχι μόνο προφορά, αλλά και άνεση. Θα είναι ωραίο να παίζετε, να διαβάζετε βιβλία και ακόμα να κοιμάστε.
 • Έγχρωμη έπιπλα. Πρόκειται επίσης για μια μη τυποποιημένη λύση, η οποία επιτρέπει, μαζί με την αλλαγή του κιτ, να αλλάξει εντελώς η εμφάνιση του δωματίου.

Πολύχρωμο χαλί στο πάτωμα - μια φωτεινή προφορά για κάθε δωμάτιο

Πολύχρωμο χαλί στο πάτωμα - μια φωτεινή προφορά για κάθε δωμάτιο

Μπορείτε να κολλήσετε την ταπετσαρία στο χαμηλότερο τρίτο των τοίχων, μπορείτε να τα ζωγραφίσετε με μοτίβα, μπορείτε να τους δώσετε μια υφή, μπορείτε να εφαρμόσετε αφηρημένα φωτεινά σημεία και υπερχειλίσεις.

Στην πραγματικότητα, τα στοιχεία χρώματος μπορεί να είναι απολύτως κάθε είδους. Ένα πρόσωπο που ενεργεί ως σχεδιαστής περιορίζεται μόνο από τη φαντασία του.

Δώστε προσοχή στον τοίχο με φωτεινή ταπετσαρία

Δώστε προσοχή στον τοίχο με φωτεινή ταπετσαρία

Το διοικητικό συμβούλιο
Με τα χρωματικά στοιχεία πρέπει να είστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ και πρέπει να συνδυαστούν μεταξύ τους.

Θα σας ενδιαφέρει:ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Σχεδιασμός παιδικού δωματίου με μαλακό καναπέ: Πως και πού πρέπει να το πω;

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Πώς να κανονίσετε ένα δωμάτιο του παιδιού σε διαφορετικές περιόδους;

Σε διαφορετικές περιόδους της ζωής ενός παιδιού, τα έγχρωμα στοιχεία μπορεί να είναι διαφορετικά, να φέρουν διαφορετικό μήνυμα και μπορεί να υπάρχει ένας διαφορετικός αριθμός από αυτά.

Η κύρια εστίαση στην ηλικία του παιδιού

Η κύρια εστίαση στην ηλικία του παιδιού

επιστρέψτε στο μενού ↑

Παιδικό δωμάτιο

Στο δωμάτιο του μωρού, που ακόμα δεν πηγαίνει καν στο νηπιαγωγείο, ζεστές αποχρώσεις του λευκού, αραιωμένες με παστέλ, απαλά χρώματα είναι κατάλληλα. Αυτά μπορεί να είναι:

 • ροζ?
 • ροδάκινο ·
 • χλωμό λιλά?
 • μαλακό μπλε.

Ο παιδικός σταθμός στο λευκό μπορεί να διακοσμηθεί με ράφια ή ράφια

Ο παιδικός σταθμός στο λευκό μπορεί να διακοσμηθεί με ράφια ή ράφια

Μπορούν να λεκιάσουν:

 • σχέδια στο κρεβάτι.
 • θόλος πάνω από την κούνια, εάν υπάρχει.
 • χαλί στο πάτωμα, χωρίς την οποία δεν μπορείτε απλά να το κάνετε, γιατί το παιδί χρειάζεται να μάθει κάπου να σέρνει και στη συνέχεια να περπατήσει.
 • σχέδια και εικόνες στους τοίχους - θα πρέπει να τους αρέσουν οι γονείς τους προς το παρόν, επειδή το παιδί είναι πολύ μικρό για να εκφράσει τη γνώμη του.

Όλοι δεν προτιμούν ένα κουβούκλιο στο κρεβάτι

Όλοι δεν προτιμούν ένα κουβούκλιο στο κρεβάτι

Τα παιχνίδια μπορούν να λειτουργήσουν ως φωτεινά σημεία. Μια ντουλάπα με αυτά μπορεί να διακριθεί και να τονισθεί, ή μπορείτε να κουρτίνα με την κουρτίνα του ίδιου λεπτού χρώματος, το οποίο επιλέγεται εκτός από το λευκό.

Οι μεγάλες φωτεινές προθέσεις δεν θα είναι σωστές.

Θα σας ενδιαφέρει:ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Παιδικά κρεβάτια από το έτος για αγόρια και κορίτσια: Πολυλειτουργικά σχέδια που θα είναι άνετα για τα μωρά

επιστρέψτε στο μενού ↑

Το δωμάτιο του Preschooler

Σε μια αίθουσα προσχολικής ηλικίας, όταν αλλάζετε το σετ μικροφώνου-ακουστικού και τους τόνους, μπορείτε να λάβετε υπόψη τη γνώμη του, μετατρέποντας την επισκευή σε πραγματικό παιχνίδι και εκπαίδευση στις δεξιότητες λήψης αποφάσεων.

Απαλή παστέλ χρώματα για το δωμάτιο του μικρού αγοριού

Απαλή παστέλ χρώματα για το δωμάτιο του μικρού αγοριού

Τα χρώματα μπορούν να αφεθεί παστέλ και μπορείτε να επιλέξετε φωτεινότερα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ζώνες - μία για ύπνο, η άλλη για παιχνίδια και να τις χωρίσετε με χρώματα.

Στην υπνοδωμάτιο:

 • παστέλ χρώματα που δημιουργούνται για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.
 • θόλος πάνω από το κρεβάτι ή την κουρτίνα που χωρίζει από το υπόλοιπο δωμάτιο.
 • κάλυψη στο κρεβάτι, το οποίο μπορεί επίσης να είναι έγχρωμο.
 • ένα μικρό νυχτερινό φως που θα σώσει ένα παιδί από το φόβο του σκοταδιού και της προφοράς ταυτόχρονα.
 • ελάχιστα πράγματα και ελάχιστα έπιπλα.

Μια μεγάλη επιλογή - ένα ελάχιστο των πραγμάτων και των επίπλων

Μια μεγάλη επιλογή - ένα ελάχιστο των πραγμάτων και των επίπλων

Στην περιοχή παιχνιδιού:

 • φωτεινά χρώματα που ταιριάζουν στη διασκέδαση και τη δραστηριότητα.
 • ντουλάπι με παιχνίδια, όπου τοποθετούνται ή τοποθετούνται ·
 • ένα μαλακό χαλί στον οποίο μπορείτε να καθίσετε ή να ξαπλώσετε όταν διαβάζετε ένα βιβλίο, να συλλέγετε ένα παζλ, να παίζετε με γραφομηχανές ή να χτίζετε από έναν σχεδιαστή.
 • εικόνες, πίνακες ζωγραφικής ή αφίσες στους τοίχους που απεικονίζουν τους αγαπημένους σας χαρακτήρες.

Διαχωρίστε το δωμάτιο σε ζώνες

Διαχωρίστε το δωμάτιο σε ζώνες

Στην περιοχή παιχνιδιού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό κομμάτι του τοίχου σχιστόλιθου έτσι ώστε το παιδί να μπορεί να σχεδιάσει. Ή βάλτε ένα τραπέζι στο οποίο είναι βολικό να σκαλίζεις και να κάνεις χειροτεχνίες.

Είναι απαραίτητο να επιλέξετε χρώματα που θα συνδυαστούν - είτε θα είναι συγγενικά, είτε θα είναι διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος (πλούσιο μπλε στην περιοχή παιχνιδιού, λεπτό μπλε στην κρεβατοκάμαρα) ή θα συγκριθούν.

Επιλέξτε χρώματα που ταιριάζουν

Επιλέξτε χρώματα που ταιριάζουν

Θα σας ενδιαφέρει:REVIEW: Σύγχρονες Κουρτίνες στο παιδικό δωμάτιο για αγόρια και κορίτσια: Όμορφα νέα (175 + Φωτογραφίες)

επιστρέψτε στο μενού ↑

Αίθουσα σπουδαστών

Στην αίθουσα του σπουδαστή είναι επίσης σημαντικό να ληφθεί υπόψη η γνώμη του παιδιού. Τι είδους τοίχους θέλει να δει, τι χαλί, ποια βιβλία; Μπορείτε να αφήσετε το χώρο ύπνου και παιχνιδιού αμετάβλητο, προσθέτοντας σε αυτούς ένα χώρο εργασίας.

Σε αυτή την ηλικία, πρέπει να λάβετε υπόψη τις επιθυμίες του παιδιού.

Σε αυτή την ηλικία, πρέπει να λάβετε υπόψη τις επιθυμίες του παιδιού.

Σε αυτό:

 • ήσυχα χρώματα που βοηθούν την εστίαση: πράσινο, μπλε, καφέ, λεπτό κίτρινο.
 • ένα τραπέζι στο οποίο είναι εύκολο να καθίσετε και να γράψετε, μια καρέκλα που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί ανάλογα με το ύψος του παιδιού.
 • μια λάμπα που τοποθετείται στο αριστερό χέρι, έτσι ώστε να μην χαλάσει το χειρόγραφο και τα μάτια.
 • τα ράφια στα οποία θα βρίσκονται τα βιβλία, οι φορητοί υπολογιστές, τα βραβεία των σχολείων, αν θέλουν.

Το δωμάτιο των λευκών παιδιών μπορεί να μεγαλώσει με το παιδί

Το δωμάτιο των λευκών παιδιών μπορεί να μεγαλώσει με το παιδί

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει κάτι που σχετίζεται με το χόμπι του παιδιού. Σχέδια αυτοκινήτων στους τοίχους, για παράδειγμα, ή ένα τηλεσκόπιο στο παράθυρο. Προσπαθήστε να κάνετε τα πάντα να ταιριάζουν και έτσι, ακόμη και σε μια κατάσταση χάους το δωμάτιο δεν φαίνεται απωθητικό.

Το δωμάτιο των λευκών παιδιών μπορεί να «ξεχωρίσει» μαζί με το παιδί.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα τραπέζι στο οποίο το παιδί θα καθίσει άνετα.

 

Θα σας ενδιαφέρει:REVIEW: Τι πρέπει να είναι Παιδικό δωμάτιο (310+ φωτογραφίες): Επιλογή ταπετσαρίας, πάτωμα, οροφή, κούνια

επιστρέψτε στο μενού ↑

Φοιτητικό δωμάτιο

Όταν το παιδί δεν γίνει ούτε ένας έφηβος, αλλά ένας νεαρός άνδρας, μπορείτε να τον αφήσετε να διακοσμήσει το δωμάτιο με το γούστο σας, να αφαιρέσει το χώρο παιχνιδιού, να τραβήξει φωτογραφίες από τους τοίχους, να πετάξει, να διανείμει ή να σώσει τα παιχνίδια.

Αλλά κανείς δεν θα σταματήσει τους γονείς να συμμετάσχουν και να δώσουν κάποιες συμβουλές.

Σε αυτή την ηλικία, μπορείτε να επιτρέψετε στον φοιτητή να κανονίσει το δικό του δωμάτιο.

Σε αυτή την ηλικία, μπορείτε να επιτρέψετε στον φοιτητή να κανονίσει το δικό του δωμάτιο.

Πρέπει να είναι στο δωμάτιο:

 • Περιοχή ύπνου με ήρεμα χαλαρωτικά χρώματα, κρεβάτι και νυχτερινό φως.
 • Ο χώρος εργασίας, με τραπέζι, καρέκλα, χρώματα και πράγματα που βοηθούν στην εργασία.

Στο στυλ του μινιμαλισμού - εύκολο και απλό

Στο στυλ του μινιμαλισμού - εύκολο και απλό

Οι τοίχοι μπορούν να διακοσμηθούν με αφίσες, πίνακες ζωγραφικής, σχέδια. Αντικαταστήστε τις φωτογραφίες με τις αγαπημένες σας ομάδες με φωτογραφίες της οικογένειας ή τις θέσεις που θέλει να επισκεφθεί το παιδί. Χαλί για να αγοράσει ένα νέο ή απλά να πετάξει μακριά το παλιό, να οργανώσει ένα μέρος για να ξεκουραστείτε με μια καρέκλα και ένα ζεστό λάμπα.

Θα σας ενδιαφέρει:ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Ποιότητα κρεβάτι στο παχνί για τα νεογέννητα - Το κλειδί για υγιή μωρό ύπνο

επιστρέψτε στο μενού ↑

ΒΙΝΤΕΟ: Σύγχρονες ιδέες για το δωμάτιο του παιδιού

Ενημερώνουμε το εσωτερικό του παιδικού σταθμού

Λευκά δωμάτια για κορίτσια

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Συμπεράσματα

Ανεξάρτητα από την ηλικία ενός παιδιού, στο φόντο της λευκής διακόσμησης μπορείτε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό παράδεισο για αυτόν που θα καλύψει τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του. Το κυριότερο είναι να δείξει ευελιξία, να αλλάξει τα στοιχεία όταν το παιδί είναι έτοιμο γι 'αυτό, και όχι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, για να του επιτρέψει να συμμετάσχει στη διαδικασία.

Και μην ξεχνάτε ότι αν και όλα τα χρώματα συνδυάζονται με το λευκό, θα πρέπει επίσης να συνδυαστούν μεταξύ τους.

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (περισσότερες από 140 φωτογραφίες)

7.7 Συνολικό σκορ
Λευκό χρώμα για εσωτερικό παιδικό δωμάτιο

Πολλοί φοβούνται το λευκό στο παιδικό δωμάτιο, θεωρώντας ότι είναι ένα εμπορικό σήμα. Αλλά στην πραγματικότητα, σε σκοτεινό υπόβαθρο, όλα είναι όλο και πιο ορατά. Με αυτό το χρώμα μπορούν να δημιουργηθούν πολλά παράλληλα, τα οποία θα μετατρέψουν το δωμάτιο των παιδιών σε έναν πραγματικό κόσμο χρωμάτων και θα είναι θετικά. Αφού ελέγξετε τις πληροφορίες, αφήστε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα στα σχόλια. Θα είναι χρήσιμα σε άλλους αναγνώστες. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Εκτιμούμε κάθε κριτική σας και το χρόνο σας.

Φροντίδα
8
Πρακτικότητα
7.5
Τιμή
7.5
Πλεονεκτήματα
 • Φωτεινό σχέδιο.
 • Διευρύνει οπτικά το δωμάτιο.
 • Μπορείτε να κάνετε πολλές συναθροίσεις.
 • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.
 • Παγκόσμιο χρώμα.
Μειονεκτήματα
 • Περισσότερη προσοχή στη φροντίδα.
Προσθέστε την κριτική σας

Θα χαρούμε και τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική σας βαθμολογία

el2.decorexpro.com - Ημερήσιο περιοδικό για το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, το εσωτερικό σχεδιασμό

Δωμάτια

Αυλή και κήπο

Σχεδιασμός