Παραλλαγές του όμορφου κήπου Pavilions do-it-yourself (245+ Φωτογραφίες) - Πώς να μετατραπεί σε μια πραγματική διακόσμηση; (ξύλο, μέταλλο, πολυανθρακικό)

Κήπος gazebos, φωτογραφίες των οποίων φαίνονται καλά στον μοντέρνο κατάλογο, θα φανούν επίσης καλά σε ένα κανονικό εξοχικό σπίτι. Ακόμα κι αν δεν είστε πολύ μεγάλοι και δεν είναι ο πιο όμορφος κήπος, ακόμα κι αν έχετε μικρό προϋπολογισμό και ιδέες για το σχεδιασμό δεν είναι πάρα πολύ εκτεταμένες, μπορείτε να επιλέξετε ένα κληματαριά ώστε να φαίνεται καλό και κατάλληλο. Όχι μόνο εκτελούσε πρακτικές λειτουργίες, αλλά και ήταν όμορφη, αλλά γι 'αυτό, φυσικά, πρέπει να καταλάβετε.

Περιεχόμενο αυτού του άρθρου:

Arbor στον κήπο που να εκτελέσει δύο εργασίες:

 • Πρακτική. Αυτό είναι ένα επιπλέον δωμάτιο στην ύπαιθρο, όπου μπορείτε να περάσετε υπέροχα. Μπορείτε να διαβάσετε, να λάβετε τους επισκέπτες, να φάτε τα κεμπάπ αμέσως ψημένα, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, να τραγουδήσετε στην κιθάρα ή ακόμα και να πετάξετε στην καρέκλα - οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.
 • Αισθητική. Μπορεί να γίνει μια πραγματική διακόσμηση του τοπίου, αν προσεγγίσετε το θέμα δημιουργικά.

Κήπος gazebos έχουν σχεδιαστεί για άνεση.

Κήπος gazebos έχουν σχεδιαστεί για άνεση.

Για να κάνετε το κιόσκι να εκτελεί και τα δύο καθήκοντα, πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο υλικό και σχήμα για αυτό, να καταλάβετε πού θα τοποθετηθεί και να αποφασίσετε τι στυλ θα έχει.

Με όλα αυτά, θα ασχοληθούμε διαδοχικά.

Λειτουργικότητα

Πρακτικότητα - το κύριο πράγμα σε κάθε πράγμα. Εάν η δομή είναι ακατάλληλη, τότε, δεν έχει σημασία πόσο όμορφη είναι, δεν θα επωφεληθείτε από αυτήν. Και εξίσου καλά, εάν καταρρεύσει μετά από δύο χρόνια υπηρεσίας, δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Υλικά

Πρώτα απ 'όλα, η βάση της λειτουργικότητας της μελλοντικής έλασης είναι το υλικό από το οποίο θα γίνει. Υπάρχουν τέσσερις πιθανές λύσεις.

Το κύριο πράγμα που το κιόσκι ήταν πρακτικό και άνετο.

Το κύριο πράγμα που το κιόσκι ήταν πρακτικό και άνετο.

Το πρώτο είναι το δέντρο. Έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Ομορφιά. Ίσως, όχι κάθε φυσική πέτρα μπορεί να ανταγωνιστεί ένα δέντρο στην ομορφιά. Είναι ευγενής, είναι κομψό, μπορείτε να κόψετε σχέδια πάνω σε αυτό, μπορείτε να χαράξετε περίπλοκα σχήματα από αυτό. Το δέντρο παρέχει ελευθερία που είναι άχρηστη από κάθε άλλο υλικό.
 • Παραδοσιακά. Τα περισσότερα κλασικά στυλ είναι κατασκευασμένα από ξύλο.
 • Αξιοπιστία. Αν το δέντρο είναι κατάλληλα επεξεργασμένο, δεν θα φοβάται την υγρασία ή τα παράσιτα και θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Δέντρο - μια καλή επιλογή για την επιλογή ενός μελλοντικού κιόσκι

Δέντρο - μια καλή επιλογή για την επιλογή ενός μελλοντικού κιόσκι

Φυσικά, τα υπέρ είναι ισορροπημένα από τα μειονεκτήματα:
 • Τιμή. Ζητούν μια υψηλή τιμή για το ξύλο - αυτό είναι φυσικό, καθώς η καλλιέργεια και η μεταποίηση κοστίζουν χρήματα. Και δεν μπορείτε να το αποθηκεύσετε, επειδή οι φθηνές ποικιλίες σαπίζουν, τρώγονται από παράσιτα και γενικά γίνονται γρήγορα άχρηστοι.
 • Ευκαιρία να εξαπατηθεί. Ένα δέντρο κακής ποιότητας είναι δύσκολο να διακριθεί από ένα ποιοτικό, αν δεν έχει παραμείνει στον κήπο για ένα χρόνο και δεν έχει αρχίσει να σαπίζει. Επομένως, παραμένει πάντα η πιθανότητα σφάλματος.
 • Δέντρο - η απόφαση είναι κλασική, όμορφη, επιτηδευμένη.Αλλά δίπλα στο σπίτι από τεχνητά υλικά (για παράδειγμα, καλυμμένα με πλαστικά πάνελ) δεν θα κοιτάξει.

Μια όμορφη λύση για πολλά χρόνια

Μια όμορφη λύση για πολλά χρόνια

Η δεύτερη λύση είναι το μέταλλο. Έχει επίσης τα πλεονεκτήματα:
 • Αξιοπιστία Το δέντρο ρωγμές ή αποσυντίθεται με την πάροδο του χρόνου, το μέταλλο αρχίζει να σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου, αλλά αυτό συμβαίνει πολύ αργότερα. Επιπλέον, δεν φοβάται καμία πτώση υγρασίας ή θερμοκρασίας ή μικρά προβλήματα όπως τα παράσιτα.
 • Ειδικότητα. Το μέταλλο φαίνεται ασυνήθιστο, ενδιαφέρον, φρέσκο. Τα σπίτια σπάνια κατασκευάζονται από αυτό (αν δεν είναι δομή στην παιδική χαρά), έτσι μπορείτε να δείξετε την πρωτοτυπία και να βρείτε νέες ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές λύσεις.

Πρωτότυπο και ασυνήθιστο

Πρωτότυπο και ασυνήθιστο

Αλλά έχει επίσης μειονεκτήματα:
 • Τιμή. Ένα καλό, υψηλής ποιότητας μέταλλο δεν είναι φθηνότερο από το ξύλο - αν όχι πιο ακριβό.
 • Κατασκευαστικά προβλήματα. Μπορείτε να χτίσετε μια δομή από ξύλο με τα χέρια σας, έχοντας ασκηθεί λίγο και να διαβάσετε βιβλία. Αλλά για να οικοδομήσουμε μια δομή από μέταλλο, εσείς ο ίδιος δεν θα λειτουργήσει - για αυτό χρειάζεστε δεξιότητες συγκόλλησης.
 • Ειδικότητα. Αυτό είναι τόσο συν και πλην. Το μεταλλικό κούτσουρο δεν ταιριάζει παντού παντού. Επιπλέον, θα δούμε αυστηρά και το καλοκαίρι θα είναι ζεστό, και το χειμώνα κρύο.

Είναι πιο δύσκολο να δουλέψετε με μέταλλο, χρειάζονται ειδικά εργαλεία

Είναι πιο δύσκολο να δουλέψετε με μέταλλο, χρειάζονται ειδικά εργαλεία

Το διοικητικό συμβούλιο
Ο καθαρός σίδηρος είναι ένα πολύπλοκο υλικό, δεν είναι εύκολο να χωρέσει στο γενικό στυλ. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι συχνά καταφεύγουν σε κόλπα - φυτεύουν σταφύλια ή κισσό έτσι ώστε να περιβάλλουν τα μεταλλικά στηρίγματα και να κάνουν όλη την εικόνα πιο άνετη και ζωντανή.
Η τρίτη λύση είναι η πέτρα. Μπορεί να είναι τόσο φυσική πέτρα όσο και τούβλο. Τα πλεονεκτήματα είναι τα ίδια:
 • Αξιοπιστία. Το δέντρο σαπίζει, το μέταλλο σκουριάζει και τίποτα δεν συμβαίνει στην πέτρα καθόλου. Το πέτρινο έλατο, εάν χρησιμοποιήσετε μια λύση ποιότητας, μπορεί να εξυπηρετήσει εδώ και δεκαετίες (και με κάποια τύχη - να σταθεί περισσότερο από εκατό). Δεν φοβάται το χιόνι, τη βροχή, τα έντομα, τα τρωκτικά, το νερό ή τη ζέστη. Ακόμη και μια μηχανική επίδραση σε αυτό είναι απίθανο να επηρεάσει.
 • Ομορφιά. Το μέταλλο είναι όμορφο ειδικά, το ξύλο είναι έμφυτο στην ευγένεια και η πέτρα είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο - και μπορείτε πάντα να επιλέξετε το βλέμμα που σας ταιριάζει.
 • Σχετική ευκολία κατασκευής. Είναι δυνατό να χτιστεί μια κατασκευή από τούβλα ή φυσική πέτρα με τα χέρια σας. Το κύριο πράγμα - πώς να κατανοήσουμε το θέμα.

Το πέτρινο έλατο λειτουργεί για δεκαετίες

Το πέτρινο έλατο λειτουργεί για δεκαετίες

Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τα μειονεκτήματα:
 • Τιμή. Η φυσική πέτρα είναι επίσης δαπανηρή. Αν και, αν πάρετε ένα τούβλο, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά.
 • Βαρύτητα. Η πέτρα είναι ένα βαρύ υλικό. Δεν είναι εύκολο να μεταφερθεί από τόπο σε τόπο, απαιτεί βαθιά, υψηλής ποιότητας θεμέλια. Εάν η γη στο οικόπεδο δεν είναι πολύ σταθερή, ενδέχεται να απαιτηθούν πρόσθετοι υπολογισμοί και ίσως να συμβεί το έργο να εγκαταλειφθεί.

Το διοικητικό συμβούλιο
Η πέτρα είναι δύσκολο να επεξεργαστεί, αλλά τα ανάγλυφα και τα σχέδια από αυτό δεν διαγράφονται για δεκαετίες.
Το κόστος της πέτρας δεν είναι επίσης φθηνό

Το κόστος της πέτρας δεν είναι επίσης φθηνό

Η τέταρτη λύση είναι πλαστική. Τα εξελιγμένα πολυμερή σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα κληροδότημα, το οποίο θα είναι πολύ παρόμοιο με την κατασκευή φυσικού ξύλου ή πέτρας, ή ακόμα και να το καθιστά διαφανές.

Τα πλεονεκτήματα του πλαστικού έχουν ως εξής:
 • Τιμή. Στο πλαστικό, είναι χαμηλή, πολύ χαμηλότερη από αυτή του ξύλου ή της πέτρας.
 • Μεγάλη επιλογή. Το πλαστικό έρχεται σε διαφορετικά χρώματα, με διαφορετική υφή.

Από πλαστικά παράθυρα

Από πλαστικά παράθυρα

Αλλά φυσικά υπάρχουν και μειονεκτήματα:
 • Απλότητα. Το πλαστικό φαίνεται φθηνό, ακόμα και αν είναι καλό και υψηλής ποιότητας. Μακριά από κάθε κήπο θα μπορέσει να εισέλθει στο κληματαριά που είναι κατασκευασμένο από αυτό.
 • Αναξιόπιστη. Το πλαστικό είναι ανθεκτικό στις αλλαγές νερού και θερμοκρασίας, αλλά το μηχανικό αποτέλεσμα του χτυπά εύκολα - θα σπάσει.
 • Η ανάγκη πρόσληψης εργαζομένων. Μπορείτε να συναρμολογήσετε την πλαστική κατασκευή μόνο με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού, ώστε να ξεχάσετε την ανεξαρτησία.

Το διοικητικό συμβούλιο
Εάν δεν σας ενδιαφέρει πόσο θα παραμείνει κιόσκι, το πλαστικό θα σας ταιριάζει. Επιπλέον, με τη σωστή φαντασία, είναι δυνατόν να συναρμολογηθεί ένα όμορφο σχέδιο από αυτό.
Λίγη φαντασία και καλό αποτέλεσμα.

Λίγη φαντασία και καλό αποτέλεσμα.

Εκτός από τα τέσσερα βασικά υλικά στην κατασκευή ενός κορμού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βοηθητικά:
 • Γυαλί. Δεν πρέπει να κατασκευάσετε μια πλήρως πέργκολα γυαλιού - το αποτέλεσμα θα είναι, όπως σε ένα θερμοκήπιο, το καλοκαίρι δεν θα αφήσει να πάει ταραγμένη. Αλλά για να εισαγάγετε γυάλινα στοιχεία σε έλατα από άλλα υλικά, να τα διακοσμήσετε με βιτρό, η σύντηξη ή η χάραξη με διαμάντια είναι μια καλή ιδέα.
 • Πλακάκια. Χρησιμοποιείται για την κάλυψη της στέγης gazebo. Όμορφη, σε μερικά στυλ απαραίτητη, αξιόπιστη. Το μόνο αρνητικό - πάσχει από μηχανική βλάβη, γιατί κατά τη διάρκεια χαλαζιού μπορεί να σπάσει.
 • Μπαμπού. Για την κάλυψη της οροφής χρησιμοποιούνται χόρτο, γρασίδι και παρόμοια φυσικά υλικά. Ως αποτέλεσμα, το κιόσκι μοιάζει με μια καλύβα ενός χωρικού ή δασοφύλακα, η οποία μπορεί επίσης να θεωρηθεί μια ενδιαφέρουσα στιλιστική απόφαση.

Άστρο από γυαλί

Άστρο από γυαλί

Τα υλικά, φυσικά, μπορούν και πρέπει να συνδυαστούν.

Φαίνεται ιδιαίτερα καλό:
 • πέτρα και φυσικό χόρτο με γρασίδι - βγάζει μια βουνοπλαγιά?
 • ξύλο και γυαλί - μπορείτε να πάρετε ένα κιόσκι, παρόμοιο με ένα υπέροχο σπίτι?
 • πέτρα και κεραμίδι - το αποτέλεσμα θα μοιάζει με εορταστικό, όπως από την εικόνα, το σπίτι του δέκατου όγδοου αιώνα?
 • μέταλλο και γυαλί - με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε ένα σχέδιο με στυλ υψηλής τεχνολογίας.

Και, φυσικά, μπορείτε να πειραματιστείτε, να συνδυάσετε ένα υλικό με το άλλο και να δείτε το αποτέλεσμα. Το κύριο πράγμα είναι να γίνει αυτό όχι στη διαδικασία της κατασκευής, αλλά στη διαδικασία της σχεδίασης του σκίτσου.

Σε μοντέρνο στιλ

Σε μοντέρνο στιλ

επιστρέψτε στο μενού ↑

Μορφή

Η δεύτερη σημαντική πτυχή που επηρεάζει τη λειτουργικότητα είναι η μορφή, η οποία χωρίζεται σε δύο υποείδη. Υπάρχει μια μορφή κατασκευής - υπάρχουν άξονες σε αυτό:

 • Ανοίξτε. Είναι στην πραγματικότητα μια στέγη σε αρκετούς πυλώνες. Φαίνεται αρκετά ωραίο, ενδιαφέρον, ευρύχωρο, σας επιτρέπει να συνδυάσετε οπτικά το εσωτερικό του κιόσκι με τον κήπο, ο οποίος βρίσκεται έξω. Το καλοκαίρι σε μια τέτοια κληματαριά είναι δροσερό, επειδή ο άνεμος μπαίνει σε αυτό, και ακόμη και κατά τη διάρκεια της βροχής είναι ξηρό και άνετο. Το μόνο υποκείμενο ελάττωμα είναι ότι το χειμώνα ένα τέτοιο κιόσκι είναι άχρηστο, αφού κανείς δεν θα ήθελε να καθίσει σε αυτό σε ένα γούνινο παλτό. Αλλά αν έχετε ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι και δεν θέλετε να σχεδιάσετε μια κατασκευή μεγάλης κλίμακας, αυτή είναι μια καλή λύση.
 • Μισή ανοιχτή. Αυτά τα κιόσκια φαίνονται σαν χαμηλός φράχτης, από τον οποίο ανεβαίνουν οι στύλοι που στηρίζουν την οροφή. Μπορεί να φαίνεται πολύ πιο κομψό από το ανοιχτό και τα πλεονεκτήματα - ο χώρος και ο καλός εξαερισμός - δεν θα πάνε οπουδήποτε. Ένα μείον, ωστόσο, είναι το ίδιο - είναι αδύνατο να καθίσετε σε ένα τένοντα το χειμώνα, είναι κρύο.
 • Κλειστό. Φαίνεται μάλλον σαν ένα μικρό σπίτι, επειδή έχει στερεούς τοίχους και μια στέγη στην κορυφή. Σας επιτρέπει να περάσετε άνετα το χειμώνα, αλλά το καλοκαίρι μπορεί να είναι λίγο αποπνικτικό. Φαίνεται απλό και όμορφο με τον δικό του τρόπο.

Μπορεί να υπάρχουν διάφορες μορφές

Μπορεί να υπάρχουν διάφορες μορφές

Είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα σχέδιο ανάλογα με τις ανάγκες. Εάν πρόκειται να συγκεντρωθούν στο κιόσκι το καλοκαίρι για να πιουν τσάι, να παίξουν την κιθάρα, να συζητήσουν τα νέα, τότε δεν έχει νόημα να βάλεις ένα κλειστό. Αλλά αν θέλετε να μπορείτε να τηγανίζετε κεμπάπ ακόμη και το χειμώνα, τότε είναι ο κλειστός ευρύχωρος σχεδιασμός με ένα εκχύλισμα που χρειάζεστε.

Εκτός από το σχήμα της δομής, υπάρχει και ένα γεωμετρικό σχήμα:
 • Γύρω. Τέτοια κιόσκια είναι σχετικά σπάνια, δεδομένου ότι είναι δύσκολο να γίνουν. Φαίνονται, όμως, θεαματικά, ενδιαφέροντα, να προσελκύσουν την προσοχή. Φαίνονται ιδιαίτερα καλά αν η οροφή γίνεται με τη μορφή ημισφαιρίου.
 • Ορθογώνιο. Κοινή και παραδοσιακή. Αυτό το κιόσκι φαίνεται οικείο, δεν προσελκύει ιδιαίτερα την προσοχή. Μπορεί επίσης να είναι τετράγωνο - αυτό είναι πιο ενδιαφέρον, η κατασκευή του μετάλλου και του γυαλιού με τη μορφή ενός κύβου θα φανεί τέλεια στο ύφος της υψηλής τεχνολογίας.
 • Πολύγωνο. Επίσης βρέθηκαν συχνά. Συνήθως, οι πάγκοι τοποθετούνται κατά μήκος των άκρων του.

Ορθογώνιο έλατο

Ορθογώνιο έλατο

Σκέφτοντας μέσα από τη φόρμα, αξίζει να σκεφτούμε τι θα βρεθεί στο εσωτερικό κιόσκι. Τι έπιπλα; Τι αξεσουάρ;

Επειδή αν θέλετε να κάνετε μερικά γήπεδα που μπορούν να κάθονται πολλοί επισκέπτες, ένα στρογγυλό κιόσκι δεν θα λειτουργήσει για σας. Και για τα μικρά μαλακά κουταλάκια το ορθογώνιο θα είναι πολύ αυστηρό.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Εμφάνιση

Η λειτουργικότητα δεν απαιτεί διεξοδική ανάλυση - αρκεί να εκτιμήσετε ποιο είναι το κλίμα σας και τι θέλετε να πάρετε από το κιόσκι, έτσι ώστε να είναι στο μυαλό σας τι πρέπει να γίνει και πώς να μοιάζει.

Είναι πολύ σημαντικό να πληροί όλες τις απαιτήσεις.

Είναι πολύ σημαντικό να πληροί όλες τις απαιτήσεις.

Η εμφάνιση είναι πιο δύσκολη - πρέπει να εξετάσετε πώς συνδυάζονται τα υλικά και τα χρώματα, τι θα χωρέσει, ποια εξαρτήματα θα είναι κατάλληλα. Και ακριβώς για να μην το σκεφτόμαστε πάρα πολύ, οι άνθρωποι ήρθαν με στυλ.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Oriental στυλ

Η Ανατολή είναι η Ασία, είναι οι αραβικές χώρες, είναι η επιείκεια, η σαφής συνάφεια κάθε στοιχείου, σε μερικές περιπτώσεις μινιμαλισμό, και σε μερικά μέρη ακτινοβόλο λαμπρότητα. Εάν σας αρέσει ο πολιτισμός των ανατολικών χωρών, τότε κανείς δεν θα σας εμποδίσει να φτιάξετε ένα έλατο σε ανατολίτικο στυλ.

Κατασκευάζουμε ένα έπιπλο σε ανατολίτικο στυλ

Κατασκευάζουμε ένα έπιπλο σε ανατολίτικο στυλ

Το πρώτο είναι Ιαπωνικά. Οι βασικές του ιδιότητες είναι η ηρεμία και η μετριοπάθεια. Αυτά τα κιόσκια βρίσκονται στους κήπους των λίθων, διαλογίζονται, διαλογίζονται.

Για να δημιουργήσετε ένα στον κήπο σας, πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες:
 • Υλικά. Εξαιρετικά φυσικό. Στην ίδια την Ιαπωνία, το κλίμα είναι πιο ήπιο από αυτό εδώ, το μπαμπού χρησιμοποιείται εκεί για την κατασκευή, το ρύζι είναι ζαχαροκάλαμο. Αλλά στη Ρωσία, αυτά τα υλικά δεν θα σταθούν για πολύ, γιατί αξίζει να χρησιμοποιείτε το φως ξύλο και πέτρα.
 • Μορφή κατασκευής. Ανοικτό ή μισό ανοιχτό. Κλειστά κιόσκια στην Ιαπωνία δεν το κάνουν. Αλλά, εάν είστε πολύ ζεστός το καλοκαίρι, μπορείτε να εξοπλίσετε τη δομή με ρολά που μοιάζουν με χαρτί. Μπορείτε να τα ζωγραφίσετε με ιερογλυφικά.
 • Γεωμετρικό σχήμα. Η οροφή είναι μυτερή, είναι δυνατή με δύο ή τρία στρώματα. Το συνολικό σχήμα είναι πολυγωνικό, φανταχτερό.
 • Χρώματα. Σκούρο ξύλο, ελαφρύ ξύλο, ροζ σακουρά και ριζόχαρτο.
 • Έπιπλα και διακόσμηση. Στο εσωτερικό του κιόσκι θα πρέπει να υπάρχει χαμηλό τραπέζι και τατάμι, τα οποία καλούνται να καθίσουν. Από αξεσουάρ - ikebana στο τραπέζι, λίγες φανάρια χαρτιού στην οροφή. Τίποτα περισσότερο, τίποτα περισσότερο, επειδή η συνάφεια είναι η κύρια ποιότητα αυτού του στυλ.

Το δεύτερο είναι κινέζικο. Οι βασικές του ιδιότητες είναι αυτοπειθαρχία και στοχασμός. Οι κανόνες είναι οι εξής:
 • Υλικά. Εξαιρετικά φυσικό, χωρίς τούβλα, για να μην αναφέρουμε το πλαστικό.
 • Μορφή κατασκευής. Ανοικτό ή μισό ανοιχτό. Δεν κουρτίνες.
 • Γεωμετρικό σχήμα. Η οροφή έχει κορυφωθεί, με καμπύλες άκρες. Το ίδιο το έλατο είναι πολυγωνικό, ιδιότροπο.
 • Χρώματα. Σκούρο ξύλο, μαόνι, ελαφρύ ξύλο. Σμαραγδένιο, κόκκινο, γαλάζιο, χρυσό - κινεζικό στυλ υποδηλώνει φωτεινότητα, η οποία συνδυάζεται προσεκτικά.
 • Έπιπλα. Καρέκλες ψάθινα, καναπέδες, καρέκλες. Δεν έχουν επικαλυμμένα έπιπλα. Αξεσουάρ - χαρτικά φανάρια, ειδώλια, φρέσκα λουλούδια.

Κινεζικό κτίριο διακοπών

Κινεζικό κτίριο διακοπών

Τρίτον - Αραβικά. Οι βασικές του ιδιότητες είναι η επιείκεια και η πομπή. Όλοι όσοι κοιτάζουν το κιόσκι στο αραβικό στυλ θα πρέπει να έχουν παλάτια των padishahs, jinn, καμήλες.

Οι κανόνες είναι οι εξής:
 • Υλικά. Φυσικά. Το καλύτερο από όλα είναι ο συνδυασμός πέτρας και φανταχτερά υφασμένα πλέγματα στα οποία μπορείτε να δείτε τα σχέδια.
 • Μορφή κατασκευής. Μισή ανοιχτή. Η μάσκα είναι σχεδόν το κύριο στοιχείο. Είναι απαραίτητο να το συμπληρώσετε με ένα ψηλό τόξο αντί για τη συνηθισμένη πόρτα.
 • Γεωμετρικό σχήμα. Κατά βούληση. Μια καλή ιδέα θα ήταν να φτιάξετε έναν θόλο, όπως σε ένα μιναρές.
 • Χρώματα. Φωτεινό, με κυρίαρχο χρυσό και γαλάζιο. Πρέπει να ταιριάζει απόλυτα.
 • Έπιπλα και διακόσμηση. Χαμηλό τραπέζι, μαλακά μαξιλάρια με φούντες, στα οποία είναι βολικό να καθίσετε ή να περάσετε αν θέλετε. Στο πάτωμα μπορείτε να βάλετε ένα χαλί. Τοποθετήστε μεταλλικούς λαμπτήρες με κεριά στις γωνίες και ένα φανταχτερό ειδώλιο στο τραπέζι.

Ευχάριστο χόμπι ανά πάσα στιγμή

Ευχάριστο χόμπι ανά πάσα στιγμή

Το διοικητικό συμβούλιο
Για να μην συγχέεται με την επιλογή των χρωμάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πίνακες συμβατότητας που βρίσκονται σε αφθονία στο Internet.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Ρωσικά και Ουκρανικά

Το ρωσικό στυλ είναι, στην πραγματικότητα, κιόσκι, το οποίο μοιάζει πολύ με μια καλύβα. Ευρύχωρο, άνετο, που προκαλεί ευχάριστες σκέψεις.

Ρωσική σάουνα καλύβα

Ρωσική σάουνα καλύβα

Οι κανόνες για τη συσκευή του είναι οι εξής:
 • Υλικά. Δέντρο Αποκλειστικά ξύλο χωρίς ακαθαρσίες.Το καλύτερο από όλα, αν είναι ελαφρύ, παρόμοιο με το ακατέργαστο κούτσουρο.
 • Μορφή κατασκευής. Τείχη στα οποία δεν υπάρχουν καρφιά, η οροφή, διπλωμένο τρίγωνο. Μπορεί να είναι κλειστή και ανοικτή, όλα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τη φαντασία.
 • Γεωμετρικό σχήμα. Εξαιρετικά ορθογώνιο, διαφορετικά δεν θα φαίνεται.
 • Χρώματα. Είτε ένα δέντρο, είτε μια ποικιλία φωτεινών.
 • Έπιπλα και διακόσμηση. Τα έπιπλα είναι κυρίως ξύλινα. Πίνακας, πάγκοι, μπορείτε να βάλετε ένα στήθος για να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα πράγματα. Από τα αξεσουάρ - το χαλί στο πάτωμα (θα πρέπει να μοιάζει σαν να το έδεσα και εσύ), πιάτα ζωγραφισμένα στο στυλ των λαϊκών χειροτεχνιών. Μπορείτε να βάλετε στο τραπέζι ένα samovar, πραγματικό ή ηλεκτρικό. Και μπορείτε να κάνετε μια ομοιότητα μιας ρωσικής σόμπα - στην πραγματικότητα μια μπρούτζινη, αλλά όμορφη.

Μπορεί να είναι ανοικτό ή κλειστό

Μπορεί να είναι ανοικτό ή κλειστό

Το ουκρανικό στυλ μοιάζει παρόμοιο, αλλά το κορμό πρέπει να είναι λίγο χαμηλότερο, η στέγη του δεν πρέπει να είναι από ξύλο, αλλά από ζαχαροκάλαμο ή άχυρο. Επιπλέον, τα παραδοσιακά χειροτεχνήματα στην ουκρανική στυλ είναι διαφορετικά - όχι το συνηθισμένο Gzhel, για παράδειγμα.

Το διοικητικό συμβούλιο
"Hut" σε ρωσική ή ουκρανική στυλ θα είναι μια εξαιρετική θέση για τα παιχνίδια των παιδιών.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Μοντέρνα στυλ

Arbors που γίνονται σε υψηλής τεχνολογίας και μινιμαλισμό - δηλαδή, στα πιο διάσημα από τα μοντέρνα.

Στο στυλ του μινιμαλισμού, όταν τίποτα επιπλέον

Στο στυλ του μινιμαλισμού, όταν τίποτα επιπλέον

Ο μινιμαλισμός απαιτεί τα εξής:
 • Υλικά. Φυσικό ή τεχνητό - όλα τα ίδια, θα κάνει και πλαστικό.
 • Μορφή κατασκευής. Ανοιχτό ή μισό ανοιχτό, με ελάχιστο αριθμό στοιχείων.
 • Γεωμετρικό σχήμα. Τετράγωνο ή ορθογώνιο. Η οροφή επίπεδη, αντί των τοίχων οι απλούστεροι πυλώνες.
 • Χρώματα. Ανοιχτό λευκό, γαλακτώδες, ασημένιο.
 • Έπιπλα και διακόσμηση. Τουλάχιστον. Τραπέζι, μερικές καρέκλες. Live κισσός στους τοίχους. Δεν υπάρχουν μπιχλιμπίδια, μικρά πράγματα, των εικόνωνχαλιά Όσο λιγότερα πράγματα, τόσο το καλύτερο.

Δεν μπιχλιμπίδια και μικρά πράγματα

Δεν μπιχλιμπίδια και μικρά πράγματα

Η τεχνολογία είναι κάπως πιο απαιτητική:
 • Υλικά. Το καλύτερο από όλα - γυαλί και μέταλλο. Μπορεί να συμπληρωθεί με πέτρα. Αλλά το δέντρο υψηλής τεχνολογίας δεν στέκεται σε καμία μορφή.
 • Μορφή κατασκευής. Είτε ανοικτά, και στη συνέχεια τα δομικά στοιχεία θα πρέπει να είναι ελάχιστα αξιοπρόσεκτα. Είτε έκλεισε, και τότε το κιόσκι πρέπει να μοιάζει με μεταλλικό κύβο με γυάλινες άκρες.
 • Γεωμετρικό σχήμα. Η οροφή είναι επίπεδη, με ελάχιστες γωνίες, δηλαδή τέσσερις.
 • Χρώματα. Λευκό, μαύρο, ασημί. Φωτεινές αποχρώσεις μόνο ως σπάνιες επιφάνειες.
 • Έπιπλα και διακόσμηση. Έπιπλα από δέρμα, πλαστικό και μέταλλο. Κλασικός συνδυασμός - τραπέζι και καναπέ. Ως αξεσουάρ - φωτισμός. Διακοσμήστε το με μια λωρίδα LED, την οποία μπορείτε να αλλάξετε προαιρετικά το χρώμα.

Υψηλής τεχνολογίας - στυλ που θα κάνει το κτήμα σας φωτεινότερο και πιο όμορφο

Υψηλής τεχνολογίας - στυλ που θα κάνει το κτήμα σας φωτεινότερο και πιο όμορφο

Φυσικά, αυτό δεν είναι όλα τα στυλ με τα οποία μπορείτε να σχεδιάσετε κιόσκι. Υπάρχουν περισσότερα country μουσικήΙταλικά provence, σύγχρονη και πολλοί άλλοι. Αλλά ακόμη και μια σύντομη περίληψη μπορεί να σας δώσει μια ιδέα.

Το διοικητικό συμβούλιο
Arbor θα πρέπει να συνδυαστεί με στυλ με όλα τα άλλα. Έτσι, αν έχετε ένα υπερσύγχρονο σπίτι στο ύφος του techno, το κλασικό ξύλινο κιόσκι θα φαίνεται παράξενο δίπλα του.
επιστρέψτε στο μενού ↑

ΒΙΝΤΕΟ: Όμορφα κιόσκια για χαλάρωση

Πέργκολες στον κήπο

Επιλογές για χρήση

επιστρέψτε στο μενού ↑

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

8.6 Συνολικό σκορ
Όμορφα κιόσκια για τον κήπο σας

Κηπουρική ένα κιόσκι είναι μια καλή ιδέα. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν σε αυτό, μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας σε αυτό. Και ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι ο προϋπολογισμός σας, ακόμη και μια απλή δομή τεσσάρων πυλώνων και μια στέγη μπορούν να σχεδιαστούν για να φαίνονται υπέροχα και να διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Αφού ελέγξετε τις πληροφορίες, αφήστε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα στα σχόλια. Θα είναι χρήσιμα σε άλλους αναγνώστες. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Εκτιμούμε κάθε κριτική σας και το χρόνο σας.

Συνάφεια των πληροφοριών
8.5
Διαθεσιμότητα της εφαρμογής
9
Δημοσιοποίηση θεμάτων
8.5
Αξιοπιστία των πληροφοριών
8.5
Πλεονεκτήματα
 • Ομορφιά Arbor είναι σε θέση να διακοσμήσει κάθε κήπο.
 • Πρακτικότητα.Είναι πολύ πιο βολικό να περνούν χρόνο σε αυτό από ό, τι ακριβώς στον καθαρό αέρα. Ακόμη και αν βρέξει, δεν θα χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι.
 • Δημιουργική υλοποίηση. Έρχονται με ένα έργο και την υλοποιούν - ακόμη και με τη βοήθεια των εργαζομένων - αυτό είναι ενδιαφέρον, αυτή είναι μια νέα εμπειρία, ευχάριστες αναμνήσεις.
Μειονεκτήματα
 • Απόβλητα. Ακόμη και ένα πλαστικό κιόσκι θα σας κοστίσει κάποια χρήματα - και ίσως είναι ευκολότερο να ζήσετε χωρίς την ευκαιρία να καθίσετε με ένα βιβλίο στον κήπο παρά να ξοδέψετε χρήματα.
 • Ώρα Για να χτίσετε ένα κιόσκι πρέπει να περάσετε το χρόνο. Ελάτε με ένα έργο (ή παραγγελία από σχεδιαστή), αγοράστε υλικά, βρείτε εργαζόμενους ... Εάν έχετε μια ενεργό εργασία που τρώει όλο τον ελεύθερο χρόνο σας, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε τουλάχιστον μερικές ώρες.
 • Δυσκολίες στο στυλ. Για να φτιάξετε την εμφάνιση του σχεδίου, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε το χρώμα, το υλικό και το στυλ για το υπόλοιπο σπίτι και τον κήπο.
Προσθέστε την κριτική σας

Θα χαρούμε και τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική σας βαθμολογία

el2.decorexpro.com - Ημερήσιο περιοδικό για το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, το εσωτερικό σχεδιασμό

Δωμάτια

Αυλή και κήπο

Σχεδιασμός