Κουζίνα σε συνδυασμό με loggia: Πραγματικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το μέρος με σύνεση. Δεν βαρετό εσωτερικό σχέδιο (120 + Φωτογραφίες)

Η κουζίνα με μια loggia βρίσκεται σε πολλά σύγχρονα σπίτια, και πολλοί ιδιοκτήτες είναι προβληματισμένοι: τι να κάνει με αυτό; Ο τόπος φαίνεται να είναι χρήσιμος, αλλά πώς να το χρησιμοποιήσετε έτσι ώστε να είναι κομψό, άνετο και να μην σπάει ο νόμος; Πολλές επιλογές.

Περιεχόμενο αυτού του άρθρου:

Χωρίς συσχετισμό

Για να συνδυάσετε την κουζίνα με την περιοχή της loggia, πρέπει να επενδύσετε χρόνο και χρήμα. Είναι απαραίτητο να αποκτήσετε άδεια ανακατασκευής (και αυτό δεν είναι θέμα μίας ημέρας), να λούσσετε και να μονώσετε το loggia, να αφαιρέσετε τον τοίχο, να κάνετε καλλυντικές επισκευές.

Δεν έχουν όλοι πολλοί πόροι για να το κάνουν αυτό.

Όταν μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε

Όταν μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε

Ως εκ τούτου, ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε μια loggia χωρίς να την ενώσετε με μια κουζίνα:

 • Τοποθετήστε ένα χώρο αποθήκευσης σε αυτό. Εάν η κουζίνα είναι μικρή, δεν θα γυρίσει από τα ντουλάπια και τα ράφια με πιάτα, δημητριακά, λαχανικά, λάδι και εργαλεία. Για να ελαφρύνετε ελαφρώς την περιοχή, μπορείτε να βάλετε όλα αυτά στη λεωφόρο. Βάλτε ένα ντουλάπι και πολλά συρτάρια εκεί, τα ράφια των νυχιών και τα άγκιστρα, κρεμάστε τα πάντα τακτοποιημένα. Φυσικά, κάθε φορά που χρειάζεστε κάτι, θα πρέπει να πάτε έξω, αλλά στην κουζίνα θα υπάρχει ένας ελεύθερος χώρος που μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με το γούστο σας.
 • Φροντίστε στην περιοχή αναψυχής της. Σε ένα μικρό διαμέρισμα συχνά δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να τοποθετήσετε μια καρέκλα και μια λάμπα, όπου μπορείτε να καθίσετε ειρηνικά με φορητούς υπολογιστές, να διαβάσετε ή να κάνετε κάποια εργασία. Το loggia κουζίνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εξοπλισμό ενός τέτοιου χώρου. Φυσικά, θα πρέπει να είναι μονωμένα και τζάμια, αλλά γι 'αυτό δεν χρειάζεται να πάρετε άδεια και να προσλάβετε οικοδόμους: ακόμα και χωρίς εμπειρία μπορείτε να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το γραφείο

Για να χρησιμοποιήσετε το γραφείο

Μπορείτε επίσης να βγάλετε ένα ψυγείο για μια loggia με τα ντουλάπια, αλλά μόνο εάν είναι πραγματικά καλά μονωμένο και δεν υπάρχει πιθανότητα να διαρρεύσει μία φορά ανώτατο όριο.

Θα σας ενδιαφέρει:ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Ποια θέση κατέχουν τα τζάμια loggia στο σχεδιασμό του δωματίου; Ζεστό, πανοραμικό, χωρίς πλαίσιο. 145+ (Φωτογραφίες) άνετων εσωτερικών χώρων

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Εν μέρει

Εάν έχετε αρκετό χρόνο και προσπάθεια για να αφαιρέσετε τα παράθυρα και την πόρτα του μπαλκονιού, μπορείτε να συνδυάσετε εν μέρει την κουζίνα με τη λογγαία. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεστε άδεια και η λειτουργικότητα παραμένει πλήρης. Επιπλέον, το όμορφο ημικυκλικό τόξο φαίνεται πιο εντυπωσιακό από την πλήρη απουσία του τείχους.

Table-νησί - μια κλασική λύση

Table-νησί - μια κλασική λύση

Στον κενό χώρο έχουν παραδοσιακά τραπεζαρία. Αυτό είναι λογικό: δεν χρειάζεται να μετακινήσετε τις επικοινωνίες, και το τραπέζι και οι καρέκλες σε ένα κανονικό λογότυπο ταιριάζουν απόλυτα.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο σχεδιασμός μπορεί να είναι διαφορετικός:

 • Πίνακας-νησί. Η κλασική λύση, κατάλληλη σε οποιοδήποτε στυλ. Χρειάζεται πολύς χώρος, αλλά φαίνεται καλός, μπορείτε να βάλετε ένα τραπεζομάντιλο πάνω του και να βάλετε έναν λαμπτήρα πάνω του.
 • Μπαρ μετρητής. Η λύση για όσους ονειρεύονται μια σοφίτα, αλλά δεν έχουν αρκετό χώρο. Το φαρδύ περβάζι παραθύρου του λότζια χρησιμεύει ως βάση. Κατά το φαγητό μπορείτε να κοιτάξετε προς τα κάτω και να θαυμάσετε την θέα εάν είναι καλό.

Περνώντας σαν μπαρ

Περνώντας σαν μπαρ

Αυτό το περίπτερο έχει το μόνο αρνητικό - είναι χαμηλότερο από το κλασικό. Αλλά δεν φαίνεται χειρότερο.

Θα σας ενδιαφέρει:ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Σχεδιασμός κουζίνας με μπαλκόνι (100+ φωτογραφίες): Είμαστε για την ενοποίηση του χώρου !!!

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Ολοκλήρωση

Είναι δυνατή μόνο εάν ο τοίχος μεταξύ της κουζίνας και της loggia δεν είναι φορέας, διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η λήψη οποιασδήποτε άδειας οικοδομής. Αλλά αν δεν μεταφέρει, θα αφορά μόνο τα χρήματα και την προθυμία να περιμένουν.

Είναι σημαντικό να ελέγξετε το τοίχωμα του ρουλεμάν ή όχι

Είναι σημαντικό να ελέγξετε το τοίχωμα του ρουλεμάν ή όχι

Και έπειτα αρκετό για να ζεσταθεί, να λούσει τη λεκάνη και να καταστρέψει τον τοίχο, και στη συνέχεια να κάνει καλλυντικές επισκευές. Ως αποτέλεσμα, η κουζίνα θα είναι περισσότερο από μερικά τετραγωνικά μέτρα και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Ακόμη και να πραγματοποιούν επικοινωνίες και να τους κάνουν χώρο εργασίας.

Επεκτείνετε τετραγωνικά μέτρα εις βάρος ενός μπαλκονιού ή loggia

Επεκτείνετε τετραγωνικά μέτρα εις βάρος ενός μπαλκονιού ή loggia

Ωστόσο, είναι πολύ πιο εύκολο να περιορίσουμε τον εαυτό μας στην τραπεζαρία - και είναι φθηνότερο, και δεν χρειάζονται επιπλέον άδειες.

Θα σας ενδιαφέρει:REVIEW: 240+ Φωτογραφίες των επιλογών για το φινίρισμα του μπαλκονιού στο εσωτερικό: Όμορφο εσωτερικό με τα χέρια τους

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Πώς να παραδώσετε το χώρο που προκύπτει;

Για να έχετε οφέλη από όλα τα γεγονότα, πρέπει να είστε σε θέση όχι μόνο να απελευθερώσετε τον τόπο, αλλά και να το διακοσμήσετε όμορφα. Πρέπει να φροντίσουμε τα έπιπλα, το φως, τους συνδυασμούς χρωμάτων, τα πρόσθετα αξεσουάρ.

Κουζίνα σε συνδυασμό με loggia: Πραγματικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το μέρος με σύνεση. Δεν βαρετό εσωτερικό σχέδιο (120 + Φωτογραφίες)

Κάθε χρόνο αυτή η ιδέα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής

επιστρέψτε στο μενού ↑

Στυλ

Για να μην το σκεφτόμαστε κάθε φορά ξανά, οι άνθρωποι έβγαλαν στυλ - έτοιμα cheat σεντόνια που δείχνουν ποιο σχέδιο φαίνεται ακριβώς καλό.

Μην γεμίζετε μικρούς χώρους κουζίνας με επιπλέον έπιπλα - ακριβώς ό, τι χρειάζεστε

Μην γεμίζετε μικρούς χώρους κουζίνας με επιπλέον έπιπλα - ακριβώς ό, τι χρειάζεστε

Για μια κουζίνα με μερικώς συναρμολογημένη λογγαία, τα ακόλουθα στυλ θα είναι κατάλληλα:

 • Ανατολή. Χαμηλό τραπέζι, μαλακά μαξιλάρια, σφυρήλατο φανό με περίπλοκο σχέδιο, ελαφριές κουρτίνες, λαμπερά, φυσικά χρώματα και μοτίβα λουλουδιών. Βεβαιωθείτε - η αψίδα πρέπει να είναι κουρτίνα με ένα ελαφρύ φυσικό ύφασμα με φούντες. Η συνολική εντύπωση είναι το παλάτι του Σουλτάνου.
 • Eco. Δεν μπορείτε μόνο οικολογικό, αλλά με μια προκατάληψη στα μοτίβα της Χαβάης. Μη επεξεργασμένο τραπέζι από ξύλο, καρέκλες από μπαστούνι, μπαμπού κουρτίνες, πάντα φρέσκα λουλούδια. Στο τραπέζι μπορείτε να βάλετε λάμπα με ένα πραγματικό κερί, αψίδα κουρτίνα σκουπίζοντας κουρτίνα από ξύλινες πολύχρωμες χάντρες. Στον τοίχο - ukulele.
 • Μινιμαλισμός. Δεν υπάρχει κουρτίνα στην αψίδα, το τραπέζι είναι απλό, δίπλα του υπάρχουν πλαστικές και μεταλλικές καρέκλες. Δεν υπάρχουν εξαρτήματα, εκτός από έναν απλό λαμπτήρα στο τραπέζι (απαραίτητα ένα γεωμετρικό σχέδιο). Αν παράθυρα κουρτίνες, έπειτα έλασης, χωρίς σχέδιο.

Μην αποθηκεύετε τον φωτισμό

Μην αποθηκεύετε τον φωτισμό

Φυσικά, οποιοδήποτε άλλο στυλ θα κάνει - μπορείτε να το επεξεργαστείτε ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως είναι. Για παράδειγμα, Ιαπωνικά - τοποθετήστε στην αψίδα μια συρόμενη πόρτα, η οποία είναι κλειστή μόνο περιστασιακά.

Φως κουρτίνες και άλλα υφάσματα floral κλωστοϋφαντουργίας θα βοηθήσει να τονίσει το στυλ της Προβηγκίας

Φως κουρτίνες και άλλα υφάσματα floral κλωστοϋφαντουργίας θα βοηθήσει να τονίσει το στυλ της Προβηγκίας

Για την κουζίνα, η οποία είναι ενωμένη με την loggia, άλλα στυλ είναι καλά προσαρμοσμένα:

 • Προβηγκία. Φωτεινά χρώματα, floral wallpaper, καρέκλες με σφυρήλατη πλάτη και λευκό τραπεζομάντιλο στο τραπέζι. Βεβαιωθείτε ότι λουλούδια σε ένα βάζο, μερικά τοπία στον τοίχο. Στο παράθυρο υπάρχει κουρτίνα "καφέ", το οποίο θα κλείσει μόνο εν μέρει.
 • Σοφίτα. Οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από τούβλο, το δάπεδο είναι σκυρόδεμα, απαραίτητα ένας μετρητής μπαρ (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χωρίσει την τραπεζαρία από την εργασία), περιστρεφόμενες ψηλές καρέκλες. Μέταλλο, δέρμα, πλαστικό. Φωτιστικά που μοιάζουν με προβολείς, γκράφιτι στον τοίχο.
 • Χώρα μουσικής. Το τραπέζι είναι συμπαγές, από ένα δέντρο, καρέκλες πάρα πολύ. Να είστε βέβαιος να πλεγμένο χαλί στο πάτωμα, κουρτίνες στα παράθυρα, γενικά πολλά υφάσματα. Τα χρώματα είναι κορεσμένα, φυσικά.

Σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης του σχεδιασμού πρέπει να είναι διακοσμημένη κουζίνα και μπαλκόνι με το ίδιο ύφος.

Σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης του σχεδιασμού πρέπει να είναι διακοσμημένη κουζίνα και μπαλκόνι με το ίδιο ύφος.

Το ύφος δεν είναι τόσο ένας οδηγός δράσης σαν υπαινιγμός. Αφού διαβάσετε τη λίστα, μπορείτε να εκτιμήσετε τι θα φανεί καλό στην κουζίνα, τι σας αρέσει και να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις που αποκτήσατε για να έχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα συνδυάζοντας σημαντικά στοιχεία με δική σας.

Θα σας ενδιαφέρει:ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Μπαλκόνι διακόσμηση στο Χρουστσόφ: 225+ (Φωτογραφία) - Ιδέες για Κάνοντας όμορφα σχέδια

επιστρέψτε στο μενού ↑

Έπιπλα

Η σωστή επιλογή των επίπλων αποτελεί σημαντικό μέρος της επιτυχίας. Πρώτα απ 'όλα, ο πίνακας είναι σημαντικός στην τραπεζαρία.

Αν είναι δυνατόν, αγοράστε ένα σύνολο φυσικών ξύλων κουζίνας.

Αν είναι δυνατόν, αγοράστε ένα σύνολο φυσικών ξύλων κουζίνας.

Μπορεί να είναι:

 • Πίνακας-νησί. Βρίσκεται χωριστά και περιβάλλεται από καρέκλες. Μπορείτε να το καλύψετε με ένα τραπεζομάντιλο, να βάλετε μια λάμπα κάτω από το αμπαζούρ στη μέση και να πάρετε μια πολύ ζεστή τραπεζαρία κλασικού στιλ στην περιοχή της πρώην λογγαζίας.
 • Μπαρ μετρητής. Μπορεί να συνδεθεί στον τοίχο αντί για ένα περβάζι παραθύρου και μπορεί να χωρίσει την τραπεζαρία από την περιοχή εργασίας. Πρέπει να είναι υψηλή, επισημαίνεται με λαμπτήρες από πάνω. Παρακάτω υπάρχουν ράφια για την αποθήκευση χρήσιμων πραγμάτων.
 • Πτυσσόμενο τραπέζι. Πολύ χρήσιμο πράγμα για έναν περιορισμένο χώρο, αλλά στην τραπεζαρία στο λότζια ταιριάζει άσχημα - είναι πολύ μικρό, όλη η οικογένεια δεν μπορεί να καθίσει γι 'αυτόν. Μόνο εάν ένα άτομο ζει μόνο του μπορεί να είναι μια καλή λύση.
 • Χερσόνησος. Προσκολλάται στον χώρο εργασίας, το τμήμα εργασίας του είναι συνήθως υψηλότερο από αυτό στο οποίο έχει μεσημεριανό γεύμα. Δεν έχει νόημα να το τοποθετήσετε σε μια λότζια, αλλά αν συνδυαστεί με μια κουζίνα, μπορεί να αποδειχθεί καλά.

Η μικρή κουζίνα μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας την περιοχή του μπαλκονιού

Η μικρή κουζίνα μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας την περιοχή του μπαλκονιού

Οι καρέκλες είναι προσαρτημένες στο τραπέζι. Θα πρέπει να είναι όχι μόνο άνετα, αλλά και να είναι κατάλληλα γι 'αυτόν με στυλ. Για το ράφι - περιστρεφόμενο, μπαρ, με σιδερένιο βραχίονα, το οποίο είναι τόσο ωραίο να βάλει τα πόδια. Για πτυσσόμενο τραπέζι - μια μικρή πτυσσόμενη καρέκλα. Για το νησί - μεμονωμένες καρέκλες, μπορείτε ακόμη να καρέκλες.

Ο πίνακας συνήθως φωτίζεται με έναν λαμπτήρα ή λαμπτήρες στην κορυφή. Δώστε του μια έμφαση - βάλτε τα λουλούδια σε αυτό ή το καλύψτε με ένα τραπεζομάντιλο. Μπορείτε ακόμη να κάνετε μια ζωγραφική σε αυτό, θα είναι επίσης θεαματική. Ή αγοράστε ένα τραπέζι με όμορφη γυάλινη ή μαρμάρινη κάλυψη.

Πολύ φως στην κουζίνα δεν συμβαίνει

Πολύ φως στην κουζίνα δεν συμβαίνει

Οι καρέκλες είναι καλυμμένες με υφάσματα, παρέχονται με μαξιλάρια ή επιλέγονται με σκαλιστές πλάτες.

Το σύνολο των ακουστικών θα πρέπει να συνδυάζεται όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά και με τα έπιπλα που βρίσκονται στο χώρο εργασίας.

Η καλύτερη λύση θα ήταν να συγκεντρώσει τη βοήθεια των σχεδιαστών.

Η καλύτερη λύση θα ήταν να συγκεντρώσει τη βοήθεια των σχεδιαστών.

Θα σας ενδιαφέρει:REVIEW: Κουρτίνες στην πόρτα του μπαλκονιού: Σύγχρονες επιλογές για διακόσμηση παραθύρων

επιστρέψτε στο μενού ↑

Φωτισμός

Από το φωτισμό εξαρτάται από την εντύπωση που θα αφήσει το δωμάτιο.

Στην περίπτωση μιας κουζίνας, μερικώς ή πλήρως συνδυασμένης με μια λότζια, οι κανόνες παραμένουν στάνταρ. Επισημάνετε την ανάγκη να:

 • Χώρος εργασίας. Είναι επιτακτικό ότι το φως πέφτει από πάνω, έτσι ώστε αυτός που μαγειρεύει, βλέπει σαφώς τι κάνει και δεν τυχαίνει να κόψει τον εαυτό του. Είναι επιθυμητό να μπορεί να απενεργοποιηθεί κατά βούληση.
 • Τραπεζαρία. Εδώ, ο οπίσθιος φωτισμός δίνει μια έμφαση και όχι πραγματικά βοηθά. Τοποθετήστε το συνήθως ή στην κορυφή ή απευθείας στο τραπέζι. Πρέπει να δούμε τι θα φανεί καλύτερα.
 • Προσοχή. Μπορείτε να επισημάνετε το ράφι κάτω τηλεόραση, αν υπάρχει, μια φωτογραφία στον τοίχο, μια φωτογραφία στο ψυγείο και οτιδήποτε άλλο θέλω να τονίσω. Δεν υπάρχει λειτουργική αίσθηση σε αυτό, αλλά η εμφάνιση της κουζίνας αλλάζει δραματικά μετά την ενεργοποίηση των φώτων.

Πολύ συχνά χρησιμοποιείται στον εσωτερικό φωτισμό

Πολύ συχνά χρησιμοποιείται στον εσωτερικό φωτισμό

Είναι πολύ σημαντικό οι λαμπτήρες να ταιριάζουν στη γενική ιδέα. Έτσι, στο κλασικό αγγλικό ύφος, τα σημεία που μοιάζουν με προβολείς θα είναι ακατάλληλα. Και στο πατάρι κλασική λάμπα κάτω από μια σκιά υφάσματος.

Οι λαμπτήρες θα πρέπει επίσης να ταιριάζουν στο γενικό στυλ.

Οι λαμπτήρες θα πρέπει επίσης να ταιριάζουν στο γενικό στυλ.

επιστρέψτε στο μενού ↑

VIDEO: Ψυχαγωγικές ιδέες για κομψές κουζίνες

Σχεδιασμός κουζίνας με μπαλκόνι

Διεύρυνση του χώρου

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Συμπέρασμα

Η διαδικασία επισκευής είναι μια δημιουργική διαδικασία, πρέπει να την προσεγγίσετε με έμπνευση και φαντασία.Και τότε θα είναι ευχάριστο και χαρούμενο να ζούμε σε αυτό που βγαίνει από αυτό. Προσπαθήστε να αρχίσετε να ζείτε διαφορετικά σήμερα με μια αναβαθμισμένη κουζίνα με μια loggia.

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (περισσότερες από 120 φωτογραφίες)

8.8 Συνολικό σκορ
Κομψές και ευρύχωρες συνδυασμένες επιλογές σχεδίασης

Όμορφες επιλογές συνδυασμένη κουζίνα με loggia που θα αγαπήσετε. Αποφασίστε ποια επιλογή είναι κατάλληλη για εσάς και αρχίστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αφού ελέγξετε τις πληροφορίες, αφήστε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα στα σχόλια. Θα είναι χρήσιμα σε άλλους αναγνώστες. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Εκτιμούμε κάθε κριτική σας και το χρόνο σας.

Σχεδιασμός
9
Τιμή
8
Ώρα
9
Ευκολία
9
Πλεονεκτήματα
 • περισσότερο διαθέσιμος χώρος - που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φοβάστε να ρίξετε μια πλάκα από ένα ράφι στο κεφάλι σας ή να συντρίψετε σε ένα τραπέζι, κατευθυνόμενοι προς το ψυγείο.
 • το αποτέλεσμα συνήθως φαίνεται ενδιαφέρον και κομψό, ειδικά αν γίνουν προσπάθειες.
 • μπορείτε να επιλέξετε ανεξάρτητα τι θα βρίσκεται στην πρώην λογγαία - και να φέρει την ιδέα στη ζωή.
Μειονεκτήματα
 • πρέπει να περάσετε χρόνο, προσπάθεια και χρήματα για να λάβετε άδεια - ή τουλάχιστον για μόνωση, υαλοστάσια και καλλυντικές επισκευές.
 • πρέπει να καταλάβετε πώς να κάνετε το αποτέλεσμα να φαίνεται καλό και κομψό.
 • αν μια μέρα το διαμέρισμα θα πωληθεί, κάθε αγοραστής θα πρέπει να εξηγήσει ότι οι αλλαγές ήταν νόμιμες - και να το αποδείξουν με έγγραφα.
Προσθέστε την κριτική σας

Θα χαρούμε και τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική σας βαθμολογία

el2.decorexpro.com - Ημερήσιο Δελτίο Σχεδιασμού, Αρχιτεκτονικής, Σχεδιασμού Εσωτερικών

Δωμάτια

Αυλή και κήπο

Σχεδιασμός