235 + Σχεδιασμός φωτογραφιών σε σκούρα χρώματα: Σκούρο ή ζεστό; Ασυνήθιστα κομψό και μοντέρνο εσωτερικό (υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο)

Όλοι θέλουν, να έρθουν στο σπίτι, να απολαύσουν μια ευχάριστη ζεστή ατμόσφαιρα. Σε κάθε δωμάτιο ένα άτομο πρέπει να αισθάνεται άνετα. Επομένως, πρέπει να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα κατάλληλο περιβάλλον για καθένα από αυτά. Όλοι δεν χρησιμοποιούν σκοτεινούς τόνους για το σκοπό αυτό. Αλλά είναι αυτοί που είναι σε θέση να ενσωματώνουν ένα ενδιαφέρον εσωτερικό με μαρτυρίες πολυτέλειας και αριστοκρατίας. Εάν επιλέξετε τα σωστά χρώματα για τους τοίχους, το δάπεδο, την οροφή, καθώς και όλα τα έπιπλα, τα υφάσματα και τα βασικά χρώματα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ένα ενδιαφέρον και, κυρίως, ένα ασυνήθιστο εσωτερικό. Όλα τα χρώματα πρέπει να είναι σε αρμονία μεταξύ τους, δίνοντας έμφαση σε μια μη τυποποιημένη προσέγγιση στο σχεδιασμό του δωματίου. Επομένως, πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων πώς μπορείτε να επιλέξετε τη βέλτιστη απόχρωση μιας σκούρης παλέτας; Με ποιους τόνους συνδυάζεται και ποιες μορφές είναι κατάλληλες; Αυτά και πολλά άλλα κόλπα θα συζητηθούν σε αυτό το άρθρο.

Περιεχόμενο αυτού του άρθρου:

Πρέπει να επιλέξω ένα σκοτεινό εσωτερικό;

Συνήθως, οι άνθρωποι τείνουν να διακοσμούν ένα διαμέρισμα σε φωτεινότερες ή ουδέτερες αποχρώσεις. Αυτό επεκτείνει οπτικά τον χώρο, κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο ευχάριστη και ζεστή. Αλλά με τη βοήθεια των σκοτεινών τόνων μπορείτε να προσθέσετε ένα εσωτερικό της βελτίωσης. Οποιοδήποτε δωμάτιο σε αυτό το σχέδιο φαίνεται κομψό και ενδιαφέρον. Το κύριο πράγμα είναι να είναι σε θέση να συνδυάσει το φινίρισμα και όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν στο δωμάτιο.

Είναι σημαντικό να συνδυαστούν σωστά όλα τα στοιχεία στο εσωτερικό.

Είναι σημαντικό να συνδυαστούν σωστά όλα τα στοιχεία στο εσωτερικό.

Λόγω αυτού, το δωμάτιο φαίνεται ευρύχωρο και αρμονικό. Όλη η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη με το πνεύμα της πολυτέλειας και της αριστοκρατίας. Σκούροι εσωτερικοί χώροι βρίσκονται στα σπίτια δημιουργικών ανθρώπων. Αγαπούν να διακοσμήσουν το σπίτι με παλαιά αντικείμενα ή σπάνια έργα τέχνης.

Θα σας ενδιαφέρει:REVIEW: Η φρεσκάδα και η ασφάλεια του πράσινου στη διακόσμηση: 130+ Φωτογραφίες της πράσινης κουζίνας στο εσωτερικό. Τι δίνει αυτό το φυσικό χρώμα;

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Χαρακτηριστικά επιλογής

Οι σκοτεινοί εσωτερικοί χώροι δεν γίνονται μόνο σε μαύρες αποχρώσεις, οι οποίες οι περισσότεροι θεωρούν πάρα πολύ ζοφερές για μια κατοικία.

Προσθέτουμε στη γοητεία και τη φινέτσα του διαμερίσματος

Προσθέτουμε στη γοητεία και τη φινέτσα του διαμερίσματος

Τα παρακάτω χρώματα είναι δημοφιλή στο σχεδιασμό του διαμερίσματος:

 • οδηγήσει γκρι;
 • σκούρο χάλυβα;
 • υγρή άσφαλτο ·
 • καφέ

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των σκούρων τόνων είναι η ευελιξία τους.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των σκούρων τόνων είναι η ευελιξία τους.

Τα χρώματα χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τοίχους ή να φωτίζουν φωτεινούς τόνους σε ένα δωμάτιο.

Μια κλασική τεχνική στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους είναι η χρήση ανοιχτόχρωμων χρωμάτων για διακοσμήσεις τοίχων, κατά των οποίων τα σκούρα έπιπλα, τα κλωστοϋφαντουργικά αντικείμενα και τα πρόσθετα εξαρτήματα θα φαίνονται ιδιαίτερα καλά.

Όταν εκτελείτε σκοτεινούς εσωτερικούς χώρους, πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένα χαρακτηριστικά. Θα δημιουργήσουν μια άνετη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, ανεξάρτητα από τον προορισμό του.

Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη όλες τις παραμέτρους πριν επιλέξετε ένα σχέδιο

Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη όλες τις παραμέτρους πριν επιλέξετε ένα σχέδιο

Μεταξύ αυτών είναι:

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε διάφορες αποχρώσεις σκούρου χρώματος σε εσωτερικούς χώρους. Για παράδειγμα ανώτατο όριο είναι καλύτερο να φτιάχνετε αρκετούς τόνους ελαφρύτερους από τους τοίχους και κάθε έπιπλο δεν πρέπει να συγχωνεύεται με τη διακόσμηση της διακόσμησης του δωματίου.

Για τη διακόσμηση των τοίχων χρησιμοποιείται υλικό με στολίδι ή μοτίβο. Το κύριο πράγμα είναι ότι δεν είναι φωτεινό ή πολύ αισθητό. Το μοτίβο θα έπρεπε ελάχιστα να εμφανιστεί. Αυτό θα προσθέσει στην ατμόσφαιρα ασυνήθιστες αλλά ενδιαφέρουσες σημειώσεις.
Το ανώτατο όριο είναι καλύτερο να κάνουμε λίγους τόνους ελαφρύτερους

Το ανώτατο όριο είναι καλύτερο να κάνουμε λίγους τόνους ελαφρύτερους

Για ένα σκοτεινό εσωτερικό, μπορείτε να σηκώσετε μαύρο τα δάπεδα. Εάν οι τοίχοι είναι ανοιχτοί, επιτρέπεται να χρησιμοποιούν θολές σκούρες αποχρώσεις, αλλά για ένα μαύρο δωμάτιο - μόνο μια πλούσια και βαθιά σκιά. Ότι το δωμάτιο δεν φαίνεται πολύ ζοφερή, απλώνεται εδώχαλίζωγραφισμένο σε ευγενείς σκούρες αποχρώσεις. Αυτά περιλαμβάνουν:
 • σκούρο κεράσι?
 • πλούσιο γκρι.

Το δωμάτιο αραιώνεται συχνά με ένα ελαφρύ χαλί.

Το δωμάτιο αραιώνεται συχνά με ένα ελαφρύ χαλί.

Εάν πρέπει να αραιώσετε το εσωτερικό για να ξεφύγετε από τη σκοτεινιά και μονοτονία, οι σχεδιαστές προτείνουν τη χρήση της ανάγλυφης έμφασης. Μπορεί να είναι λευκό ή έγχρωμο. Ο ρόλος των φωτεινών τόνων μπορεί να εκτελέσει τα ακόλουθα στοιχεία:

 • ένα πολυθρόνα, φτιαγμένο σε έντονο χρώμα.
 • grand πιάνο
 • candelabrum;
 • δημιουργικό χαλάκι μπροστά από την πόρτα.
 • vintage πλαίσιο για εικόνες;
 • ασυνήθιστο ειδώλιο ή σύνολο υλικών γραφής.

Ο συνδυασμός πολλών αντικειμένων αυτού του τύπου σε ένα σκοτεινό εσωτερικό φαίνεται εντυπωσιακό. Το κύριο πράγμα που είναι σε αρμονία με το περιβάλλον, καθώς και σε συνδυασμό με το άλλο.

Σχεδιασμός σκοτεινού μπάνιου

Σχεδιασμός σκοτεινού μπάνιου

Η οροφή είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερά υλικά. Αυτό θα προσθέσει μια αίσθηση του χώρου, θα επεκτείνει οπτικά το δωμάτιο.
Το διοικητικό συμβούλιο
Όταν ένα δωμάτιο είναι κατασκευασμένο σε σκοτεινές αποχρώσεις, είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί εδώ αναλογία 1 προς 1 με διαφορετικό χρώμα. Αυτό ισχύει για σκούρα και ανοιχτά χρώματα. Η επιπλέον σκιά θα πρέπει να ισορροπήσει τη σκοτεινότερη παλέτα.
Προσθέστε λίγο λευκό στην κουζίνα

Προσθέστε λίγο λευκό στην κουζίνα

Θα σας ενδιαφέρει:REVIEW: Η μαγεία του χρώματος που επηρεάζει την αντίληψη μας για το εσωτερικό: Σχεδιασμός της κόκκινης κουζίνας σε φωτεινά χρώματα (115 + Φωτογραφίες)

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Σκούρο εσωτερικό σε διαφορετικά δωμάτια

Ένας από τους βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε όταν διακοσμείτε ένα δωμάτιο σε σκοτεινές αποχρώσεις είναι να το κάνετε κομψό αλλά ζοφερό. Για να γίνει αυτό, συνιστάται να τηρείτε την παρακάτω αναλογία: χρησιμοποιήστε 2 φώτα σε 2 μέρη του σκοταδιού. Η κλασική εσωτερική διακόσμηση είναι πιο σκούρα έπιπλα και το πάτωμα, με φόντο ένα ελαφρύ ταβάνι και τις κύριες αποχρώσεις. Οι τοίχοι σε αυτήν την περίπτωση επιτρέπεται να κάνουν ουδέτερες αποχρώσεις.

Μείνετε αναλογικά στο σχεδιασμό.

Μείνετε αναλογικά στο σχεδιασμό.

Θα σας ενδιαφέρει:ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Σχεδιασμός υπνοδωματίου σε μοντέρνο στυλ (125+ φωτογραφίες) - Λευκές κουρτίνες / ταπετσαρία / ντουλάπα. Πώς να μην το παρακάνετε με μια επιλογή;

επιστρέψτε στο μενού ↑

Σαλόνι

Αν επιλέξετε τη σωστή σκιά για να σχεδιάσετε τα κύρια και πρόσθετα στοιχεία του δωματίου, τότε το αποτέλεσμα θα είναι μια ζεστή ατμόσφαιρα. Τοποθετώντας τόνους σε ορισμένα αντικείμενα, μπορείτε να επιτύχετε μια οικεία ή μυστηριώδη ατμόσφαιρα που δεν βρίσκεται στους απλούς εσωτερικούς χώρους.

Με τη βοήθεια ορισμένων αξεσουάρ μπορείτε να επιτύχετε μια ασυνήθιστη κατάσταση.

Με τη βοήθεια ορισμένων αξεσουάρ μπορείτε να επιτύχετε μια ασυνήθιστη κατάσταση.

Το σκούρο χρώμα ως κύριο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλόνια με μικρό χώρο. Η απόχρωση θα κάνει το δωμάτιο λιγότερο οπτικά, γεγονός που θα δώσει μια αίσθηση συστολής.

Ο καλά επιλεγμένος φωτισμός ή συνδυασμοί μαύρου με άλλες αποχρώσεις θα βοηθήσει στην επίλυση αυτού του προβλήματος. Μεταξύ αυτών είναι:

Σκούρο χρώμα στο σαλόνι ως κύριο είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε

Σκούρο χρώμα στο σαλόνι ως κύριο είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε

Κάθε ένας από αυτούς τους τόνους θα προσθέσει κομψότητα στο σαλόνι, η οποία θα αποσπά την προσοχή των επισκεπτών από το μικρό δωμάτιο.

Για να επιτευχθεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σαλόνι, συνιστάται να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες για τη διακόσμηση του καθιστικού σε σκούρα χρώματα.

Τα έπιπλα Dark tones μπορούν να υπογραμμίσουν την κομψότητα και την κομψότητα των ευρύχωρων καθιστικών.

Τα έπιπλα Dark tones μπορούν να υπογραμμίσουν την κομψότητα και την κομψότητα των ευρύχωρων καθιστικών.

Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Για ένα μεγάλο δωμάτιο, το μαύρο χρησιμοποιείται ως κύριος τόνος. Πολλοί του παρόντες στη διακόσμηση των τειχών. Το κύριο πράγμα εκ των προτέρων είναι να σκεφτεί κανείς τα έπιπλα, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τις κύριες πινελιές του δωματίου, προκειμένου να αποφύγουν τη θλίψη.
 • Σε μικρά σαλόνια, οι μαύρες αποχρώσεις εμφανίζονται μόνο ως φωτεινά σημεία και τόνους. Αυτό γεμίζει το δωμάτιο με γοητεία, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες αντιθέσεις σε αυτό.
 • Εάν το σαλόνι αντιμετωπίζει νότια, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια πλούσιες σκούρες αποχρώσεις για να σχεδιάσετε τους τοίχους. Λόγω αυτού, το δωμάτιο δεν θα είναι ποτέ βαρετό και θαμπό.
 • Η εισαγωγή φωτεινών στοιχείων επιτρέπεται σε οποιοδήποτε σκούρο εσωτερικό. Οι σχεδιαστές συστήνουν τη χρήση μιας αντίθετης παλέτας για αυτό.
 • Τα ελαφριά κηλίδες φαίνονται απλά καταπληκτικά σε μαύρο φόντο, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Η εισαγωγή φωτεινών στοιχείων επιτρέπεται.

Η εισαγωγή φωτεινών στοιχείων επιτρέπεται.

Το διοικητικό συμβούλιο
Αν το σαλόνι έχει πολύ μικρό χώρο και η επιθυμία να το διακοσμήσεις σε σκοτεινή γκάμα είναι υπερβολικά υψηλή, τότε μπορείς να κάνεις λίγα κόλπα και να συνδυάσεις το δωμάτιο με την κουζίνα, την loggia ή το διάδρομο.

Θα σας ενδιαφέρει:ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Χρώμα του ουρανού και της θάλασσας: 215+ φωτογραφία Αποκλειστική σχεδίαση. Η επιλογή συνδυασμών μπλε στο εσωτερικό

επιστρέψτε στο μενού ↑

Ένα υπνοδωμάτιο

Το κύριο καθήκον του δωματίου είναι να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για έναν καλό ύπνο και ξεκούραση. Ως εκ τούτου, πολλοί δεν σκέφτονται καν για το πώς να το κανονίσετε σε μια σκοτεινή παλέτα.

Το κύριο πράγμα είναι να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για χαλάρωση.

Το κύριο πράγμα είναι να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για χαλάρωση.

Το φινίρισμα είναι καλύτερο να αφήνει φως, αλλά τα κυριότερα κομμάτια επίπλων, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και πρόσθετων τόνων μπορούν να γίνουν με μαύρα χρώματα, τα οποία δεν είναι βαρετά και ζοφερά. Το σκοτεινό εσωτερικό θα δημιουργήσει μια οικεία ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Αυτό επηρεάζει ευνοϊκά τη νυχτερινή ζωή των συζύγων, φέρνοντας σε αυτό μια πικάντικη νότα της διαφορετικότητας.
Φροντίστε τα φωτεινά υφάσματα

Φροντίστε τα φωτεινά υφάσματα

Τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας δεν πρέπει απαραιτήτως να επιλέγουν μαύρα χρώματα. Είναι σκόπιμο να χρησιμοποιηθούν αποχρώσεις:

 • σκούρο καφέ?
 • γραφίτη.
 • wenge.

Χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις για να αραιώσετε τη σκοτεινιά

Χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις για να αραιώσετε τη σκοτεινιά

Το διοικητικό συμβούλιο
Εάν το πρόσωπο σκέφτεται ότι το εσωτερικό εξακολουθεί να αποδειχθεί πολύ ζοφερή, θα πρέπει να προσθέσετε κλωστοϋφαντουργικά στοιχεία στο υπνοδωμάτιο. Όσο περισσότερο θα υπάρχει, τόσο πιο άνετη θα είναι η κατάσταση στην αίθουσα. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να επιτύχετε ακόμη και μια ζεστή φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Θα σας ενδιαφέρει:ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Καφέ κουζίνα στο εσωτερικό (120 + φωτογραφία) - Επιτυχείς συνδυασμοί για έξυπνες ιδέες

επιστρέψτε στο μενού ↑

Μπάνιο

Ένα δωμάτιο γεμάτο με πολλά σκούρα χρώματα γίνεται πολυτελές και κομψό. Μαύρος τόνος, ο οποίος υπάρχει στο μπάνιο, σε συνδυασμό με σχεδόν όλα τα χρώματα.

Σκούρο μπάνιο με μεγάλο καθρέφτη

Σκούρο μπάνιο με μεγάλο καθρέφτη

Το κύριο πράγμα δεν είναι να το παρακάνετε με σκούρα χρώματα, έτσι ώστε το δωμάτιο ως αποτέλεσμα να μην γίνει πάρα πολύ θλιβερό. Όταν το σχεδιάζετε, θα πρέπει να ακολουθείτε τις παρακάτω συμβουλές από τους σχεδιαστές:

 1. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο 1 μαύρο χρώμα. Είναι ιδανικό για το μπάνιο να χρησιμοποιεί τον κλασικό αντίθεση συνδυασμού ασπρόμαυρων χρωμάτων.
Αξεσουάρ - ένα απαραίτητο στοιχείο του σχεδιασμού του μπάνιου

Αξεσουάρ - ένα απαραίτητο στοιχείο του σχεδιασμού του μπάνιου

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μερικές φωτεινές λεπτομέρειες. Αυτά μπορεί να είναι:

2. Φαίνεται ενδιαφέρον έπιπλα, για το σχεδιασμό του οποίου χρησιμοποιήθηκε ένας συνδυασμός μαύρου πυθμένα και ελαφριάς κορυφής.

Ο συνδυασμός του ελαφρού πυθμένα και της σκοτεινής κορυφής

Ο συνδυασμός του ελαφρού πυθμένα και της σκοτεινής κορυφής

3. Στο πάτωμα επιτρέπεται η τοποθέτηση κεραμιδιών με ελαφριές και σκοτεινές αποχρώσεις σε σχέδιο σκακιέρας.

Για να δημιουργήσετε ένα επιπλέον αποτέλεσμα της πολυτέλειας και του πλούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μαύρο καθρέφτη πλακάκια. Πριν να το επιλέξετε, πρέπει να καταλάβετε ότι ένα τέτοιο φινίρισμα απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Σε αυτό θα είναι σαφώς ορατά σταγονίδια νερού μετά από ένα ντους. Ως εκ τούτου, για να καθαρίσετε αυτό το δωμάτιο θα πρέπει να είναι πολύ πιο συχνά και ιδιαίτερα προσεκτικά.

Τα σταγονίδια νερού είναι σαφώς ορατά σε μαύρο φόντο.

Τα σταγονίδια νερού είναι σαφώς ορατά σε μαύρο φόντο.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Κουζίνα

Χρησιμοποιώντας το μαύρο στην κουζίνα είναι μια πρακτική και ενδιαφέρουσα λύση κατά τη διακόσμηση ενός διαμερίσματος.Η διακόσμηση φαίνεται κομψή, που θα κάνει σίγουρα μια σωστή εντύπωση σε όλους τους επισκέπτες. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να ακούσετε κάποιες συμβουλές σχεδίασης.

Σήμερα, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, είναι το μοντέρνο εσωτερικό της κουζίνας των σκούρων χρωμάτων που επικρατεί

Σήμερα, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, είναι το μοντέρνο εσωτερικό της κουζίνας των σκούρων χρωμάτων που επικρατεί

Μεταξύ αυτών είναι:

 1. Γιατί κορυφές πίνακαΟι οικιακές συσκευές και τα μέτωπα κουζίνας ταιριάζουν καλύτερα στις γυαλιστερές επιφάνειες.
 2. Κάθε λειτουργική περιοχή του δωματίου πρέπει να φωτίζεται σωστά για να αποτρέψει την αίσθηση του θανάτου.
 3. Χρησιμοποιήστε στο σχεδιασμό της κουζίνας ένα αντίθεση σε μαύρο χρώμα.
 4. Είναι καλύτερο να κάνετε ένα πάτωμα:
 • λευκό;
 • μπεζ;
 • γαλακτώδες.

Επισημάνετε περιοχές για να αποφύγετε τη θλίψη

Επισημάνετε περιοχές για να αποφύγετε τη θλίψη

επιστρέψτε στο μενού ↑

Αίθουσα εισόδου

Μην ξεχνάτε ότι η είσοδος αίθουσα, η οποία λαμβάνει το πιο φως λόγω της έλλειψης παραθύρων.

235 + Σχεδιασμός φωτογραφιών σε σκούρα χρώματα: Σκούρο ή ζεστό; Ασυνήθιστα κομψό και μοντέρνο εσωτερικό (υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο)

235 + Σχεδιασμός φωτογραφιών σε σκούρα χρώματα: Σκούρο ή ζεστό; Ασυνήθιστα κομψό και μοντέρνο εσωτερικό (υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο)

235 + Σχεδιασμός φωτογραφιών σε σκούρα χρώματα: Σκούρο ή ζεστό; Ασυνήθιστα κομψό και μοντέρνο εσωτερικό (υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο)

235 + Σχεδιασμός φωτογραφιών σε σκούρα χρώματα: Σκούρο ή ζεστό; Ασυνήθιστα κομψό και μοντέρνο εσωτερικό (υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο)

επιστρέψτε στο μενού ↑

Τουαλέτα

Οι σχεδιαστές πολύ συχνά άρχισαν να δημιουργούν μια τουαλέτα με μαύρους τόνους. Τα πλεονεκτήματα αυτού του ντεκόρ είναι αναμφισβήτητα.

235 + Σχεδιασμός φωτογραφιών σε σκούρα χρώματα: Σκούρο ή ζεστό; Ασυνήθιστα κομψό και μοντέρνο εσωτερικό (υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο)

235 + Σχεδιασμός φωτογραφιών σε σκούρα χρώματα: Σκούρο ή ζεστό; Ασυνήθιστα κομψό και μοντέρνο εσωτερικό (υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο)

235 + Σχεδιασμός φωτογραφιών σε σκούρα χρώματα: Σκούρο ή ζεστό; Ασυνήθιστα κομψό και μοντέρνο εσωτερικό (υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο)

235 + Σχεδιασμός φωτογραφιών σε σκούρα χρώματα: Σκούρο ή ζεστό; Ασυνήθιστα κομψό και μοντέρνο εσωτερικό (υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο)

235 + Σχεδιασμός φωτογραφιών σε σκούρα χρώματα: Σκούρο ή ζεστό; Ασυνήθιστα κομψό και μοντέρνο εσωτερικό (υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο)

επιστρέψτε στο μενού ↑

VIDEO: Πολύ όμορφα εσωτερικά σε σκούρα χρώματα.

Εσωτερικό σε σκούρα χρώματα

Ενημερώνουμε το σχέδιο

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Συμπέρασμα

Ένα διαμέρισμα διακοσμημένο σε σκούρα χρώματα θα φαίνεται πάντα ακριβό και κομψό. Η διακόσμηση θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις σημειώσεις της πολυτέλειας και της αριστοκρατίας. Το κύριο πράγμα είναι να μπορέσετε να συνδυάσετε σωστά το μαύρο χρώμα του φινιρίσματος, των επίπλων ή των υφασμάτων με άλλες αποχρώσεις που υπάρχουν στα δωμάτια.

Στο εσωτερικό του διαμερίσματος, που γίνεται σε μια σκοτεινή παλέτα, κοίταξε βιολογικά, συνιστάται να σκεφτείτε όλη την κατάσταση του δωματίου. Αυτό θα συμβάλει στη δημιουργία αρμονίας στο σπίτι.

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (περισσότερες από 235 φωτογραφίες)

7.8 Συνολικό σκορ
Η ομορφιά των σκούρων χρωμάτων στο εσωτερικό

Σκούρο ή ζεστό; Εσείς αποφασίζετε. Μη βιαστείτε να γεμίζετε με σκούρα στοιχεία διακόσμησης και αξεσουάρ. Μετά από όλα, είναι σε θέση να κάνουν την αφή που θα κάνει το εσωτερικό πραγματικά πλούσιο και κομψό. Αφού ελέγξετε τις πληροφορίες, αφήστε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα στα σχόλια. Θα είναι χρήσιμα σε άλλους αναγνώστες. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Εκτιμούμε κάθε κριτική σας και το χρόνο σας.

Πρακτική
8
Επιλογές για επιλογή
7.5
Κόστος
8
Πλεονεκτήματα
 • Δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένης αριστοκρατίας στο δωμάτιο.
 • Η μοναδικότητα της κατάστασης, η οποία θα είναι πάντα εντυπωσιακή και κομψή.
 • Οι παρόντες επισκέπτες έχουν την αίσθηση ενός ακριβού εσωτερικού χώρου. Φαίνονται να βυθιστούν στα πολυτελή αριστοκρατικά σπίτια.
Μειονεκτήματα
 • Εάν οι αποχρώσεις είναι λάθος να συνδυαστούν μεταξύ τους, τότε έχετε πολύ βαρετή και ζοφερή ατμόσφαιρα.
 • Οι σκοτεινές αποχρώσεις δεν είναι πρακτικές. Το χρώμα απαιτεί περισσότερη προσοχή και συχνή φροντίδα.
 • Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δωμάτια με μικρή επιφάνεια.
Προσθέστε την κριτική σας

Θα χαρούμε και τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική σας βαθμολογία

el2.decorexpro.com - Ημερήσιο περιοδικό για το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, το εσωτερικό σχεδιασμό

Δωμάτια

Αυλή και κήπο

Σχεδιασμός