Η μαγεία του χρώματος που επηρεάζει την αντίληψη μας για το εσωτερικό: Σχεδιασμός μιας κόκκινης κουζίνας σε φωτεινά χρώματα (115+ Φωτογραφίες)

Η πλήρως κόκκινη κουζίνα στο εσωτερικό δεν είναι κατάλληλη για όλους, αλλά κάποιες λεπτομέρειες για τη διακόσμηση, με περισσότερη ή λιγότερη ένταση, ταιριάζουν σε κάθε εραστή του "πιπέρι". Η κόκκινη κουζίνα στο εσωτερικό διεγείρει την όρεξη και την επιθυμία για φαγητό, που αντιστοιχεί ακριβώς σε μια πολύ λειτουργική κουζίνα.

Το περιεχόμενο:

Τα κόκκινα χρώματα φέρνουν φωτεινή ενέργεια, προσδίδουν έμφαση στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση της κουζίνας. Πικάντικα, ορεκτικά, προσθέτουν οπτικό ενδιαφέρον σε λειτουργικούς εσωτερικούς χώρους σχεδιασμένους για μαγείρεμα. Τα ντουλάπια και τα αξεσουάρ κουζίνας, οι μικρές διακοσμήσεις, οι τοίχοι σε αυτά τα χρώματα θα φωτίζουν την κουζίνα σας, θα σας εμπνεύσουν να τα προσθέσετε στο σχεδιασμό σας. Θα σας αρέσουν αυτά τα έργα, αφού τα περισσότερα από αυτά είναι κατασκευασμένα στο μοντέρνο στυλ, φαίνονται υπέροχα με κλασικά χρώματα - μαύρο, λευκό, γκρι.

Ζεστό χρώμα για κουζίνες με χαρακτήρα

Το κόκκινο είναι ένα σήμα χρώματος με ισχυρή προσωπικότητα, ελκυστικό δυναμικό. Θεωρείται επίσης ότι ενθαρρύνει την πείνα - και γι 'αυτό τα εστιατόρια, που μας εκπλήσσουν με την εκπληκτική διακόσμησή τους, χρησιμοποιούν αυτούς τους απλούς κανόνες της ψυχολογίας του χρώματος στο σχεδιασμό τους.

Πολλοί από εμάς αγαπούν, θέλουν να ενσωματώσουν αυτό το παθιασμένο χρώμα στο σχεδιασμό του σπιτιού σας, αλλά ο ισχυρός, συναρπαστικός χαρακτήρας το καθιστά μάλλον ακατάλληλο για ένα υπνοδωμάτιο ή σαλόνι. Σήμερα, όμως, τον καλωσορίζουμε στην κουζίνα για μαγείρεμα με χαρακτήρα.

Το κόκκινο είναι ένα σήμα χρώματος με μια ισχυρή προσωπικότητα.

Το κόκκινο είναι ένα σήμα χρώματος με μια ισχυρή προσωπικότητα.

Η ολοένα και πιο δημοφιλής κόκκινη κουζίνα δηλώνει με τόλμη ότι αξίζει αμέριστη προσοχή. Υπάρχουν πολλές υφές, αποχρώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, από ομαλές, λαμπερές έως ματ επιφάνειες. Σκεφτείτε ένα συνδυασμό με ανοξείδωτο χάλυβα ή μικροσκοπικά ψηφιδωτά πλακάκια. πλακάκιαπου σιγά-σιγά κατακτά, μετά την πρακτικότητα, τις καρδιές μας.

Το διοικητικό συμβούλιο
Ανακατέψτε λίγο από οποιαδήποτε διακόσμηση χωρίς οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες συνέπειες. Εφαρμόστε τον κανόνα για τη διαφήμιση, σύμφωνα με τον οποίο οποιαδήποτε σύνθεση μπορεί να περιέχει από 5 έως 10 τοις εκατό. Κάντε το στοιχείο συμπαγές και έντονο, ώστε να μετατρέπεται αμέσως σε ένα μάτι για τα μάτια, για παράδειγμα, σε ένα νησί της κουζίνας.
Το χρώμα θεωρείται μια διέγερση της πείνας.

Το χρώμα θεωρείται μια διέγερση της πείνας.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Οι καρέκλες

Σκαμπό μπαρ ως τόνους μπορεί να είναι εξίσου κομψό με μια άσπρη κουζίνα, αλλά όχι πολύ έντονη, αλλά πιο ήπια. Σίγουρα, ένα άγγιγμα του κόκκινου σχεδίου θα κάνει το φαγητό με τους φίλους πιο νόστιμο.

Σκαμπό μπαρ ως τόνους

Σκαμπό μπαρ ως τόνους

επιστρέψτε στο μενού ↑

Ερμάρια

Αν έχετε κουραστεί από κλασικό ξύλο ντουλάπια, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα τους ζωγραφίζοντας. Θα είναι ένα τολμηρό σχέδιο, το οποίο έχει μια εξατομίκευση, μια μικρή ρετρό αφή.

Συνιστάται να μην το παρακάνετε: τα έπιπλα της θερμοκρασίας συμπληρώνονται καλύτερα από έναν ουδέτερο τοίχο, όπως το λευκό, κρέμα, μπεζ, με την προσθήκη πολλών αποχρώσεων ξύλου.

Κόκκινο με μαύρο - Αυτό είναι σύγχρονο, και με γκρι - ένας σπάνιος, πολύ αποτελεσματικός συνδυασμός. Εάν θέλετε να αναμίξετε 2 χρώματα, δοκιμάστε ένα συνδυασμό με ανοιχτό πράσινο, με μέτρο, σε φόντο ουδέτερου χρώματος.

Το κόκκινο με το μαύρο είναι μοντέρνο

Το κόκκινο με το μαύρο είναι μοντέρνο

Λεία, λαμπερά κόκκινα ντουλάπια αλουμινίου έχουν γίνει πολύ δημοφιλή πρόσφατα. Με έναν υπαινιγμό κομψού σχεδιασμού, με στοιχεία βιομηχανικής. Μινιμαλιστικό, εύκολο στη συντήρηση, είναι διαχρονικό, μπορεί να είναι μια επιλογή για τη ζωή.

Ο λαμπρός, έντονος κόκκος εμπνέει μια τεχνική ατμόσφαιρα, και η μπορντό δίνει μια βασιλική, κομψή απόχρωση. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το χρώμα δίνει στην κουζίνα αξιόλογες αποχρώσεις που δεν μπορούν να αγνοηθούν..

Φωτεινή προφορά του σπιτιού σας

Φωτεινή προφορά του σπιτιού σας

Δεδομένου ότι έχει πραγματική ισχύ στην ψυχολογία και τη διαφήμιση, το κόκκινο χρώμα που φτάνει στην κουζίνα προκαλεί μερικές φορές συσχετισμούς με την Coca-Cola και το πιπέρι τσίλι. Στο Σε συνδυασμό με τις σωστές υφές, λειτουργεί με τα πάντα, από το βιομηχανικό έως το ρετρό σχεδιασμό.

Αν το αγαπάτε και κινδυνεύετε να επιπλώσετε ή να διακοσμήσετε την κουζίνα σας με αυτό το χρώμα, τότε θα πάρετε λαμπερές επιφάνειες που θα τονώνουν τη συνομιλία και την όρεξη.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Έπιπλα

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η κουζίνα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα δομοστοιχειωτής κατασκευής. Αυτό θα σημαίνει ότι πάντα θα αναμιγνύουμε, θα ταιριάζουν με τα σχέδια μεταξύ τους, καθώς τα μεγέθη τους συχνά αντιστοιχούν. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το παιχνίδι με ασυνήθιστα έπιπλα:

 • κεράσι κόκκινο βερνίκι στα ντουλάπια θα προσθέσει ένα σύγχρονο άγγιγμα. Και αν έχετε γκρίζο σκυρόδεμα κορυφή πίνακα και η κάλυψη δαπέδου που αντανακλά την επιφάνεια, θα αντανακλάται καλά, θα επηρεαστεί.

 • χρησιμοποιήστε τόνους με ένα ασπρόμαυρο σχέδιο χρωμάτων για να δώσετε στην κουζίνα μια ρετρό εμφάνιση. Βρείτε για αυτά τα κόκκινα πιάτα, γλάστρες.
 • όταν υπάρχει μια επιθυμία για εκλέπτυνση, πηγαίνετε στη Βουργουνδία, μαόνι ή τσιγαρισμένο μπορντό. Μπορείτε να τα εξισορροπήσετε με το ελαφρύ χρώμιο, ανθεκτικό ύφασμα. Αν δεν θέλετε να σπάσετε τον εκλεπτυσμένο ρυθμό της σκούρο κόκκινης κουζίνας, του χάλκινου εξοπλισμού, του χαλκού φωτιστικά αντί για χρώμιο.

Αυτό το χρώμα εντείνει την ενέργεια, δημιουργεί ζεστούς, μοναδικούς χώρους διαβίωσης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δοθεί σε μια μοντέρνα κουζίνα μια μοναδική σκιά, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης αυτού του υπερβολικού χρώματος.

Ντουλάπια, μικρές διακοσμήσεις, τοίχοι - ανεξάρτητα από το αν είναι προφορά ή στερεά - φαίνονται υπέροχα με πολλά άλλα χρώματα και αποχρώσεις. Οι κόκκινες συσκευές, τα ράφια ή τα γλάστρες φαίνονται καταπληκτικά με μαύρο, λευκό ή γκρι τόνων και οργάνων από ανοξείδωτο χάλυβα.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Ερμάρια

Με τα σωστά συμπληρωματικά χρώματα, τόνους, αξεσουάρ, το κόκκινο χρώμα στα ντουλάπια της κουζίνας σας μπορεί να μετατρέψει την κουζίνα στο προσκήνιο. Αυτός θα εγγυηθεί ότι αυτή θα είναι ένα συγκεντρωτικό μέρος για όλη την οικογένεια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτή η κουζίνα θα είναι ένας χώρος συγκέντρωσης για όλη την οικογένεια.

Αυτή η κουζίνα θα είναι ένας χώρος συγκέντρωσης για όλη την οικογένεια.

Δεδομένου ότι είναι τόσο ισχυρό, πρέπει πραγματικά να το χρησιμοποιήσετε σε ισορροπία με άλλα χρώματα και αξεσουάρ για καλύτερα αποτελέσματα. Πολύ μεγάλες περιοχές χρώματος πάντα φαίνονται συντριπτικές, αυτό ισχύει ιδιαίτερα. Οι κόκκινες ντουλάπες κουζίνας με λευκούς τοίχους, πάγκους εργασίας, που συμπληρώνονται από μαύρες χαλύβδινες συσκευές και τελειώματα, δημιουργούν ένα ζεστό, φιλόξενο δωμάτιο, αλλά και να χαλαρώσετε. Μπορεί επίσης να εμπλακεί σε μια πλήρως φουτουριστική εποχή του διαστήματος με γυαλιστερή λάκα και μια σύγχρονη θέα στην πόλη.ε. Ή επιλέξτε ένα πλήρες ρετρό με λαμπερά ντουλάπια, ασημικά φωτιστικά.

Σκούρο κόκκινο ντουλάπια με γκρίζους τοίχους, μαύρους γρανίτη countertops, τόνους δίνουν στην κουζίνα σας μια κομψή, υψηλής ποιότητας εμφάνιση με έντονη επίδραση, φαίνεται εκλεπτυσμένη.

Scarlet ντουλάπια είναι καλά αναμειγνύεται με τα αντίστοιχα λευκά ντουλάπια, τα οποία θα δώσει στην κουζίνα ένα παιχνιδιάρικο, αστείο βλέμμα, ευνοϊκό για το γέλιο, καλή διάθεση.
Κόκκινες ντουλάπες κουζίνας με λευκούς τοίχους

Κόκκινες ντουλάπες κουζίνας με λευκούς τοίχους

Τα μοντέρνα επίπεδα πάνελ των πλαστικοποιημένων ντουλαπιών είναι απλά αλλά πολύ κομψά. Πατώματα από πλαστικόπροσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε διακόσμηση, λαμπρότητα. Θα είναι ένας προϋπολογισμός, αλλά εξαιρετική κουζίνα.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Φωτισμός

Βεβαιωθείτε ότι ο φωτισμός στο σχεδιασμό της κουζίνας παρέχει τη σωστή προφορά κατά την επιλογή κόκκινων ντουλαπιών. Διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό του τόνου, της διάθεσης, που ενσωματώνεται σε αυτά. Πολύ φυσικό φωτισμό με μεγάλα πλαστικά παράθυρα, συχνός φωτισμός θα κάνει το δωμάτιο φωτεινότερο, αλλά και να μαλακώσει τα πιο άκαμπτα στοιχεία.

Λαμπτήρες αερίου που θα παράγουν θερμό φως θα είναι κατάλληλοι εδώ. Οι λαμπτήρες από ανοξείδωτο ατσάλι συμπληρώνουν τέλεια το εσωτερικό, καθώς και το μαύρο, λευκό. Απλά βεβαιωθείτε ότι η λυχνία δίνει μια απαλή λάμψη, η λάμψη από την οποία δεν αντανακλά στη γυαλιστερή επιφάνεια των ντουλαπιών.
Ο φωτισμός διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό του τόνος ενός δωματίου.

Ο φωτισμός διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό του τόνος ενός δωματίου.

Σημειώστε ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις που εκπέμπουν συγκεκριμένο τόνο, στάση. Το σκοτεινότερο κόκκινο, όπως το κεράσι ή το μπορντό, μεταφέρει μια κλασική, εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Ένα πιο φωτεινό κόκκινο είναι πολύ κατάλληλο για μια γυαλιστερή λακαρισμένη εμφάνιση. Πορφυρό, μπορντό συνδυάζουν το μεσαίο τμήμα μεταξύ τους. Έτσι επιλέξτε τη σκιά που ταιριάζει, δείτε πόσο γρήγορα η κουζίνα σας θα παίξει με ασταμάτητη ενέργεια.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Τείχη

Αν και το κόκκινο χρώμα στην κουζίνα δεν είναι για όλους, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη εάν θέλετε να προσθέσετε μια σπίθα, μπαχαρικό. Συνήθως συνδέεται με το πάθος και τον δυσάρεστο συνεργάτη του, οργή. Αλλά από την άποψη της τροφής, συνήθως συνδέεται με την πείνα. Τα καλύτερα παραδείγματα είναι οι αλυσίδες γρήγορου φαγητού, όπως συνήθως τις χρησιμοποιούν, καθώς και το πορτοκάλι, κίτρινο.

Τα κόκκινα τείχη στην κουζίνα θα είναι μια κατάλληλη επιλογή για εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να είναι σε υψηλή διάθεση, έχουν καλή όρεξη. Αυτή η σκιά είναι πολύ ενεργή από ψυχολογική άποψη. Διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα, αυξάνει την αρτηριακή πίεση, την όρεξη.

Οι αποχρώσεις πρέπει να εναρμονιστούν με άλλα χρώματα ή αποχρώσεις. Όταν χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες στο εσωτερικό σχεδιασμό, μπορεί να προκαλέσει επιθετικότητα, ευερεθιστότητα και μερικές φορές θυμό.

Το διοικητικό συμβούλιο
Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε διαφορετικές αποχρώσεις, για παράδειγμα, κεράσι, ρόδι, μπορντό, τούβλο.
Τα κόκκινα τείχη είναι κατάλληλα για γενναίους ανθρώπους.

Τα κόκκινα τείχη είναι κατάλληλα για γενναίους ανθρώπους.

Οι τοίχοι με έμφαση στις κουζίνες μπορούν επίσης να είναι κόκκινοι, μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας:

 • κόκκινο πάγκο κουζίνας.
 • ένα ψυγείο;
 • μετρητής;
 • κουρτίνες.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Ταπετσαρίες

Το κόκκινο εσωτερικό σχέδιο κουζίνας θα φανεί φρέσκο, πρωτότυπο, αν είναι λογικό να το συνδυάσετε με άλλες αποχρώσεις. Τα πιο μοντέρνα χρώματα στο σχεδιασμό της κουζίνας είναι ανοιχτό ροζ, πλούσιο καφέ. Scarlet, ελαφροί ουδέτεροι συνδυασμοί χρησιμοποιούνται ευρέως για διακόσμηση. τους τοίχους, δάπεδα. Η κόκκινη κουζίνα έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τις αποχρώσεις του λευκού, του μπεζ ή του ανοιχτού γκρι χρώματος.

Εάν έχετε μια μεγάλη κουζίνα, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην επιλογή. Οι τοίχοι θα κάνουν οπτικά την κουζίνα σας να φαίνεται μικρότερη. Αλλά να είστε προσεκτικοί, επιλέξτε ζεστούς τόνους.

Τα ελαφριά ή ουδέτερα έπιπλα φαίνονται πολύ καλά με ένα πλαστικό πλακίδιο ή γυαλί μια ποδιά. Ο συνδυασμός μιας λευκής πέτρινης επιφάνειας εργασίας με μια κόκκινη ποδιά κατασκευασμένη από διακοσμητική πέτρα θεωρείται ένας κομψός συνδυασμός.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Συνδυασμός χρωμάτων

Αυτό είναι ένα κλασικό χρώμα που αντιπροσωπεύει παραδοσιακά το πάθος, την αγάπη, τη δύναμη, ακόμα και τον κίνδυνο. Και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα τρόφιμα. Juicy φράουλες, ώριμες ντομάτες, σάλτσα ζυμαρικών, φλογερό τσίλι - είναι σαν ένδειξη φρέσκου, νόστιμου φαγητού.

Για να ισορροπήσει το πλούσιο χρώμα σε διαφορετικά στυλ, συνήθως συνδυάζεται με διάφορες αποχρώσεις ουδέτερων χρωμάτων, όπως:

 • γκρι;
 • λευκό;
 • μαύρο;
 • καφέ.

Μπορεί επίσης να αναμειχθεί με χρυσό, πράσινο, φούξια και κίτρινο για ένα εκλεκτικό χρωματικό σχέδιο.

Ο συνδυασμός πολλαπλών χρωμάτων

Ο συνδυασμός πολλαπλών χρωμάτων

Τα παραδοσιακά και κλασικά σχέδια κουζίνας περιλαμβάνουν συχνά διαφορετικές αποχρώσεις αυτού του χρώματος, συμπληρώνοντας τόσο το στυλ της χώρας όσο και το πιο εκλεπτυσμένο σχέδιο σχεδίασης. Ξύλινα ντουλάπια φαίνονται καλά εδώ, έπιπλα και δάπεδα από σκληρό ξύλο που δημιουργούν μια ζεστή, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Ένα κομψό κόκκινο κέντρο, όπως ένα νησί, μπορεί να ζωντανέψει το χώρο εργασίας και να αλλάξει το βλέμμα ολόκληρης της κουζίνας, διατηρώντας ισορροπία και στυλ.
Συνδυάστε κόκκινο με διάφορες αποχρώσεις ουδέτερων χρωμάτων.

Συνδυάστε κόκκινο με διάφορες αποχρώσεις ουδέτερων χρωμάτων.

Ένα εξάρτημα μπορεί να φαίνεται πολύ απλό ως έξοδος, αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε ένα ζεστό έγχρωμο χρώμα και να τονωθεί η ενέργεια χωρίς συντριπτικό παράγοντα. Η ιδέα είναι καλά υλοποιηθεί μέσω σκαμπό μπαρ, υφάσματα, σκεύη κουζίνας και πιάτα.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Επιλέγοντας ένα συνδυασμό χρωμάτων

Δεδομένου ότι αυτό είναι μια εντυπωσιακή σκιά, είναι σημαντικό να εξετάσει πώς θα λειτουργήσει με το υπόλοιπο κύκλωμα σας. Εξετάστε αν οι πιο ήπιοι (πιο μπλε) ή πιο ζεστός (πιο πορτοκαλί) τόνοι είναι κατάλληλοι στο χώρο σας - αυτό εξαρτάται από την ποσότητα φωτός που έχετε. Μην απελπίζεστε εάν η κουζίνα σας παίρνει λίγο φως της ημέρας, όπου η διακόσμηση αυτή φαίνεται σε μεγάλο βαθμό βαριά. Το χρώμα μπορεί ακόμα να ενεργοποιηθεί με έξυπνο τρόπο, όπως το εκφραστικό χρώμα του φόντου στα ράφια για να τονιστούν τα πιάτα.

Το κόκκινο μπορεί να είναι μια φωτεινή προφορά για το σπίτι σας.

Το κόκκινο μπορεί να είναι μια φωτεινή προφορά για το σπίτι σας.

Κόκκινα χρώματα κουζίνας σε ντουλάπια, αξεσουάρ, μικρές διακοσμήσεις και στους τοίχους πηγαίνουν καλά με πολλά άλλα χρώματα και τόνους. Συσκευές, στυλό, ράφια ή γλάστρες φαίνονται καταπληκτικά με:

 • λευκό;
 • μαύρο
 • γκρι λουλούδια?
 • συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα
 • πλάκες τοίχου.

Τα στοιχεία του χρώματος θα πρέπει να συντονίζονται με αυτό που υπάρχει ήδη στην κουζίνα σας - συσκευές, ντουλάπια κουζίνας, αξεσουάρ, μικρές διακοσμήσεις, κεραμίδια και φωτιστικά. Ο συνδυασμός των χρωμάτων με σκεπτόμενα σχέδια χρωμάτων με τόνους εναρμονίζει το εσωτερικό σας.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Κόκκινο-γκρι εσωτερικό

Τα γκρίζα ντουλάπια κουζίνας φαίνονται κομψά στις περισσότερες περιπτώσεις και βοηθούν στην εξισορρόπηση ενός δωματίου. Αυτό το χρώμα συμπληρώνει τέλεια το κύριο, καθώς χρησιμεύει ως αντίθεση - εξισορροπεί τον "κίνδυνο έκρηξης" και είναι σε θέση να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε στυλ και χώρο.

Σε κόκκινο και γκρι τόνους

Σε κόκκινο και γκρι τόνους

Χρησιμοποιώντας το συνδυασμό, μπορείτε να διακοσμήσετε τον μινιμαλιστικό χώρο, ο οποίος αποτελείται κυρίως από κρύο γκρι: εδώ το πλούσιο χρώμα προσθέτει άνεση.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Μαύρο-λευκό-κόκκινο συνδυασμό

Όταν χρειάζεστε ένα ενοχλητικό αλλά κλασικό συνδυασμό χρωμάτων, κοιτάξτε ένα μείγμα από μαύρο, κόκκινο και λευκό. Το τρίο κάνει μια οπτικά συναρπαστική δήλωση προσαρμόζοντας σε ένα θέμα που υπάρχει ήδη στο σπίτι σας. Ένα από τα πιο δυναμικά και συναρπαστικά χρώματα σχεδιαστών δημιουργεί φωτεινούς συνδυασμούς χρωμάτων με ασπρόμαυρες διακοσμήσεις. Ο σχεδιασμός μιας μικρής κουζίνας σε μαύρο και άσπρο χρώμα φαίνεται τολμηρό, ασυνήθιστο και ενδιαφέρον.

Μαύρο-λευκό-κόκκινο συνδυασμό

Μαύρο-λευκό-κόκκινο συνδυασμό

επιστρέψτε στο μενού ↑

Μαύρο και κόκκινο

Στην κουζίνα με σκούρα χρώματα, μπορεί να κόψει το σκοτάδι. Προσθέστε μερικές ματ γκρι συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα για να δώσετε μια ευπρόσδεκτη ματιά εστίαση

επιστρέψτε στο μενού ↑

Κόκκινο και λευκό ντεκόρ

Τα σχέδια κουζίνας σε αυτά τα χρώματα φέρνουν ρετρό στυλ στα σπίτια και εμπλουτίζουν το εσωτερικό σχεδιασμό με έναν συνδυασμό γνωστών, νοσταλγικών, φρέσκων και ενεργητικών ιδεών. Τα φωτεινά χρώματα αλλάζουν εντελώς την ατμόσφαιρα, κάνοντας ακόμη και μια πολύ μικρή κουζίνα ενεργητική, εορταστική και φιλόξενη.

Ρετρό στυλ

Ρετρό στυλ

Οι συνδυασμοί χρωμάτων δημιουργούν ένα ισχυρό υποσυνείδητο αποτέλεσμα στην ανθρώπινη ψυχή, αλλάζοντας την αντίληψη της κατάστασης.Είναι τόσο ισχυρές ώστε να μετατρέψουν ένα απλό συνηθισμένο εσωτερικό σε ένα υπερβολικό. Τα λευκά στοιχεία δημιουργούν χώρο και σε ένωση κάνουν το σχέδιο ζεστό, εκπληκτικό και ενδιαφέρον. Αναμειγνύονται μαζί, ο συνδυασμός δημιουργεί μια φωτεινή όψη της κουζίνας με ένα άγγιγμα ρετρό στιλ που θα είναι άνετο και κατάλληλο για δυναμικούς ανθρώπους.

Το γαστρονομικό περιβάλλον σε αυτόν τον συνδυασμό φαίνεται ενεργητικό και διεγερτικό. Οι συνδυασμοί λουλουδιών προωθούν την κίνηση και επιταχύνουν το μεταβολισμό του σώματος, κάνουν τα τρόφιμα πιο νόστιμα και ορεκτικά, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να τρώνε περισσότερο.
Τα λευκά στοιχεία δημιουργούν χώρο

Τα λευκά στοιχεία δημιουργούν χώρο

Το φαγητό θα δοκιμάσει καλύτερα εάν τα μαχαιροπήρουνα είναι αυτού του χρώματος. Αλλά έχετε επίσης κατά νου ότι θα σας παροτρύνει για σνακ και υπερβολικά συχνά «δείγματα πιάτων» κατά το μαγείρεμα. Κατανόηση αυτού του αποτελέσματος, πρέπει να ελέγξετε τον αριθμό των χρωμάτων στην κουζίνα και στην τραπεζαρία, για να δημιουργήσετε ένα τολμηρό και ισορροπημένο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό με τόνους και γοητεία σε στυλ ρετρό.

Τι άλλο μπορεί αυτά τα χρώματα στην κουζίνα:

 • κάνουν δωμάτια με θέα στο βόρειο θερμότερο?
 • φέρνουν πάθος και ρομαντική ατμόσφαιρα.
 • Με τον έλεγχο του αριθμού των χρωμάτων σε ένα σχέδιο κουζίνας ή τραπεζαρίας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κομψό, ασυνήθιστο και ευχάριστο εσωτερικό με γοητευτικές, ρομαντικές, ασυνήθιστες και ζεστές προφορές.

Τα λευκά στοιχεία δημιουργούν χώρο

Τα λευκά στοιχεία δημιουργούν χώρο

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι ένα ισχυρό εργαλείο για μια μικρή κουζίνα. Οι λευκές διακοσμήσεις και οι προθέσεις μπορούν να κάνουν μια μικρή περιοχή μεγαλύτερη και πιο ευάερη, δείχνοντας προσωπικότητα και δημιουργώντας μια ισχυρή δήλωση.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Ερμάρια

Ντουλάπια και μαγειρικά σκεύη είναι δημοφιλείς ιδέες για τη διακόσμηση ενός εσωτερικού με αυτά τα λουλούδια. Για να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό σχεδιασμό κουζίνας, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα χρωματικό σχέδιο με ντουλάπια ή ένα ψυγείο. Τέτοια γραφεία φαίνονται τολμηρά, φέρνουν πολλή ενέργεια.

Το διοικητικό συμβούλιο
Συνδυάστε τα με λευκά ντουλάπια και έπιπλα σε κρέμα και ελαφρώς ουδέτερα χρώματα. Μια άλλη ιδέα: συνδυάστε το έντονο κόκκινο χρώμα με τις ίδιες επαναστατικές και ζεστές αποχρώσεις.
Αυτά τα γραφεία φαίνονται με θάρρος

Αυτά τα γραφεία φαίνονται με θάρρος

Μοντέρνα κουζίνα σε μοντέρνα χρώματα - μια φωτεινή εναλλακτική λύση σε ξύλινα σε φυσικά καφέ ή βαμμένα ντουλάπια σε παστέλ και ελαφρά ουδέτερα χρώματα. Καθώς δίνουν δυναμικά πλούσια χρώματα και δημιουργούν ένα ζεστό και φωτεινό σχέδιο κουζίνας.

Ιδέες για διακόσμηση:

 • μαύρα, γκρι ή λευκά ντουλάπια κουζίνας φαίνονται όμορφα με αξεσουάρ.
 • Τα σχέδια ασπρόμαυρου χρώματος με τόνους είναι ένας καλός τρόπος για να δώσετε στο σχέδιο ένα γοητευτικό ρετρό look. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά αξεσουάρ κουζίνας στην αγορά με μοντέρνα χρώματα, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε με πιάτα, γλάστρες, μαγειρικά σκεύη, καφετιέρες ή πετσέτες κουζίνας αυτού του χρώματος.

Μικρή και κομψή επιλογή

Μικρή και κομψή επιλογή

 • εκφραστικό τοίχο προφοράς με ντουλάπια ή ταπετσαρία Φαίνεται φωτεινό και εντυπωσιακό. Έγχρωμες προθέσεις συνδυασμένες με ντουλάπια κουζίνας, πάτωμα και ανώτατο όριο σε ουδέτερους τόνους, δημιουργήστε μια ζεστή και ελκυστική κουζίνα.
 • Ξεκινήστε με τα αξεσουάρ και δείτε αν μπορείτε να έχετε ντουλάπια κουζίνας, τοίχο προφοράς ή δάπεδο αυτού του χρώματος. Κρατήστε το σχέδιο απλό και διακριτικό, αφού ο τόνος που επιλέγετε είναι πολύ ισχυρός και κορεσμένος.
 • αξεσουάρ κουζίνας - ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στο σχεδιασμό σας μια μοναδική εμφάνιση.
 • Η προσθήκη έργων τέχνης ή μικρών διακοσμήσεων τοίχων που υποστηρίζουν ένα γενικό θέμα δημιουργεί εντυπωσιακούς τοίχους με τον ίδιο τρόπο όπως και η ζωγραφική.

Αυτό είναι ένα από αυτά τα λουλούδια που έρχεται με τίποτα! Μπεζ το τραπέζι συν ένα σκαμνί για το νησί συμπληρώνουν το ένα το άλλο καλά.

Σε κλασικό ύφος

Σε κλασικό ύφος

Θα πρέπει, ωστόσο, να χρησιμοποιείται με μέτρο. Εκφραστικό χρώμα ή κεραμίδι φαίνεται εντυπωσιακό και φωτεινό. Οι κόκκινες ενδείξεις σε συνδυασμό με ουδέτερα δάπεδα, οροφές και ντουλάπια θα δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό τόξο.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Προσοχή

Οι φωτεινές εντυπώσεις στην κουζίνα, ειδικά με ουδέτερο φόντο, θα ζωντανεύουν την ατμόσφαιρα, θα ανακουφίσουν την πλήξη. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μικρή βουτιά χρώματος που αυξάνει την αίσθηση της ζεστασιάς χωρίς να διασχίζει τη γραμμή. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό και παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Ψυγείο ως λαμπρή προφορά

Ψυγείο ως λαμπρή προφορά

Μαγειρικά σκεύη. Αυτός είναι μακράν ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε σκιά. Για παράδειγμα, ένα αγγείο μπορεί να φανεί εξαιρετικό και να "ζεσταίνει" την κουζίνα.

Καρέκλες.Οι καρέκλες σε συνδυασμό με ένα ξύλινο τραπέζι πεύκων και προσεγμένα φώτα κρέμονται από ένα εκλεκτικό ντεκόρ με ατομικότητα.. Μια τολμηρή προσέγγιση συνδυάζει όλα τα αντιπαραβαλλόμενα στοιχεία στο σχέδιο.

Ο καναπές.Δεν έχει σημασία ποια είναι η προφορά καναπέ ή συμπληρώνει τη συνολική παλέτα του δωματίου, θα μοιάζει με καλλιτεχνικά έπιπλα και διακόσμηση του ντεκόρ.

Οι καναπέδες ολοκληρώνουν τη συνολική παλέτα του δωματίου

Οι καναπέδες ολοκληρώνουν τη συνολική παλέτα του δωματίου

Τραπεζαρία.Τέτοιες το τραπέζι θα τονώσει την όρεξη, θα χαμογελάσει, θα έχει ομιλία.

Κουρτίνες.Συνδυάστε τα με λευκά, μοτίβα, καναπέδες ή πάγκους κουζίνας. Οι κουρτίνες προσελκύουν την προσοχή και συγκεντρώνουν τις απόψεις τους. Επιλέξτε το καλύτερο ύφασμα που μπορείτε να βρείτε. Συνδυάστε πρώτα με αυτό λουλούδιαπου δεν παράγουν πολύ θερμότητα για να επιτευχθεί σαφήνεια και δεν είναι πάρα πολύ παχύ, έτσι ώστε να υπάρχει αρκετό φυσικό φως.

Οι κουρτίνες προσελκύουν την προσοχή και συγκεντρώνουν τις απόψεις τους.

Οι κουρτίνες προσελκύουν την προσοχή και συγκεντρώνουν τις απόψεις τους.

Τους χτυπήστε με το λευκό και συγχωνεύστε με την υπόλοιπη κουζίνα. Εξετάστε το μήκος των κουρτινών για τις κουζίνες.

Η σόμπα.Σε μια καθαρή λευκή κουζίνα, το εστιακό σημείο στη σόμπα, όπως από το Bertazzoni, μπορεί να φανεί απίστευτο.

Η πόρταΗ πόρτα μπορεί να είναι μεγάλο πλεονέκτημα, ειδικά σε μια ευρύχωρη, καθαρή λευκή κουζίνα.

Η πόρτα μπορεί επίσης να αποτελέσει το επίκεντρο της κουζίνας.

Η πόρτα μπορεί επίσης να αποτελέσει το επίκεντρο της κουζίνας.

Ταπετσαρία.Οι ταπετσαρίες μπορούν να φαίνονται καταπληκτικές, αλλά μόνο με προσεκτική χρήση, και κόκκινο ταπετσαρία θα φανεί εξαιρετικό μόνο αν γίνει σωστά.

Κόκκινη ποδιά.Μπορεί να είναι φωτεινό και ζεστό, αλλά το χρώμα δεν πρέπει να αποτυπώνει ολόκληρη την κουζίνα. Εάν έχετε μια παραδοσιακή γεύση, διακοσμήστε με μια κόκκινη ποδιά στο βικτοριανό σχέδιο.

ΝησίΑυτό είναι για εκείνους που πραγματικά αγαπούν το κόκκινο. Βεβαιωθείτε ότι τον αγαπάτε αρκετά για να βγείτε έξω στο κόκκινο νησί.

Επιλογή σχεδιασμού νησιού

Επιλογή σχεδιασμού νησιού

Γωνία.Μια κόκκινη γωνία μπορεί να ορίσει μια κουζίνα, αλλά να μην την συντρίψει.

Επιτραπέζια.Μια άλλη ιδέα για πιστούς οπαδούς του χρώματος είναι να έχετε μια κομψή, λαμπερή επιφάνεια εργασίας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκρι ντουλάπια για να την ηρεμήσετε λίγο.

Ερμάρια.Ανακατέψτε τα ντουλάπια με άλλα χρώματα, αλλά τα απορροφήστε με ένα μοντέρνο στυλ. Διαφορετικά, κάντε όλα τα ντουλάπια κόκκινα.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Πώς να διακοσμήσετε το πάτωμα με κόκκινα κεραμίδια;

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε κόκκινη πορτοκαλί τερακότα ή κραυγές κόκκινων αποχρώσεων από μια πυροσβεστική μηχανή, μπορείτε να επιτύχετε ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ένα τέτοιο δάπεδο με πλακάκια. Θα είναι αναζωογονητικό και ενεργητικό, και το μυστικό εδώ είναι να επιτρέψουμε στο πάτωμα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να είστε προσεκτικοί με άλλα χρώματα..

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκινο κεραμίδι ως φωτεινό προφορά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκινο κεραμίδι ως φωτεινό προφορά.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Μην το επαναλαμβάνετε σε άλλες μεγάλες επιφάνειες!

Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπάτε το κόκκινο πάτωμα, το χρώμα δεν μπορεί να επαναληφθεί σε άλλες μεγάλες επιφάνειες, όπως πάγκους, τοίχους, έπιπλα και οικιακές συσκευές. Αυτό είναι ένα έντονο χρώμα που μπορεί εύκολα να γίνει υπερβολικό.

Όταν μπαίνετε στην κουζίνα και βλέπετε την "κόκκινη θάλασσα", το μάτι δεν θα παρατηρήσει τα επιμέρους στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του δαπέδου.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Επαναλάβετε με έμφαση

Ωστόσο, προσθέτοντας μερικές μικρές κόκκινες προθέσεις, το πάτωμα θα τονιστεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βραστήρα ή τα γλάστρες ή να ενεργοποιήσετε το σχέδιο με κόκκινο για παράθυρα, καρέκλες ή χαρτοπετσέτα. Εάν έχετε ανοιχτό ράφια ή ντουλάπια με γυάλινη πρόσοψη, χρωματίστε τα πίσω τοιχώματα κόκκινα.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Προσθέστε άλλα χρώματα

Αν δεν θέλετε ένα αδύναμο τόξο, προσθέστε και άλλα χρώματα. Τρία θα είναι αρκετά, και αυτός ο κανόνας λειτουργεί καλά με ένα μεγάλο αριθμό εσωτερικών χώρων, ειδικά με τον κανόνα των 60-30-10. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε το 60% του κυρίαρχου χρώματος και το 30% και το 10% για το δεύτερο και τρίτο χρώμα αντίστοιχα.

Το χρώμα δεν μπορεί να επαναληφθεί σε άλλες επιφάνειες.

Το χρώμα δεν μπορεί να επαναληφθεί σε άλλες επιφάνειες.

Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο στους τοίχους, θα πρέπει να επιτρέψετε στο κόκκινο χρώμα να γίνει κυρίαρχο. Τα μέρη ξύλου, οι μεταλλικές επιχρίσματα ή οι αποχρώσεις των πλακιδίων δεν λαμβάνονται υπόψη. Χρησιμοποιήστε ελαφριά ουδέτερα όπως:

 • χάλκινο;
 • ελεφαντόδοντο ·
 • λευκό;
 • ανοιχτό γκρι.

Χρώματα όπως το μαύρο, το σκούρο καφέ και το σκούρο γκρι είναι πολύ πιο δύσκολο να απομονωθούν, αλλά κυρίως το αποτέλεσμα εξαρτάται από το πόσο αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε σε ένα στοιχείο.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Η εμφάνιση πρέπει να κατευθύνεται προς τα πάνω.

Ένα κόκκινο δάπεδο πλακιδίων συνήθως χρησιμεύει ως σημείο εστίασης, αλλά δεν θέλετε οι άνθρωποι να το βλέπουν συνεχώς. Μπορείτε να αυξήσετε την εστίαση με τη βοήθεια μιας γκαλερί σε έναν τοίχο διακοσμημένο με πλαισιωμένο έργο τέχνης ή μια θήκη επίδειξης με μια συλλογή από πορσελάνη τρύγου.

Η επιλογή χρήσης κόκκινων πλακιδίων στην κουζίνα

Η επιλογή χρήσης κόκκινων πλακιδίων στην κουζίνα

Μπορείτε να κρεμάσετε πάνω από το νησί κρέμονται λάμπες από γυαλί τέχνης, ή ακόμα και κρεμάστε έναν πολυέλαιό πάνω από το τραπέζι. Τα παράθυρα θα πρέπει να συμπληρώνονται με ανώτερα τμήματα, όπως περιθώρια.

Κόκκινη κουζίνα

Πανέμορφο εσωτερικό

9 Συνολικό σκορ
Μαγεία κόκκινο

Το κόκκινο χρώμα μπορεί να προσθέσει φωτεινό προφορά και ενέργεια στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση της κουζίνας. Είναι ισχυρό και συναρπαστικό, και επηρεάζει σημαντικά το λειτουργικό εσωτερικό, που γίνεται για μαγείρεμα. Αφού ελέγξετε τις πληροφορίες, αφήστε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα στα σχόλια. Θα είναι χρήσιμα σε άλλους αναγνώστες. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Εκτιμούμε κάθε κριτική σας και το χρόνο σας.

Συνάφεια των πληροφοριών
9
Διαθεσιμότητα της εφαρμογής
9.5
Δημοσιοποίηση θεμάτων
9
Αξιοπιστία των πληροφοριών
9
Πλεονεκτήματα
 • Ζεσταίνει την όρεξη και αναζωογονεί
 • Ταιριάζει σε περισσότερα χρώματα
 • Κάνει το δωμάτιο φωτεινό και ενδιαφέρον.
Μειονεκτήματα
 • Προκάγει υπερκατανάλωση λόγω της διέγερσης των αισθήσεων
 • Υπερδιεγείρει το νευρικό σύστημα
 • Συμβάλλει στην απελευθέρωση των συναισθημάτων (αν και για τους ανθρώπους μπορεί να είναι ένα συν)
Προσθέστε την κριτική σας

Νανοζένινα Άννα

Γεια σου, είμαι εδώ επειδή η εσωτερική διακόσμηση είναι η αδυναμία μου. Συνηθίζω να περνάω τακτικά από το hauz, ψάχνοντας έμπνευση για ενδιαφέρον και να μην ξεχνάω για την Ikea))

Θα χαρούμε και τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική σας βαθμολογία

el2.decorexpro.com - Ημερήσιο περιοδικό για το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, το εσωτερικό σχεδιασμό

Δωμάτια

Αυλή και κήπο

Σχεδιασμός