Πώς να κρεμάσετε τις σωστές φωτογραφίες στο εσωτερικό της κουζίνας - 205+ (Φωτογραφία) Κομψές και όμορφες ιδέες

Θέλετε να μετατρέψετε την κουζίνα σας με γεύση; Κάντε την πρωτοτυπία στο εσωτερικό και η αποκλειστικότητα θα βοηθήσει την εικόνα. Πριν από πολλά χρόνια, η διακόσμηση του σπιτιού με έργα ζωγραφικής θεωρήθηκε πολυτέλεια - μόνο η κρέμα της κοινωνίας θα μπορούσε να το αντέξει. Σήμερα, η διακόσμηση του σπιτιού σας με αντικείμενα ζωγραφικής είναι προσβάσιμη σε όλους. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο, να δείξετε την παρουσία της γεύσης και να προσθέσετε χρώμα στο δωμάτιο.

Το περιεχόμενο:

Κομψό εσωτερικό κουζίνες Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς χωρίς κατάλληλα διακοσμητικά στοιχεία - χαρακτηριστικά κουζίνας, λύσεις κλωστοϋφαντουργίας και, φυσικά, πίνακες ζωγραφικής. Για να αποφύγετε να εμφανίζονται γυμνοί και εντελώς βαρετοί τοίχοι, θα ήταν καλή ιδέα να τα διακοσμήσετε με εκφραστική ζωγραφική ή φωτογραφίες μέσα. Συχνά, ωστόσο, το αποτέλεσμα φαίνεται θαμπό και ακατάλληλο.

Ποιες αποχρώσεις πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός πίνακα για να δημιουργηθεί το δωμάτιο στο οποίο συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια καθημερινά, ευχάριστα και άνετα; Θα μάθετε πώς μπορείτε να επιλέξετε συνθέσεις που ταιριάζουν απόλυτα στο σχεδιασμό της κουζίνας σας.

Οι εικόνες φέρνουν στο εσωτερικό την πρωτοτυπία και την αποκλειστικότητα.

Οι εικόνες φέρνουν στο εσωτερικό την πρωτοτυπία και την αποκλειστικότητα.

Λειτουργίες της ζωγραφικής στην κουζίνα

Η θετική επίδραση της ζωγραφικής στην ψυχολογική κατάσταση ενός ατόμου έχει καθιερωθεί εδώ και πολύ καιρό. Συχνά αγοράζεται για να επιβεβαιώσει την υψηλή κοινωνική θέση, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι πίνακες επιλέγονται ως το τελειωτικό άγγιγμα στο εσωτερικό. Η εικόνα έχει πολλές λειτουργίες στο εσωτερικό της κουζίνας:

 • διακοσμεί τους τοίχους, δίνει την ατομικότητα του δωματίου.
 • δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα.
 • τονίζει το συνολικό ύφος του δωματίου.
 • το γεμίζει με θετικό συναισθηματικό υπόβαθρο.
 • βοηθά στην ολοκλήρωση της απόφασης σχεδιασμού.
 • προσθέτει πολυτέλεια.

Η ζωγραφική έχει θετική επίδραση στην ψυχολογική κατάσταση ενός ατόμου.

Η ζωγραφική έχει θετική επίδραση στην ψυχολογική κατάσταση ενός ατόμου.

Το διοικητικό συμβούλιο
Οι σχεδιαστές σημειώνουν ότι οι ζωγραφιές που γράφονται από καλλιτέχνες φαίνονται πιο ευνοϊκές στο εσωτερικό και δείχνουν την πολυπλοκότητα και τη γεύση του ιδιοκτήτη.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Κριτήρια επιλογής και τοποθεσίας

Η ζωγραφική στην κουζίνα θα είναι σίγουρα μια φωτεινή διακοσμητική απόφαση. Για να μην κάνετε λάθος, να βασιστείτε στις παρακάτω συμβουλές:

 • Ισολογισμός. Εάν επιλέγετε τη ζωγραφική, καθοδηγείται από το χώρο. Λαμβάνοντας μια φωτεινή εικόνα, πάρτε ακόμα ένα ζευγάρι στο ίδιο σχέδιο χρωμάτων. Μια τέτοια λύση θα σας επιτρέψει να εισάγετε την πιο αρμονική εικόνα και να ολοκληρώσετε το σχέδιο.
 • Οικόπεδα. Η παλέτα και οι σκηνές στην κουζίνα σας μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές - εξαρτάται από το γούστο σας και το ύφος του δωματίου. Για παράδειγμα, η κλασική κουζίνα συμπληρώνεται καλά από τοπία ζωγραφισμένα στο πετρέλαιο. Floral ρυθμίσεις θα ταιριάζουν στο εσωτερικό της Προβηγκίας. Σύγχρονη ή υψηλής τεχνολογίας Μπορείτε να ενδιαφέρετε να αναβιώσετε με αφηρημένα σχέδια.Ακόμα κι αν θέλετε να κρεμάσετε μια εικόνα με γαστρονομικό θέμα, μην ξεφεύγετε από το γενικό εσωτερικό στυλ.

Διακοσμεί τα τείχη, δίνει την ατομικότητα του δωματίου.

Διακοσμεί τα τείχη, δίνει την ατομικότητα του δωματίου.

 • Χρωματικό εύρος. Το χρώμα των έργων ζωγραφικής στην κουζίνα σας πρέπει να ταιριάζει με τον τόνο των τοίχων, των επίπλων, είδη διακόσμησης και ακόμη και το δικό σας ποδιά. Σε ένα ουδέτερο δωμάτιο μπορείτε να εστιάσετε κουρτίνες, αγγεία και πίνακες ζωγραφικής. Για παράδειγμα λευκά τοίχοι και καφέ τα έπιπλα θα συμπληρώσουν με επιτυχία τις νεκρές φύσεις με κορεσμένα κίτρινο, ροζ, ανοιχτό πράσινο και κουρτίνες σε τόνο.
 • Ενότητα σύνθεσης. Εάν πρόκειται να κρεμάσετε πολλές φωτογραφίες, είναι σημαντικό να επιτευχθεί η αρμονία τους. Η ακολουθία στην οποία θα κρεμαστούν, σε αυτή την περίπτωση δεν είναι απολύτως σημαντική. Το κυριότερο είναι ότι θα υπάρχει κάποια ομοιότητα μεταξύ τους. Για παράδειγμα, στυλ, παλέτα, έννοια.
 • Μορφή σύνθεσης. Συχνά οι εικόνες είναι κρεμασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μιμούνται ένα ολόκληρο κομμάτι του τείχους. Αυτή η λύση θα ταιριάζει τέλεια σε ένα μινιμαλιστικό ή αυστηρό εσωτερικό. Δεν έχει σημασία αν η εικόνα έχει το ίδιο μέγεθος. Το κύριο πράγμα - να εκδώσει τη σωστή διάταξη. Για να προσθέσετε ευκολία στην ατμόσφαιρα, μπορείτε να οργανώσετε τη σύνθεση με χαώδη τρόπο. Για να καταλάβετε πώς θα φαίνονται οι εικόνες, κάντε κύκλο και περικόψτε τις περιγραφές τους χαρτί και να προσκολληθεί στον τοίχο.

Η ορατότητα θα σας επιτρέψει να παρουσιάσετε το τελικό αποτέλεσμα.

Υπογραμμίζει το συνολικό ύφος του δωματίου

Υπογραμμίζει το συνολικό ύφος του δωματίου

 • Διαστάσεις. Μια τεράστια εικόνα σε μια μικρή κουζίνα θα φανεί γελοία σαν μια μικρή εικόνα σε ένα μεγάλο κενό τοίχωμα. Παρατηρήστε τις αναλογίες, φροντίστε να λάβετε υπόψη το ύψος. οροφές. Για παράδειγμα, σε ένα μακρύ αλλά χαμηλό δωμάτιο μπορείτε να κρεμάσετε μια επιμήκη σύνθεση. Σε ένα δωμάτιο με ψηλά ταβάνια, μπορείτε να κρεμάσετε ένα μεγάλο καμβά.
 • Τοποθέτησηε. Η καθολική λύση είναι η διάταξη των εικόνων, μετά από έναν οριζόντιο ή κατακόρυφο άξονα. Απλά πρέπει να βρείτε το κέντρο κάθε εικόνας και να τα κρεμάσετε στη σειρά.
 • Τοποθετήστε. Σας συμβουλεύουμε να μην κρεμάτε έργα τέχνης όπου το άμεσο ηλιακό φως θα τα «αγγίξει». Δεν θέλετε να καίγονται γρήγορα; Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε μια καλά φωτισμένη περιοχή του τείχους, καθώς στη σκιά δεν θα γίνει αντιληπτή σωστά.
 • Ύψος. Για να δείτε σωστά την εικόνα, κρεμάστε την στο επίπεδο των ματιών. Εάν κρεμάτε καμβά σε δύο τοίχους, βεβαιωθείτε ότι οι κάτω άκρες τους είναι επίπεδο. Οι μεγάλοι πίνακες πρέπει να κρεμαστούν όχι κατώτεροι από το μέσο του τοίχου, ενώ οι μικρότεροι μπορούν να χαμηλώσουν ακόμη και κάτω από το επίπεδο των ματιών.

Δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα

Δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα

επιστρέψτε στο μενού ↑

Χρώμα και θεματική ποικιλία

Το χρώμα για την περίπτωση σας πρέπει να βασίζεται στο σχεδιασμό του δωματίου, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να παίξετε με αντιθέσεις. Μην επιλέξετε υπερβολικά σκοτεινές επιλογές αν το διάστημα είναι μικρό.. Αυτό θα δημιουργήσει ένα φαινόμενο "μαύρης τρύπας" και θα σβήσει το περιβάλλον. Τα ελαφριά ηλιόλουστα χρώματα, αντίθετα, θα επεκτείνουν το χώρο.

Το διοικητικό συμβούλιο
Εάν θέλετε να επιστήσετε την προσοχή στις εικόνες, μπορείτε να φέρετε τον οπίσθιο φωτισμό. Αυτό θα τονίσει την ομορφιά των εικόνων, θα βοηθήσει να μεγεθυνθεί οπτικά το δωμάτιο.

Για να κάνετε μια νέα απόφαση στο εσωτερικό, επιλέξτε καμβά των φωτεινών ζουμερών τόνων.. Για παράδειγμα, αφηρημένα έργα τέχνης πλούσιου χρώματος πορφυρού ή ασβέστη θα ταιριάζουν τέλεια στο μινιμαλιστικό δωμάτιο.

Γεμίζει την κουζίνα με ένα θετικό συναισθηματικό υπόβαθρο.

Γεμίζει την κουζίνα με ένα θετικό συναισθηματικό υπόβαθρο.

Τα τυπικά θέματα για τοίχους κουζίνας είναι "νόστιμες" εικόνες λαχανικών, φρούτων, άλλων προϊόντων, της διαδικασίας μαγειρέματος. Ενδιαφέρεστε να ταιριάζει τόσο σε κλασσικές νεκρές φύσεις και εικόνες στο στυλ της pop art.

Σε γενικές γραμμές, η κουζίνα μπορεί να διακοσμηθεί με τις ακόλουθες επιλογές:

 • νεκρή φύση.
 • Προβηγκιακό τοπίο.
 • πορτρέτο;
 • αφαίρεση.

Γιατί μπεζ τοίχους και διακριτικά έπιπλα ταιριάζουν στη διακόσμηση με στοιχεία καφέ. Δεν πειράζει καθόλου αν πρόκειται για εκτυπωμένη αφίσα σε πλαισιωμένο πλαίσιο ή για εργασία που έχει κατασκευαστεί από καφέ κόκκους.

Βοηθά στην ολοκλήρωση της απόφασης σχεδιασμού

Βοηθά στην ολοκλήρωση της απόφασης σχεδιασμού

ΕΚΕίτε επιλέγετε αρθρωτά έργα ζωγραφικής, το γάμμα πρέπει να συνδυαστεί με το υπάρχον περίγραμμα.Διαφορετικά, το εσωτερικό δεν θα φαίνεται αρμονικό.

Μικρό δωμάτιο - εξαιρετικά φωτεινές εικόνες. Οι τοίχοι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι μια λεπτή σκιά του μπλε, πράσινου, κίτρινου, λιλά ή πορτοκαλί.

Κατά την κατασκευή ενός δωματίου οι σχεδιαστές συχνά λαμβάνουν υπόψη την ιδιοσυγκρασία του ιδιοκτήτη. Αν αυτό είναι ενεργό και σκόπιμο άτομο, θα του αρέσουν οι κορεσμένοι τοιχογραφία σε κόκκινο τόνο. Εάν θέλετε την άνεση και την ειρήνη στην κουζίνα, επιλέξτε πράσινο. Αυτές περιλαμβάνουν εικόνες από δέντρα, δάση, λιβάδια και άλλα πράσινα.
Προσθέτει πολυτέλεια

Προσθέτει πολυτέλεια

Προκειμένου ο καμβάς να ταιριάζει πραγματικά, είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε το σωστό πλαίσιο. Το υψηλής τεχνολογίας ταιριάζει μεταλλικά πλαίσια, αντίκες ή κλασικό - επιχρυσωμένο πλαίσιο, ενώ στο πατάρι Μπορείτε να τοποθετήσετε φωτογραφίες χωρίς μπαγκέτα.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Χαρακτηριστικά διαμονής

Η επίδραση του καμβά στην κουζίνα εξαρτάται όχι μόνο από το οικόπεδο και το χρώμα, αλλά στη σωστή θέση. Εάν βρίσκεται σε σκοτεινή γωνία, απλά θα χαθεί. Ένα καλό μέρος για τη σύνθεση δεν θα είναι μόνο αισθητική, αλλά και μια σημασιολογική προσθήκη σε ολόκληρο το δωμάτιο.

Το διοικητικό συμβούλιο
Σηκώστε τις εικόνες στην κάτω θέση της κουζίνας από ό, τι σε άλλα δωμάτια. Μετά από όλα, οι επισκέπτες συχνά κάθονται εδώ.
Η επίδραση των σεντονιών στην κουζίνα εξαρτάται από τη σωστή θέση.

Η επίδραση των σεντονιών στην κουζίνα εξαρτάται από τη σωστή θέση.

Οι σχεδιαστές προσδιορίζουν διάφορους βασικούς τρόπους τοποθέτησης:

 • Στην κλασική έκδοση του καμβά διατάσσονται σύμφωνα με αυστηρά σχέδια, γραμμές. Τις περισσότερες φορές, αυτή είναι μια σαφής οριζόντια γραμμή κατά μήκος της οποίας όλα τα πλαίσια είναι παραταγμένα.
 • Στην καλλιτεχνική λειτουργία, οι εικόνες ομαδοποιούνται ανά θέμα, μια κοινή παλέτα. Οι μορφές και οι μορφές των έργων ζωγραφικής μπορεί να είναι τελείως διαφορετικές.
 • Μπορείτε να κάνετε μίμηση του τείχους με αφίσες τοποθετώντας εικόνες χωρίς πλαίσια.
 • Αρμονικός συνδυασμός ζωγραφικής με διαφορετικά σχήματα και κατευθύνσεις, όπως αφίσες και νεκρές φύσεις.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό πλαίσιο.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό πλαίσιο.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Πώς να επιλέξετε μια εικόνα σε ένα συγκεκριμένο ύφος;

Ρουστίκ. Αυτό περιλαμβάνει το διάσημο provenceπου μεταφέρει την ατμόσφαιρα της γαλλικής ενδοχώρας, τη ροή των ανθισμένων κήπων και της Μεσογείου. Το χρώμα του εσωτερικού είναι υπογραμμισμένο από θαμπό, ελαφρώς ξεθωριασμένα έργα ζωγραφικής, τα οποία πρέπει να απεικονίζουν τη φύση ή τα φυτικά στολίδια. Τα απλά έπιπλα κουζίνας της Προβηγκίας πρέπει επίσης να αντικατοπτρίζονται στις μπαγκέτες.. Είναι επιθυμητό να κατασκευαστούν ή να αγοραστούν πλαίσια από φυσικό μη βαμμένο ξύλο.

Ethno στυλ. Οι θεματικές εικόνες υπογραμμίζουν τη συνολική σχεδίαση του δωματίου, θα κάνουν το εθνοτικό εσωτερικό πραγματικά πρωτότυπο και ξεχωριστό από άλλες κουζίνες. Επιλέξτε εικόνες από ασυνήθιστα σχήματα με αφρικανική ή ινδική στυλ.

Art Nouveau

Art Nouveau

Σύγχρονη. Στη σύγχρονη κατεύθυνση του σχεδιασμού θα είναι ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσετε τη σύνθεση από μαύρολευκούς τοίχους στο στυλ των εικοσάτων του εικοστού αιώνα. Για παράδειγμα, αυτά θα μπορούσαν να είναι γνωστά αμερικανικά αρχιτεκτονικά μνημεία, τα οποία πρέπει να κρεμαστούν κοντά στην τραπεζαρία. Αυτή η γωνία θα είναι ένα πραγματικό θέμα της κουζίνας.

Ρετρό. Οι αρθρωτές φωτοτυπίες σε ωριμασμένα χρώματα θα ταιριάζουν απόλυτα σε στυλ vintage. Πρέπει να αποτίσουν φόρο τιμής στη γοητεία της εποχής του παρελθόντος και να τονίσουν τα χαρακτηριστικά της.

Σύγχρονη. Loft και hi-tech - δημοφιλή στυλ για το σχεδιασμό των κουζινών και τραπεζαριών. Ήρθαν στο προσκήνιο εδώ και πολύ καιρό χάρη σε ένα κομψό μινιμαλιστικό εσωτερικό. Η εργονομία της έδωσε τέλεια φωτογραφία.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Αρθρωτά έργα ζωγραφικής

Η χρήση αρθρωτών εικόνων είναι μια νέα κατεύθυνση που έχει αποκτήσει ταχύτατα ορμή τα τελευταία χρόνια. Σε αυτή την απόφαση, οποιαδήποτε φωτογραφία ή σχέδιο μπορεί να είναι μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση.

Οι αρθρωτές εικόνες ονομάζονται δομικές. Η φωτογραφία μεταφέρεται σε χαρτί σε καμβά ή φωτογραφικό χαρτί, χωρισμένο σε διάφορα μέρη. Έτσι, τα μεμονωμένα μέρη αποτελούν μια ενιαία εικόνα. Το κύριο πλεονέκτημα των φωτογραφιών είναι το γεγονός ότι μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε εικόνα, ακόμα και προσωπικές φωτογραφίες.

Η φωτογραφική φωτογραφία θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε τους τόνους σωστά, εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να αλλάξει εντελώς το στυλ του δωματίου.. Οι σωστές εικόνες θα σας βοηθήσουν να το αναπτύξετε οπτικά. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι είναι ανέξοδες, ώστε να μπορείτε να κάνετε αντικατάσταση ανά πάσα στιγμή.

Χρησιμοποιήστε πλαίσια διαφορετικών μεγεθών

Χρησιμοποιήστε πλαίσια διαφορετικών μεγεθών

Κύριες ποικιλίες:

Μερικές φορές οι αρθρωτές συνθέσεις γερνούνται με τη βοήθεια των "σπασμένων" πηκτών, δημιουργώντας ταυτόχρονα την εμφάνιση των επιχρισμάτων.

Το διοικητικό συμβούλιο
Οι αρθρωτές εικόνες είναι εύκολο να φτιάξετε τον εαυτό σας επικοινωνώντας με την εκτυπωτική μονάδα για εκτύπωση. Αυτή η λύση θα προσελκύσει δημιουργικούς ανθρώπους, καθώς αφήνει πολύ χώρο για την προβολή της δημιουργικότητας και της δημιουργικότητας.
Σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Κύρια πλεονεκτήματα:

 • χαμηλή τιμή με θεαματικό αποτέλεσμα.
 • μια τεράστια επιλογή των εικόνων?
 • Διάρκεια λειτουργίας, αφού η επίστρωση με πολυστρωματική επίστρωση σας επιτρέπει να καθαρίζετε και να αφαιρείτε τη σκόνη χωρίς προβλήματα, αποτρέπει την καύση.

Το διοικητικό συμβούλιο
Επιλέξτε για τις κουζίνες της μονάδας κουζίνας που θα γίνουν σε ουδέτερα χρώματα. Η κύρια σκιά θα πρέπει να είναι πράσινη, οι ίδιες οι εικόνες θα πρέπει να περιλαμβάνουν προϊόντα, τη φύση ή τις ελκυστικές νεκρές φύσεις.

Θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, να προσαρμοστούν στην ανάπαυση και την ειρήνη μετά από μια εργάσιμη ημέρα, να προκαλέσουν όρεξη. Οι ζεστές φωτογραφίες των ευρωπαϊκών καφέ και των παλαιών δρόμων, πιάτα με στόμα και πλούσια σερβιρίσματος θα ταιριάζουν σε αυτή την κατηγορία. το τραπέζι.

Ενδιαφέρουσα μαχαιροπίρουνα

Ενδιαφέρουσα μαχαιροπίρουνα

Για μια ευρύχωρη κουζίνα, ένας συνδυασμός διαφόρων σχεδίων μικρού μεγέθους είναι κατάλληλος και για ένα μικρό - ένα πανόραμα. Δεν χρειάζεται να τα ακονίσετε σε τεράστια πλαίσια. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αρθρωτές εικόνες ασυνήθιστου σχήματος, όπως οβάλ ή στρογγυλό. Είναι σύμβολο της ηρεμίας και της αρμονίας, επειδή είναι εξαιρετικά αδύνατο να ταιριάζει καλύτερα στο δωμάτιο όπου συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Δημιουργήστε ιδέες

Μπορείτε να προσθέσετε φρέσκο ​​αέρα στο αγαπημένο σας σχέδιο κουζίνας με τα χέρια σας. Για να γίνει αυτό, δεν είναι απαραίτητο να έχετε μια τέχνη εκπαίδευση ή να ξοδεύετε πολλά χρήματα για να αγοράσετε εργαλεία. Ένα κομψό έργο τέχνης είναι εύκολο να γίνει από αυτοσχέδια μέσα!

Προσθέστε φρέσκο ​​αέρα στο αγαπημένο σας σχέδιο κουζίνας.

Προσθέστε φρέσκο ​​αέρα στο αγαπημένο σας σχέδιο κουζίνας.

Πίνακας προϊόντων. Η εφαρμογή του αντικειμένου όσο το δυνατόν περισσότερο θα χωρέσει στο σχεδιασμό αυτού του δωματίου. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται δημητριακά, αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά, καφές, μπαχαρικά και πολλά άλλα. Ένα τέτοιο φυσικό πάνελ θα φαίνεται όχι μόνο κομψό, αλλά και πολύ ορεκτικό. Ας προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα πάνελ με καρυκεύματα και καφέ. Για αυτό χρειάζεστε μόνο μια βραδιά ελεύθερου χρόνου και επιθυμίας. Χρησιμοποιήστε και συνδυάστε τα αποξηραμένα προϊόντα που διαθέτετε. Μπορούν να αποξηραθούν πιπεριές, φλούδες εσπεριδοειδών, δημητριακά, ζυμαρικά και καφές.
Η σύνθεση των κουμπιών. Πολλά σπίτια είχαν ένα κιβώτιο με πολύχρωμα κουμπιά γύρω από αυτό που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Αυτό μπορεί να διορθωθεί! Σχεδιάστε ένα σχέδιο ενός αντικειμένου σε ένα απλό χαρτόνι - μπορεί να είναι δέντρο, πεταλούδα ή γάτα. Τοποθετήστε όλο το χώρο με κουμπιά. Μπορείτε να συνδυάσετε τα χρώματα ή να τα κολλήσετε. Για να γίνει αυτό, απολύτως δεν χρειάζονται δεξιότητες στον καλλιτεχνικό τομέα, μόνο κόλλα, υπομονή και ελεύθερος χρόνος. Στο τέλος της εργασίας, επιλέξτε το πλαίσιο και κρεμάστε τον με τόλκο στον τοίχο.

Το πλαίσιο θα πρέπει να ταιριάζει στο γενικό στυλ του δωματίου.

Όλος ο τοίχος είναι έργο τέχνης.

Όλος ο τοίχος είναι έργο τέχνης.

Αποξηραμένα λουλούδια. Τέτοιες εφαρμογές φαίνονται ασυνήθιστες και ταιριάζουν απόλυτα στην κουζίνα.Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να στεγνώσετε όμορφα φύλλα και φυτά την περίοδο του φθινοπώρου. Σκίτσο σε χαρτί. Στην κορυφή, κόψτε τα απαραίτητα στοιχεία - μπουμπούκια, κλαδιά, λεπίδες γρασιδιού και φύλλα του αγαπημένου σας χρώματος.
Κολάζ. Η επιλογή απαιτεί τη λιγότερη προσπάθεια. Απλά πρέπει να βρείτε πολύχρωμες εικόνες στο διαδίκτυο που θα ταιριάζουν στο στυλ του δωματίου. Μπορείτε να επιλέξετε κάτι από ένα προσωπικό αρχείο, για παράδειγμα, μια φωτογραφία πορτρέτου ολόκληρης της οικογένειας ή γάμος στιγμιότυπα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τα εκτυπώσετε σε εκτυπωτή ευρείας οθόνης και όμορφα διακοσμημένα σε μπαγκέτα.
Κορνίζα κρασιού. Πολλοί κρατούν πώματα από κρασιά και σαμπάνιες, άλλοι εργάζονται στο μπαρ και μπορούν εύκολα να πάρουν το σωστό υλικό. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και ένας μικρός αριθμός εμπλοκών κυκλοφορίας μπορεί να ολοκληρώσει την εικόνα. Προετοιμάστε το ορθογώνιο κόντρα πλακέ και το απαιτούμενο μέγεθος και τα υγρά καρφιά. Τακτοποιήστε τα ώστε να μην υπάρχει ελεύθερος χώρος. Η διαφορά και οι διαφορετικές αποχρώσεις των ξύλινων καπακιών δεν αποτελούν εμπόδιο - το προϊόν θα αποδειχθεί ακόμα πιο πρωτότυπο.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Επιτραπέζιο μαγειρικό σκεύος

Τα κυριότερα συστατικά του πίνακα μπαχαρικών είναι προϊόντα, οπότε ιδανικά θα ταιριάζει στη ρύθμιση της κουζίνας. Προετοιμάστε τα ακόλουθα στοιχεία για εργασία:

 • χαρτί ψησίματος ·
 • χαρτόνι?
 • πλαίσιο ·
 • Κόλλα PVA;
 • διπλής όψης ταινία?
 • διακοσμητικό χαρτί.
 • μπαχαρικά, δημητριακά, κόκκους καφέ, τσάι, πιπέρι, φασόλια κλπ.

Σε φωτεινό, πράσινο φόντο

Σε φωτεινό, πράσινο φόντο

Προχωρούμε στη διαδικασία:

 • Πρώτα βγάζουμε τη βάση. Κόψτε ένα ορθογώνιο σχήμα από χαρτί και χαρτόνι που θα ταιριάζει στο μέγεθος του πλαισίου σας. Κόψτε το χαρτί στο χαρτόνι και αφήστε το να στεγνώσει.
 • Λάβετε ιδέες για τη σύνθεση των φωτογραφιών στο Διαδίκτυο. Stick σύμφωνα με την ιδέα σας μερικά κομμάτια από το φως και σκούρο διακοσμητικό χαρτί, καθώς και κομμάτια με διπλής όψης ταινία. Η σκούρα σκιά του χαρτιού θα βοηθήσει να σκιάσει τα σκοτεινά στοιχεία, ενώ η ταινία θα χρειαστεί για μεγαλύτερα μέρη.
 • Διαδώστε το PVA στο χαρτί και ψεκάστε τα με διάφορα μπαχαρικά. Μην λυπάστε για τα συστατικά! Περιμένετε δέκα λεπτά και απομακρύνετε τα πλεονάζοντα εξαρτήματα από το φύλλο. Βεβαιωθείτε ότι δεν αναμιγνύονται μεταξύ τους.
 • Τα φύλλα κόλπων, τα ραβδιά κανέλας και τα μπιζέλια κολλάνε ξεχωριστά. Πιέστε τους προς τα κάτω ώστε η κόλλα να «συμπλέκεται».
 • Αφού διανεμηθούν όλα τα δημητριακά και τα μπαχαρικά και η εικόνα στεγνώσει, τοποθετήστε το στο πλαίσιο και κρεμάστε το στο επιλεγμένο σημείο.

Πλαίσιο κουζίνας το κάνετε μόνοι σας

Έκπληξη αγαπημένα πρόσωπα

επιστρέψτε στο μενού ↑

Κύρια τάξη καφέ φασολιών

Οι κόκκοι καφέ είναι μια κομψή προσθήκη σε χειροποίητους πίνακες ζωγραφικής. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για τα πάνελ, προτείνουμε να φτιάξετε ένα φλιτζάνι καφέ. Γι 'αυτό χρειαζόμαστε:

 • λινάτσα;
 • χαρτόνι?
 • μολύβι και χάρακας.
 • νήματα ·
 • Κόλλα PVA;
 • νήματος ·
 • κόκκοι καφέ.
 • αποξηραμένες φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού.

Στυλ της Προβηγκίας

Στυλ της Προβηγκίας

Παίρνουμε ένα χαρτόνι του απαραίτητου μεγέθους και το βάζουμε σε απολύσεις. Σχεδιάστε ένα περίγραμμα με ένα χάρακα και κόψτε ένα ορθογώνιο κομμάτι. Κόψτε το λινάτσα στο χαρτόνι και σύρετε το περίγραμμα του κυπέλλου με ένα απλό μολύβι. Εφαρμόστε πάρα πολύ ένα στρώμα PVA και κολλήστε σφιχτά τους κόκκους. Μπορείτε να διακοσμήσετε το κύπελλο με μια φέτα λεμόνι. Οι άκρες της εικόνας είναι επίσης κολλημένες με κόκκους για να κάνουν το πάνελ πιο ογκώδες. Το διακοσμούμε με τόξα από σπάγκο.
Η εικόνα σας δίνει την ευκαιρία να προσθέσετε χρώμα και να διακοσμήσετε την κουζίνα

Η εικόνα σας δίνει την ευκαιρία να προσθέσετε χρώμα και να διακοσμήσετε την κουζίνα

Εάν ρωτάτε κάποιο άτομο: «Ποιο μέρος του σπιτιού σας έχει αυτό στη μνήμη σας με την αναφορά του;», οι περισσότεροι θα καλέσουν την κουζίνα. Αυτή είναι η πιο θερμή γωνιά, ένα πραγματικό κέντρο οικογενειακής ευεξίας. Είναι ιδιαίτερα ζεστό σε αυτό, υπάρχουν γεύσεις από καφέ, πίτες, βότανα. Η γάτα βουίζει ήσυχα στη μπαταρία, ο βραστήρας βράζει ... Και έτσι θέλω να είμαι σε αυτό τον παράδεισο σπίτι νωρίτερα. Για να κάνετε το εσωτερικό αυτού του δωματίου άνετο και πραγματικά οικείο, θα πρέπει να επιλέξετε με επιτυχία πίνακες ζωγραφικής.

8.5 Συνολικό σκορ
Εσωτερικές ζωγραφιές

Μπορείτε να αναζωογονήσετε το εσωτερικό της κουζίνας με τη βοήθεια ζωγραφικής. Αυτή η εικόνα μπορεί να δώσει έμφαση σε ένα ή άλλο επιλεγμένο στυλ για το δωμάτιο.Φρούτα, κόκκοι καφέ, ρολόγια - αυτά είναι μόνο μερικές επιλογές που μπορούν να χωρέσουν οργανικά στο εσωτερικό σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και θα ενημερώσετε τον σχεδιασμό γρήγορα και εύκολα. Αφού ελέγξετε τις πληροφορίες, αφήστε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα στα σχόλια. Θα είναι χρήσιμα σε άλλους αναγνώστες. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Εκτιμούμε κάθε κριτική σας και το χρόνο σας.

Συνάφεια των πληροφοριών
9
Διαθεσιμότητα της εφαρμογής
8
Δημοσιοποίηση θεμάτων
8
Αξιοπιστία των πληροφοριών
9
Πλεονεκτήματα
 • Αισθητική απόλαυση
 • Η δυνατότητα να προσθέσετε χρώμα και να διακοσμήσετε την κουζίνα
 • Δημιουργήστε εύκολα μια κομψή εικόνα από μόνοι σας για μια μικρή τιμή.
Μειονεκτήματα
 • Η ικανότητα να συνδυάζεται σωστά με το εσωτερικό
 • Η ανεπιτυχώς επιλεγμένη εικόνα μπορεί να μειώσει οπτικά το χώρο.
 • Καθαρισμός
Προσθέστε την κριτική σας

Θα χαρούμε και τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική σας βαθμολογία

el2.decorexpro.com - Ημερήσιο Δελτίο Σχεδιασμού, Αρχιτεκτονικής, Σχεδιασμού Εσωτερικών

Δωμάτια

Αυλή και κήπο

Σχεδιασμός