Σχεδιασμός υπνοδωματίου σε μοντέρνο στυλ (125+ φωτογραφίες) - Λευκές κουρτίνες / ταπετσαρίες / ντουλάπα. Πώς να μην το παρακάνετε με μια επιλογή;

Η σύγχρονη κοινωνία είναι υπερφορτωμένη με πληροφορίες και διαφήμιση και οι σκέψεις μας είναι πάντα απασχολημένες με προβλήματα εργασίας και οικογένειας. Πού να ψάξετε για ξεκούραση και χαλάρωση, αν όχι στην κρεβατοκάμαρά σας; Η πλήρωση του δωματίου παίζει σημαντικό ρόλο στην αντίληψή του από τον άνθρωπο. Τα έπιπλα ρυθμίζουν το ύφος του δωματίου, τη διάθεσή του.

Το περιεχόμενο:

Λευκά έπιπλα

Συχνά η λευκή κρεβατοκάμαρα συνδέεται με την πρακτικότητα και τη μαρκίζα, ωστόσο, τα λευκά έπιπλα είναι λιγότερο αισθητή σκόνη και λεκέδες από τον καθαρισμό, σε αντίθεση με τα σκούρα έπιπλα.

Το λευκό δωμάτιο δεν πρέπει να αποτελείται από όμοιες επιφάνειες, η αφθονία των γυαλιστερών επιφανειών θα κάνει το δωμάτιο μάρκα, ο καθαρισμός του θα διαρκέσει περισσότερο.

Μην αγοράζετε μόνο ματ έπιπλα, θα κάνει το χώρο θαμπό. Η επιφάνεια των επίπλων δεν πρέπει να φοβάται το πλύσιμο με απορρυπαντικά.

Είναι καλύτερα να μην αποθηκεύσετε και να αγοράσετε ακριβά και υψηλής ποιότητας έπιπλα, θα διαρκέσει περισσότερο. Τα λευκά έπιπλα είναι καθολικά, μπορούν να χωρέσουν σε οποιοδήποτε χώρο.

Τα έπιπλα ρυθμίζουν το ύφος του δωματίου, τη διάθεσή του

Τα έπιπλα ρυθμίζουν το ύφος του δωματίου, τη διάθεσή του

Για την αντίθεση, βάλτε στον τοίχο σκούρα ταπετσαρία ή διακοσμητικά σοβά. Αν θέλετε ένα ζεστό μονόχρωμο χώρο, επιλέξτε ένα δωμάτιο σε παστέλ χρώματα. Ολοκληρώστε το φως το υπνοδωμάτιο φωτεινά ή σκούρα αξεσουάρ, κάνουν τόνους που διαφοροποιούν το δωμάτιο.

Μια παραλλαγή για λευκά έπιπλα θα είναι ένα τόσο απλό υλικό όπως το πλαστικό. Δεν χρειάζεται να φοβάται και να συνεργάζεται με καλοκαιρινές καφετέριες.

Αυτό το σύγχρονο υλικό προτιμά όλο και περισσότερο οι ξένοι σχεδιαστές και η τεχνολογία επιτρέπει την παραγωγή εκλεπτυσμένων, πρακτικών και ανθεκτικών αντικειμένων. Ταυτόχρονα, το πλαστικό δεν απαιτεί σταθερή φροντίδα για τον εαυτό του και αντέχει σε βαριά φορτία.

Το λευκό δωμάτιο δεν πρέπει να αποτελείται από όμοιες επιφάνειες.

Το λευκό δωμάτιο δεν πρέπει να αποτελείται από όμοιες επιφάνειες.

Αν το πλαστικό δεν είναι αξιόπιστο, προτιμάτε το κοντραπλακέ ή το ξύλο. Η φροντίδα τέτοιων επιφανειών είναι απλή και οι τιμές είναι διαφορετικές για κάθε προϋπολογισμό.

Σκεφτείτε το σχήμα των επίπλων, τα γεωμετρικά πολύπλοκα έπιπλα σχεδιαστών θα φέρουν κινούμενα σχέδια στο χώρο του δωματίου. Vintage ή ειδικά ηλικιωμένα έπιπλα θα δώσουν στην κρεβατοκάμαρα μια παλιομοδίτικη πολυπλοκότητα. Η επιλογή των επίπλων εξαρτάται από το ιστορικό στυλστην οποία να κάνει ένα δωμάτιο.

Η πτώση στην επιλογή είναι ακόμα μοντέρνα Σκανδιναβικό στυλb ή κλασικό μπαρόκ και αγγλικά, κλασικό στυλ, ή σας αρέσει ο αυστηρός μινιμαλισμός. Σε ένα βιολογικό υπνοδωμάτιο, το κύριο πράγμα είναι η συμβατότητα αντικειμένων στο διάστημα.

Η πλήρωση του δωματίου είναι πολύ σημαντική.

Η πλήρωση του δωματίου είναι πολύ σημαντική.

Τα λευκά έπιπλα κάνουν το δωμάτιο ελαφρύτερο, δεν υπερφορτώνει το χώρο, το κάνει ελαφρύ και άνετο.

Ερμάρια

Εάν σας φανεί ότι τα λευκά έπιπλα έχουν άμεση σχέση με έναν νοσοκομειακό θάλαμο, προτιμούν κρέμες από παστέλ έπιπλα ή κάνουν ασπρόμαυρες προθέσεις σε ένα έπιπλο, για παράδειγμα, σε ντουλάπια. Μεγάλη ντουλάπι Το λευκό χρώμα θα φαίνεται οπτικά ελαφρύτερο και το εσωτερικό θα είναι ευάερο.

Λευκό μαζικό γραφείο

Λευκό μαζικό γραφείο

Επιλέξτε μια λιγότερο επώνυμη υφή, ματ, με παρατυπίες και τραχύτητα, λόγω της ιδέας του σχεδιαστή. Οι παγωμένες επιφάνειες για αυτό το έπιπλο είναι πιο κατάλληλες στη σύγχρονη ζωή. Τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι σαφώς ορατά στη γυαλιστερή γυαλιστερή επιφάνεια.

Το διοικητικό συμβούλιο
Πάρτε γυαλιστερά εσωτερικά αντικείμενα με τα οποία θα υπάρξει ελάχιστη αλληλεπίδραση, για παράδειγμα, το πάνω μέρος ράφια. Για να καθαρίσετε τις γυαλιστερές επιφάνειες πρέπει να βρείτε τα σωστά προϊόντα καθαρισμού.

Για το πλύσιμο γυαλιστερών επιφανειών δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με λειαντικά συστατικά, αφήνουν τις μικρότερες γρατζουνιές που γίνονται άμεσα ορατές. Για καθαρισμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουρτίνες και βερνίκια.

Οι παγωμένες επιφάνειες για αυτό το έπιπλο είναι πιο κατάλληλες στη σύγχρονη ζωή.

Οι παγωμένες επιφάνειες για αυτό το έπιπλο είναι πιο κατάλληλες στη σύγχρονη ζωή.

Τα πλεονεκτήματα ενός λευκού καταψύκτη:

 • διαλειτουργικότητα με φωτεινές και μονόχρωμες αποχρώσεις.
 • με καθαρότητα και φως.

Το διοικητικό συμβούλιο
Παραγγείλετε μια ντουλάπα από ξύλο ή να το φτιάξετε γυψοσανίδας και να χρωματίσετε το επιλεγμένο χρώμα. Κάνετε στοιχήματα γυαλιού σε μία ή δύο πόρτες του ντουλαπιού, θα επεκτείνουν τον μεγάλο χώρο του δωματίου. Επιλέξτε ένα μοτίβο σε γυαλί, floral στολίδια ή γεωμετρικά σχέδια στα πλάγια θα προσθέσετε διακοσμητικά στο ντουλάπι στο σύνολό του.

Η εφαρμογή σε γυαλί εφαρμόζεται με χάραξη, έτσι ώστε το σχέδιο να μην είναι περίπλοκο. Οι πόρτες με γυαλί πρέπει να είναι ισχυρές, έτσι ώστε να μην σπάσουν από τα μηχανικά αποτελέσματα και την ποιότητα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα αλλάξετε λόγω γρατζουνιών και τσιπς. Οι τεχνολογίες επιτρέπουν την εφαρμογή οποιωνδήποτε εικόνων στις πόρτες:

 • πορτρέτα;
 • τοπία;
 • εικόνες τραβηγμένες.
 • φωτογραφίες.

Επιλέξτε μια λιγότερο επώνυμη υφή

Επιλέξτε μια λιγότερο επώνυμη υφή

Διακοσμήστε το ντουλάπι με φωτεινές πόρτες, αν αυτές οι χρωματικές πινελιές θα διαγραφούν στο εσωτερικό του δωματίου. Στο κλασικό στυλ ή στο μπαρόκ, συμπληρώστε το ντουλάπι με ένθετα και μονογράμματα, εμπλουτίζοντας την εμφάνιση πρόσοψη.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Χρώμα

Η επιλογή του χρώματος του δωματίου εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας. Για ήρεμες, μελαγχολικές προσωπικότητες, συνιστώ τα γαλήνια σχέδια χρωμάτων, για τους εξαιρετικά δραστήριους ανθρώπους, για να συμπεριλάβω ενεργά φωτεινά χρώματα στο χρώμα του υπνοδωματίου.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Ασπρόμαυρη κρεβατοκάμαρα

Κατά την ανάπτυξη της έννοιας ενός υπνοδωματίου ασπρόμαυρου, το κυρίαρχο χρώμα επιλέγεται πρώτα. Τις περισσότερες φορές, η λευκή επιλέγεται κυρίαρχη - είναι το χρώμα της καθαρότητας και του χώρου, μαύρο βοηθά να επικεντρωθεί στις λεπτομέρειες. Τα μαύρα έπιπλα θα ξεχωρίζουν πραγματικά στο φόντο των λευκών επενδύσεων τοίχων.

Σχεδιασμός υπνοδωματίου σε μοντέρνο στυλ (125+ φωτογραφίες) - Λευκές κουρτίνες / ταπετσαρίες / ντουλάπα. Πώς να μην το παρακάνετε με μια επιλογή;

Σε μαύρο και άσπρο

Το κύριο πράγμα δεν είναι να υπερφορτώσετε το δωμάτιο με σκούρες αποχρώσεις, αν επιλέξετε μαύρο το πάτωματότε ανώτατο όριο απλά χιόνι λευκό, προσθέστε φως σχεδιαστών για να επισημάνετε τα στοιχεία του δωματίου. Υπάρχει μια παραλλαγή ενός ασπρόμαυρου δωματίου από ένα εσωτερικό χιονιού. Θα χρειαστεί να προσθέσετε σκούρα, μαύρα στοιχεία με τη διακόσμηση και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Κρεβάτι μαύρο κάλυψηΑγοράστε σκούρο αλεξίπτωτο για φωτιστικά.

Το διοικητικό συμβούλιο
Όταν κάνετε ένα δωμάτιο είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε λευκά και μαύρα χρώματα της ίδιας απόχρωσης. Μια ποικιλία αποχρώσεων θα κάνει το δωμάτιο χωρίς πρόσωπο.

Σε ένα μονόχρωμο εσωτερικό, οι υφές και οι υφές γίνονται οι κυριότερες. Εκτός από την αντίθεση των γυαλιστεριών και των ματ επιφανειών, χρησιμοποιήστε αντικριστές γεωμετρικές και λείες γραμμές σε έπιπλα και ντεκόρ. Εάν υπάρχουν περισσότερες αποχρώσεις στο δωμάτιο, το δωμάτιο θα είναι ηρεμία.

Μην υπερφορτώνετε το δωμάτιο με σκούρες αποχρώσεις.

Μην υπερφορτώνετε το δωμάτιο με σκούρες αποχρώσεις.

Για να πάρει το τρίτο χρώμα σε ένα μονόχρωμο εσωτερικό θα είναι απλή.

Μην εισάγετε στο εσωτερικό περισσότερο από ένα φωτεινό χρώμα.

Χρησιμοποιήστε την ελάχιστη χρωματική έμφαση, πάρτε ένα καθαρό χρώμα και εισάγετε το στο εσωτερικό. Τα στοιχεία μπορούν να είναι:

 • μικρά μαξιλάρια.
 • βάζα.
 • πλαίσια εικόνων.

Ως ένα τρίτο χρώμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φως σχεδιαστών: επισημάνετε το χρώμα του τοίχου ή της οροφής και το δωμάτιο θα έχει διαφορετική διάθεση.

Εάν το φωτεινό χρώμα στο εσωτερικό φαίνεται πολύ φανταχτερό, σας συμβουλεύω να εισαγάγετε αποχρώσεις του λευκού: μαργαριτάρι, ελεφαντόδοντο, γαλακτώδες.

Ένα ασπρόμαυρο δωμάτιο μπορεί να διακοσμηθεί σε διαφορετικά στυλ:

Σχεδόν κάθε στυλ μπορεί να εκπροσωπείται σε μονόχρωμη.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Γκρι λευκό

Οι λάτρεις των καταπραϋντικών αποχρώσεων θα αγαπούν ένα υπνοδωμάτιο χωρίς φανταχτερά χρώματα. Με την πρώτη ματιά, ο χώρος μπορεί να φαίνεται βαρετός και καταθλιπτικός, αλλά η κορυφή του δωματίου είναι η αντίθεση των επιφανειών. Προσθέστε περισσότερες επιφάνειες με καθρέφτες έτσι ώστε το δωμάτιο να γεμίζει με αποχρώσεις στο φως της ημέρας.

Σε γκρι και λευκό

Σε γκρι και λευκό

Δεν είναι απαραίτητο να θέσετε φωτεινούς τόνους εάν θέλετε έναν ήρεμο και γαλήνιο χώρο. Στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα αξεσουάρ επιλέξτε ροδάκινο, πορφυρές αποχρώσεις.

Επιλέξτε:

 • φυσικά υφάσματα.
 • μεγάλοι κόμβοι.
 • χαλιά υψηλό σωρό?
 • ζωικά δέρματα.

Η άνεση στο δωμάτιο θα δημιουργήσει μια ποικιλία υλικών υφής.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Κόκκινο και λευκό σχέδιο

Ένα υπνοδωμάτιο που γίνεται σε τέτοιους τόνους μπορεί να διεγείρει και να καταπραΰνει. Προτείνω στους μικρούς χώρους να παίρνουν το κύριο χρώμα λευκό και να προσθέτουν κόκκινες αποχρώσεις σε αυτό. Η επιλογή της σκιάς εξαρτάται από το χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία σας. Εάν θέλετε φωτεινά χρώματα, τότε κόκκινο, πορφυρό, αγγλικό κόκκινο θα σας ενθαρρύνει στη δράση. Κόκκινο με αναποτελεσματική χρήση προκαλεί αρνητικές συσχετίσεις και επιθετικότητα, έτσι ώστε να μην γίνεται λάθος, επιλέξτε κεράσι, γρανάτη, αποχρώσεις σολομού.

Σε κόκκινο και λευκό

Σε κόκκινο και λευκό

Μην εμπλακείτε σε ερυθρούς ανθρώπους με νευρικές διαταραχές. Ορισμένες αποχρώσεις προκαλούν επιθετικότητα, δεν μπορούν όλοι να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν στην κόκκινη κρεβατοκάμαρα.

Η μέθοδος έμφασης φαίνεται εντυπωσιακή. Σε ένα μέρος της αίθουσας κυριαρχεί το κόκκινο, και στον υπόλοιπο χώρο είναι παρόν μόνο επιφανειακά. Κόκκινο χρώμα φέρνει την ενέργεια του πάθους, από την άποψη αυτή, οι ειδικοί συμβουλεύουν να οργανώσουν τα κόκκινα χρώματα στην κρεβατοκάμαρα των νεόνυμφων, προκειμένου να διατηρηθεί το πάθος στη σχέση.

Κατασκευάστε το χώρο του δωματίου στους γκρίζους-λευκούς τόνους και εισάγετε τις κόκκινες αποχρώσεις στις λεπτομέρειες. Κάντε τοίχο προφοράς ή επισημάνετε το κεφαλάρι. τα κρεβάτια, προσθέστε υφάσματα και μια μικρή διακόσμηση. Προσθέστε καφέ στο σχεδιασμό για να μαλακώσετε το ενεργό κόκκινο και να αναδείξετε την πολυτέλεια και το ύφος του δωματίου.
Ένα υπνοδωμάτιο που γίνεται σε τέτοιους τόνους μπορεί να διεγείρει και να καταπραΰνει.

Ένα υπνοδωμάτιο που γίνεται σε τέτοιους τόνους μπορεί να διεγείρει και να καταπραΰνει.

Το διοικητικό συμβούλιο
Προσθήκη στο συνδυασμό κόκκινο και λευκό είναι επίσης μαύρο. Σε μια τέτοια ένωση, ένα χρώμα θα πρέπει να κυριαρχεί, καταλαμβάνοντας το 60-70% του εσωτερικού. Ίσες αναλογίες χρωμάτων θα κάνουν το εσωτερικό ταραχώδες.

Η εισαγωγή πρόσθετων αποχρώσεων είναι αρκετά δύσκολη, μπορεί να καταστρέψει την αρμονία του εσωτερικού. Εάν ο στόχος δεν είναι να κάνετε το δωμάτιο έναν συγκλονιστικό χώρο, αφήστε τα πρωταρχικά χρώματα και χρησιμοποιήστε μόνο αυτά.

Η αποδοχή της έμφασης φαίνεται εντυπωσιακή.

Η αποδοχή της έμφασης φαίνεται εντυπωσιακή.

Το να κάνεις μόνο κόκκινο είναι αρκετά σπάνιο, είναι μια δύσκολη δουλειά στο σχεδιασμό, αλλά ακόμη και οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν λάθη και το εσωτερικό θα είναι άψυχο και μοιάζει με δωμάτιο ξενοδοχείου. Δεν πρέπει να εμπλακείτε με κόκκινο σε μικρούς χώρους, το φωτεινό ενεργό χρώμα περιορίζει το χώρο και το καθιστά πιο συμπαγές. Το κόκκινο χρώμα χρησιμοποιείται σε πολλά στυλ, για παράδειγμα, σε μπαρόκ, αυτοκρατορία, εθνοτική, υψηλής τεχνολογίας.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Ετικέτες στο υπνοδωμάτιο

Συχνά οι ενοικιαστές ανησυχούν για το ζήτημα του μετασχηματισμού του χώρου, προσθέτοντας ζέστη. Εξετάστε τους τρόπους για να προσθέσετε το χιούμορ στο στάδιο της επισκευής και σε λίγα χρόνια, χωρίς να ξοδέψετε μεγάλα ποσά.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Με λευκό κρεβάτι

Κρεβάτι - το κύριο στοιχείο της κρεβατοκάμαρας, ένας χώρος ξεκούρασης. Ένα άνετο κρεβάτι του απαιτούμενου μεγέθους εξασφαλίζει έναν υγιή ύπνο και σας επιτρέπει να αποκτήσετε δύναμη. Λευκό κρεβάτι στο εσωτερικό δίνει μια αίσθηση:

 • ευκολία.
 • ευελιξία.
 • ελκυστικότητα.

Λευκό κρεβάτι στο εσωτερικό δίνει μια αίσθηση ελαφριάς

Λευκό κρεβάτι στο εσωτερικό δίνει μια αίσθηση ελαφριάς

Ταυτόχρονα, ένα λευκό κρεβάτι μπορεί να παραμορφώσει τη γεωμετρία του δωματίου, καθώς φαίνεται πιο ογκώδες από ένα σκοτεινό. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι ένα λευκό κρεβάτι είναι κατάλληλο για ένα μικρό δωμάτιο, αλλά αλλάζει την αντίληψη του χώρου. Λευκό κρεβάτι είναι καλύτερο να τεθεί στο χώρο του μέσου και περισσότερο όγκου.

Αλλάξτε το σκοτεινό σας κρεβάτι σε λευκό και ο χώρος θα αλλάξει δραστικά.

Αγοράστε ένα κρεβάτι με κεφαλάρι από ξύλο, δέρμα ή πλαστικό για να μειώσετε την ταχεία μόλυνση των κεφαλών των υφασμάτων.

Το λευκό κρεβάτι θα ταιριάζει τέλεια στο νεοκλασικό, κλασικό, μινιμαλιστικό εσωτερικό. Το κρεβάτι μπορεί να είναι ένα φωτεινό σημείο σε ένα δωμάτιο με σκοτεινό φινίρισμα ή γραμμένο σε λακωνικό σχεδιασμό με στυλ μινιμαλισμού, στην περίπτωση αυτή το κρεβάτι φαίνεται αρμονικό, χωρίς να μιλάει στο προσκήνιο.

Το λευκό κρεβάτι θα ταιριάζει τέλεια στους νεοκλασικούς, κλασικούς και μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους.

Το λευκό κρεβάτι θα ταιριάζει τέλεια στους νεοκλασικούς, κλασικούς και μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους.

Δεν είναι απαραίτητο να μαζέψετε αντικείμενα κοντά στο κρεβάτι με το ίδιο χρώμα από ένα σετ, συμπληρώνοντας το χώρο με κομοδίνα, ντουλάπια γκρι, ξύλο, μαύρα χρώματα. Προσθέστε αντικατοπτρισμένες επιφάνειες, συμπληρώστε λευκά έπιπλα με ελαφρά αντικείμενα και επεκτείνετε οπτικά το χώρο.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Ταπετσαρίες

Το πιο δημοφιλές υλικό είναι πολύ μακρύ, η επιλογή του οποίου θα ικανοποιήσει τον πιό pickiest αγοραστή. Λευκή ταπετσαρία - μια επιλογή για υπνοδωμάτια με μια μικρή περιοχή. Τα φωτεινά τοιχώματα θα επεκτείνουν οπτικά τον χώρο, θα τα γεμίσουν με αέρα.

Λευκή ταπετσαρία με μοτίβα ή έντονη υφή θα είναι η προφορά του φωτεινού εσωτερικού

Λευκή ταπετσαρία με μοτίβα ή έντονη υφή θα είναι η προφορά του φωτεινού εσωτερικού

Τα πλεονεκτήματα των λευκών επενδύσεων τοίχων:

 • ελαφρά τοιχώματα επεκτείνουν το χώρο?
 • το δωμάτιο δεν είναι δύσκολο να πάρει τα έπιπλα και αξεσουάρ. Χρησιμοποιήστε στοιχεία για να ταιριάζει με την ταπετσαρία ή να αναπαράγετε την αντίθεση.
 • το λευκό χρώμα αφήνει ένα αίσθημα καθαρότητας και φρεσκάδας.
 • χάρη στις αποχρωματισμένες αποχρώσεις, το δωμάτιο αποκτά βάθος και ετερογένεια.
 • η ποικιλία των υφασμάτων θέτει τη διάθεση και τον τόνο ολόκληρου του δωματίου, η kinestetics θα είναι ευχαριστημένη.

Τα μειονεκτήματα της ελαφριάς ταπετσαρίας:

 • σήμανση

Ένα σημαντικό μειονέκτημα, αλλά όταν προσεγγίζουμε την επιλογή του υλικού, για παράδειγμα, αγοράζοντας πλένεται ταπετσαρία, θα διατηρηθεί η καθαριότητα του δωματίου. Αν οι ενήλικες και τα παιδιά ζουν στο δωμάτιο, διακοσμήστε το κάτω μέρος του τοίχου με τοίχο από πίνακες.

Λευκή ταπετσαρία με μοτίβα ή έντονη υφή θα είναι το επίκεντρο ενός φωτεινού εσωτερικού.

Η φινέτσα και το στυλ στο σχεδιασμό των τοίχων θα φέρουν τις αποχρώσεις του λευκού. Στο φως της ημέρας, οι αποχρώσεις των λευκών ταπετσαριών θα είναι σαφώς ορατές. Τώρα δεν χρειάζεται να παραλάβετε ταπετσαρίες από διαφορετικούς κατασκευαστές για να βρείτε αυτές τις πιο ευχάριστες αποχρώσεις. Οι κατασκευαστές συμπληρώνουν σε ένα άλμπουμ αρκετές επιλογές για τη διακόσμηση ενός δωματίου με διαφορετικό χρώμα και μοτίβο ταπετσαρίας.

Το διοικητικό συμβούλιο
Έτσι ώστε ο χώρος με τα λευκά τοιχώματα να μην φαίνεται βαρετό, φροντίστε να συμπεριλάβετε αντίθεση ή να συνδυάσετε λευκές και έγχρωμες ταπετσαρίες, να αγοράσετε αντίθεση σε έπιπλα ή να κολλήσετε υφή ταπετσαρία με ένα μοτίβο.

Ως επιλογή για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρα: επικολλήστε το κενό κεφαλάρι στο κρεβάτι με αντίθεση φωτεινή ή σκοτεινή ταπετσαρία, χρησιμοποιήστε καλούπια για να ενισχύσετε το διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Έτσι ώστε η ταπετσαρία με ένα απλό γεωμετρικό μοτίβο να μην φαίνεται θλιβερή, να τα συμπληρώνει με ξύλινα πάνελ, αυτή η τεχνική είναι σχετική στους κλασικούς εσωτερικούς χώρους, παιδικά δωμάτια.

Λευκή ταπετσαρία θα είναι η βάση για μινιμαλισμό, σοφίτα, art deco, κλασικό στυλ. Για να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό στο στυλ της δεκαετίας του 1960, αγοράστε λευκή ταπετσαρία με ένα γεωμετρικό μοτίβο, επαναλάβετε αυτό το μοτίβο σε αντίθετα μαξιλάρια και ταπετσαρίες επίπλων.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Κουρτίνες

Στην λευκή κρεβατοκάμαρα, οι κουρτίνες μπορούν να είναι ένα φωτεινό εξαιρετικό σημείο και εστίαση της προσοχής, ακόμη και με άλλους τόνους. Οι σύγχρονες εκτυπώσεις σε κουρτίνες θαυμάζουν την ομορφιά τους και την απομίμηση διαφόρων καλλιτεχνικών τεχνικών. Για την υποστήριξη των κουρτινών, τοποθετήστε ένα χαλί στο δωμάτιο, σε συνδυασμό με κουρτίνες ή μαξιλάρια για να ταιριάζει. Δεν πρέπει να τραβήξουν την προσοχή στους εαυτούς τους, να φέρουν αρμονία και να ισορροπήσουν το εσωτερικό.

Στις λευκές κρεβατοκάμαρες κρεβατοκάμαρας μπορεί να είναι ένα φωτεινό εξαιρετικό σημείο.

Στις λευκές κρεβατοκάμαρες κρεβατοκάμαρας μπορεί να είναι ένα φωτεινό εξαιρετικό σημείο.

Στο κλωστοϋφαντουργικό σχέδιο της κρεβατοκάμαρας σε κλασικό στυλ, προσθέστε λεπτομέρειες, το περιεχόμενο του στολίδι είναι χρυσή απόχρωση. Οι χρυσαίλες κουρτίνες και οι διακοσμημένες κουρτίνες θα δίνουν λάμψη στο χώρο, προσθέτουν μια μικρή διακόσμηση χρυσού χρώματος και το εσωτερικό θα έχει μια πλήρη εμφάνιση.

Οι λευκές κουρτίνες πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα με τους τοίχους και το πάτωμα. Για ελαφρύ εναέριο χώρο, επιλέξτε πτυχωτά ημιδιαφανή υφάσματα.

Μια ενδιαφέρουσα διακοσμητική λύση είναι οι κουρτίνες ημέρας-νύχτας.. Ελαφρά και πυκνά σκούρα λωρίδες εναλλάσσονται μέσα τους. Με τη βοήθεια ενός καλωδίου ρύθμισης οι κουρτίνες κλείνουν σφιχτά ή μερικώς. Βολικό και πρακτικό.

Πλούσια κουρτίνες χρησιμοποιούνται για μονόχρωμους μπαρόκ εσωτερικούς χώρους. τα παράθυρα. Συνδυάστε δύο υφάσματα - μια σκιά παστέλ και έναν πιο φωτεινό τόνο, χρησιμοποιήστε υφές με πυκνά σχέδια.

Η αλλαγή κουρτίνες σας επιτρέπει να αλλάξετε τον ενοχλητικό εσωτερικό χώρο. Επιλέξτε κουρτίνες διαφορετικής υφής, πυκνότητας, επιλέξτε φωτεινά μοτίβα για να αντικαταστήσετε τις παστέλ αποχρώσεις του παρόντος.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Στυλ

Επιπλέον γοητεία στο υπνοδωμάτιο θα δώσει μια δέσμευση σε ένα συγκεκριμένο στυλ. Παρακάτω θα μιλήσω για τα πιο δημοφιλή στυλ εσωτερικού χώρου που πραγματοποιούνται στα υπνοδωμάτια.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Στυλ σοφίτας

Ακόμα δημοφιλής στο στυλ των διαμερισμάτων μας. Μια κρεβατοκάμαρα σε λευκά χρώματα φαίνεται ωφέλιμη σε ένα τέτοιο στυλ: η ποικιλία των υφασμάτων κάνει ακόμη μια σκιά λευκού παιχνιδιάρικου και διαφορετικού από τον εαυτό της. Το στιλ σοφίτας προσελκύει με σκόπιμη αγένεια και ασυνήθιστη εσωτερική διακόσμηση. Παρά την απλότητα της διακόσμησης, ο εσωτερικός σχεδιασμός φαίνεται ζεστός.

Στυλ σοφίτας

Στυλ σοφίτας

Ο βασικός κανόνας του βιομηχανικού εσωτερικού είναι η έλλειψη διακόσμησης ή απομίμησης της απουσίας του.

Τα τείχη είναι συνήθως τελειωμένα με τούβλο, σκληρό σοβά ή αριστερά χωρίς φινίρισμα - γυμνό σκυρόδεμα. Το δάπεδο είναι ξύλο ή σκυρόδεμα, αν θέλετε, μπορείτε να αγοράσετε ένα πλακάκι που μιμείται σκυρόδεμα ή ξύλο. Στο ανώτατο όριο ορατό σταυροδρόμι. συχνά υπάρχει μια πλάκα από σκυρόδεμα. Αρκεί να διακοσμήσετε έναν τοίχο και να μην υπερφορτώσετε το εσωτερικό με ντεκόρ και έπιπλα και δημιουργεί την αίσθηση μιας σοφίτας.

Τοποθετήστε τον τοίχο προφοράς με τούβλο ή απομίμηση, βαφή των υπόλοιπων τοίχων και οροφής γκρι ή λευκό.

Πολλές αποχρώσεις κάνουν τον χώρο πιο οπτικό.

Πολλές αποχρώσεις κάνουν τον χώρο πιο οπτικό.

Σκούρο οροφή οπτικά στενό χώρο. Αν το δωμάτιο είναι μικρό, τότε πρέπει να προτιμήσετε τη λευκή οροφή.

Κατά τη διάρκεια της φάσης κατασκευής, προσθέστε ξύλινα δοκάρια στην οροφή, αν το ύψος επιτρέπει. Στα τελικά στάδια, διαφοροποιήστε το εσωτερικό με αυθεντικά αμπαζούρια - η σοφίτα είναι έτοιμη!

Πολλά φωτεινά χρώματα θα κάνουν το χώρο οπτικά μεγαλύτερο και θα αποκρύψουν τη λανθασμένη γεωμετρία του δωματίου. Στο πατάρι, ακόμη και μεγάλα παράθυρα αφήνονται χωρίς κουρτίνες και κουρτίνες, αλλά για να κρύψουν τις αδυναμίες του δωματίου ή, καταστέλλοντας την εμφάνιση των γειτόνων, είναι επιτρεπτό να κρεμάσει κουρτίνες.

Προσθέστε φωτεινά αξεσουάρ, vintage έπιπλα, καθρέφτες στο χώρο.

Προσθέστε φωτεινά αξεσουάρ, vintage έπιπλα, καθρέφτες στο χώρο.

Έπιπλα στη σοφίτα δεν έχει ένα συγκεκριμένο στυλ, αλλά δεν χρειάζεται να αναμειγνύεται διαφορετικά στυλ, η κύρια μετριοπάθεια. Έπιπλα σχεδιαστών ασυνήθιστων σχημάτων είναι κατάλληλα για το εσωτερικό. Συχνά στο πατάρι μπορείτε να βρείτε μια μηχανή που κρέμεται στον τοίχο, εδώ είναι επίσης ένα διακοσμητικό στοιχείο.

Προσθέστε φωτεινά αξεσουάρ, vintage έπιπλα, καθρέφτες στο χώρο του δωματίου. Θα πρέπει να καθοδηγείται από την αρχή της πρακτικότητας και της ευκολίας. Συχνά αρκεί να βάζετε μόνο ένα κρεβάτι σε πατάρι, έτσι ώστε ο χώρος να έχει μια πλήρη εμφάνιση. Μην υπερφορτώνετε το δωμάτιο με περιττά στοιχεία. Αφήστε ελεύθερο χώρο.

Τα έπιπλα στη σοφίτα δεν έχουν ιδιαίτερο στυλ.

Τα έπιπλα στη σοφίτα δεν έχουν ιδιαίτερο στυλ.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Κλασικό

Το κλασικό στυλ είναι γυαλισμένο εδώ και αιώνες, δεν υπάρχουν περιττά στοιχεία, είναι μια πλήρης σύνθεση. Πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες για να δημιουργήσετε ένα κατάλληλο εσωτερικό. Το κύριο στοιχείο του δωματίου είναι ένα κρεβάτι, είναι το κέντρο της σύνθεσης. Κατά την ανάπτυξη ενός σχεδίου σχεδιασμού είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τα υφάσματα υψηλής ποιότητας είναι σε θέση να αναβιώνουν ακόμη και ένα σπάνιο εσωτερικό.

Φτηνά υφάσματα θα καταστρέψουν την αίσθηση της πομπώδους και του ύψους του ευγενούς εσωτερικού.
Σε κλασικό ύφος

Σε κλασικό ύφος

Το κρεβάτι σε ένα κλασικό εσωτερικό αναλαμβάνει διακοσμητικό ξυλόγλυπτο κεφαλάρι. Εάν δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο, επιλέξτε αποκλειστικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα με κεντήματα χειρός. Η κορυφή του δωματίου θα είναι ένα θόλος πάνω από το κρεβάτι. Κάντε το κρεβάτι ακόμα πιο οικείο με το κρέμασμα του θόλου. Αυτό το εσωτερικό όγκο χωράει πολύ χώρο και δεν είναι κατάλληλο για μικρά υπνοδωμάτια και δωμάτια με οροφές κάτω από 2,7 μ. Οι κύριες ιδιότητες του υφάσματος είναι η έλλειψη βαρύτητας, η διαφάνεια.

Το διοικητικό συμβούλιο
Πάρτε ένα κουβούκλιο για να ταιριάζει με το υπόλοιπο των υφασμάτων ή να το επισημάνετε με ένα φωτεινό χρώμα, υφάσματα θόλος και καρό στο κρεβάτι θα πρέπει να είναι σε αρμονία.

Εξετάστε το φωτισμό μέσα στο υπνοδωμάτιο Τοποθετήστε προβολείς γύρω από το θόλο ή γύρω από την περίμετρο των τοίχων. Ξεχωρίστε το φως στο κύριο και διακοσμητικό. Ο πολυέλαιος στο δωμάτιο θα πρέπει να δώσει πολύ φως, για βραδινό φωτισμό, να πάρει συμμετρικά απλίκες τοίχου. Ο ρυθμιστής θερμοκρασίας φωτός θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τη διάθεσή σας από το εσωτερικό: ένα ζεστό φως φέρνει ειδύλλιο.

Το κρεβάτι στο κλασικό εσωτερικό υποδηλώνει διακοσμητικό ξυλόγλυπτο κεφαλάρι.

Το κρεβάτι στο κλασικό εσωτερικό υποδηλώνει διακοσμητικό ξυλόγλυπτο κεφαλάρι.

Συνδυάστε μέσα στον ίδιο χώρο διαφορετικά υλικά υφής και υφής. Η οροφή είναι κανονικά διακοσμημένη με γύψινα καλούπια, μπορεί να αντικατασταθεί από γυψομάρμαρο από πολυουρεθάνη, εύκαμπτο βινύλιο, ντουροπολυμερές. Η ποικιλία των υλικών σας επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικά σχέδια και να τοποθετείτε εύκολα προϊόντα στην οροφή και στους τοίχους.

Για πιο αξιόλογα υπνοδωμάτια στους τοίχους χρησιμοποιούνται καλούπια. Για το δάπεδο, σας συμβουλεύω να επιλέξετε παρκέ από φυσικό ξύλο ή χαλαζία-βινυλίου κεραμίδι από αποχρώσεις. Για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, επιλέξτε φυσικά υποαλλεργικά υφάσματα όπως μετάξι, βαμβάκι, λινά ή μαλλί.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Προβηγκία

Για τη διακόσμηση του δωματίου στο στυλ της Προβηγκίας, σας συμβουλεύω να δώσετε προσοχή στην ταπετσαρία με floral μοτίβα και διακοσμητικές παστέλ αποχρώσεις του γύψου. Συνδυάστε μονοχρωματικά καλύμματα και floral σχέδια, κάντε χειροποίητη ζωγραφική σε έναν ελεύθερο τοίχο.

Στυλ της Προβηγκίας

Στυλ της Προβηγκίας

Το λευκό χρώμα συνδυάζεται εύκολα με τις χαρακτηριστικές αποχρώσεις Προβηγκία:

 • μοβ
 • κρέμα?
 • ανοικτό κίτρινο.

Χρησιμοποιήστε δάπεδο από ξύλο, παρκέ ή laminate. Μια ποικιλία χρωμάτων σάς επιτρέπει να επιλέξετε κάλυψη για κάθε προϋπολογισμό.

Έπιπλα φως αποχρώσεις κανονική στο εσωτερικό της Προβηγκίας. Ένα φυσικό ξύλινο κρεβάτι με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις θα ταιριάζει οργανικά στον περιβάλλοντα χώρο. Εάν η περιοχή του δωματίου σας επιτρέπει να τοποθετήσετε επιπλέον έπιπλα, εκτός από το κρεβάτι, ντουλάπια και ντουλάπα, εγκαταστήστε ένα τραπέζι και ένα καθρέφτη.

Έπιπλα στο στυλ του εσωτερικού της νότιας Γαλλίας έχει scuffs, ρωγμές, αγοράζουν vintage έπιπλα ή τεχνητά ηλικίας έπιπλα.

Τα υφάσματα είναι κυρίως φυσικά: λινά, βαμβάκι με μικρό μοτίβο λουλουδιών ή έλεγχος.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Μινιμαλισμός

Ο μινιμαλισμός συνεπάγεται έναν κομψό σχεδιασμό, χωρίς επιπλέον λεπτομέρειες.Σας συμβουλεύω να επιλέξετε το λευκό ως κύριο και να το συμπληρώσετε με αποχρώσεις:

 • μπεζ;
 • γάλα;
 • μαργαριτάρι

Ο συνδυασμός των γυαλιστεριών και ματ επιχρισμάτων επίπλων θα κάνει το χώρο του δωματίου πιο ενδιαφέρον.

Βασικά υλικά του μινιμαλισμού:

 • ένα δέντρο?
 • μια πέτρα?
 • γυαλί?
 • μέταλλο?
 • πλαστικό.

Ο μινιμαλισμός σημαίνει συνοπτικός σχεδιασμός.

Ο μινιμαλισμός σημαίνει συνοπτικός σχεδιασμός.

Στο μινιμαλισμό, τα ενσωματωμένα έπιπλα χρησιμοποιούνται εύκολα: μια ντουλάπα, συρτάρια για ρούχα κάτω από το κρεβάτι, μια κρυφή τηλεόραση. Για μικρούς χώρους των δωματίων χρησιμοποιήστε ένα μετασχηματιστικό κρεβάτι. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το κρεβάτι συναρμολογείται και αποτελεί μέρος της ντουλάπας, το απόγευμα μετατρέπεται σε ένα πλήρες ύπνο.

Η πρακτικότητα και η άνεση είναι σημαντικά για τα έπιπλα.. Το κομοδίνο είναι επίσης ένα απαραίτητο ελάχιστο έπιπλο. Εάν υπάρχει ένας εργαζόμενος στο δωμάτιο το τραπέζι ή το τραπέζι του ντυσίματος, πραγματοποιείται το ζωνισμό.

Αποκτήστε τις πόρτες με κρυφές λαβές και για ζωγραφική, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν πόρτες στο δωμάτιο. Τα μοτίβα και οι διακοσμήσεις δεν ταιριάζουν στο μινιμαλιστικό στυλ, για τοίχους αντί για ταπετσαρία χρησιμοποιήστε ζωγραφική ή διακοσμητικό γύψο. Όταν δημιουργείτε ανοίγματα παραθύρων, επιλέξτε ρολά ή ρολά αντί για κλασικές κουρτίνες.

Η πρακτικότητα και η άνεση είναι σημαντικά για τα έπιπλα.

Η πρακτικότητα και η άνεση είναι σημαντικά για τα έπιπλα.

Αν προτιμάτε τις κουρτίνες, τα περιθώρια και οι φούντες δεν θα είναι κατάλληλες. Προσθέστε το μυστήριο του υπνοδωματίου στο σκοτάδι, χρησιμοποιώντας το φως σχεδιαστών. Επισημάνετε το δωμάτιο γύρω από την περίμετρο με προβολείς, τοποθετήστε τους λαμπτήρες δαπέδου της αρχικής μορφής στο πάτωμα, που δίνουν γεωμετρικές σκιές.

Το χρώμα του στυλ είναι σαφές και συνοπτικό, μόνο τρία χρώματα. Το λευκό / ανοιχτό γκρι και το μαύρο είναι τα δύο κύρια χρώματα. Προσθέστε ένα κρεμώδες, καφέ χρώμα όταν τα έπιπλα έχουν φυσικό χρώμα.

Το διοικητικό συμβούλιο
Εάν τα έπιπλα είναι λευκά, προσθέστε μερικές φωτεινές λεπτομέρειες.
Ο συνδυασμός των γυαλιστεριών και ματ επιχρισμάτων επίπλων θα κάνει το χώρο του δωματίου πιο ενδιαφέρον.

Ο συνδυασμός των γυαλιστεριών και ματ επιχρισμάτων επίπλων θα κάνει το χώρο του δωματίου πιο ενδιαφέρον.

Το πλεονέκτημα του μινιμαλισμού είναι η δυνατότητα αλλαγής του χώρου χωρίς να δαπανάται πολύ ενέργεια και χρήμα. Η αναδιάταξη των επίπλων, αλλάζοντας το χρώμα ή το σχήμα των χρωματικών τόνων στη ρίζα αλλάζει την εντύπωση του χώρου.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Σκανδιναβική

Το ενδιαφέρον για το σκανδιναβικό στυλ στη Ρωσία δεν έχει εξαφανιστεί εδώ και πολύ καιρό. Απλό, αυστηρό αλλά ταυτόχρονα λακωνικό και λειτουργικό, αποτιμάται για την απουσία περιττών λεπτομερειών και τη δυνατότητα δημιουργίας ενός κομψού χώρου χωρίς να επενδύει μεγάλα ποσά διακόσμησης και αγοράς επίπλων.

Σκανδιναβικό στυλ

Σκανδιναβικό στυλ

Το κύριο χρώμα του σκανδιναβικού στυλ είναι λευκό, υπάρχει σε όλες τις επιφάνειες, σε αποχρώσεις επίπλων και κουρτινών. Τα έπιπλα σε ένα τέτοιο εσωτερικό είναι πρακτικό, κάθε στοιχείο έχει τη δική του λειτουργία: δεν υπάρχουν ογκώδη κομμωτήρια, ράφια, ντουλάπια. Η επίδραση του ελεύθερου χώρου επιτυγχάνεται λόγω της απουσίας μεγάλων επίπλων, εκτός από το κρεβάτι. Το κρεβάτι έχει συνήθως ένα σύστημα αποθήκευσης που αντικαθιστά το κομμάτι.

Εκτός από το λευκό ως κύριο χρώμα, χρησιμοποιούνται επίσης παστέλ, γαλακτοκομικά και κρέμες. Για χρωματικούς τόνους σε ζεστό εσωτερικό, χρησιμοποιήστε δροσερά χρώματα:

Το κύριο χρώμα του σκανδιναβικού στυλ είναι λευκό.

Το κύριο χρώμα του σκανδιναβικού στυλ είναι λευκό.

Στο εσωτερικό, όπου δεν υπάρχουν προφανείς χρωματικές πινελιές, η υφή έρχεται στο προσκήνιο: ένα απαλό χαλί στο πάτωμα, μια κουβέρτα από fleece και διακοσμημένα μαξιλάρια θα κάνουν το εσωτερικό πιο άνετο. Οι Σκανδιναβοί αγαπούν τα φυσικά υλικά, γι 'αυτό προτιμούν τα υφάσματα από λινάρι, μαλλί και γούνα. Στο εσωτερικό, είναι εύκολο να βρείτε αντικείμενα από ψάθινο, ξύλο. Εναλλακτική λύση για ξύλινα δάπεδα - παρκέ ή laminate δάπεδα από πεύκα, ελάρια ή σημύδες που αναπτύσσονται στο βορρά. Οι τοίχοι είναι πιο συχνά για ζωγραφική.

Οι Σκανδιναβοί αγαπούν το φως της ημέρας και τον ήλιο, που συνήθως δεν είναι αρκετό το χειμώνα, έτσι ώστε τα παράθυρα να μην κουρτίνες. Με ένα πυκνό ρωσικό κτίριο χωρίς κουρτίνες δεν μπορεί να κάνει. Επιλέξτεέλασης ή ρωμαϊκήκουρτίνες ή κρεμάστε σε ένα διαφανές παράθυρο τούλι.

Το διοικητικό συμβούλιο
Μην φοβάστε να προσθέσετε floral ή γεωμετρικά μοτίβα.

Διακοσμήστε το τοίχωμα ή το κενό της επιφάνειας πάνω από το κεφαλάρι τοιχογραφία ή φωτογραφία ταπετσαρία. Για διακόσμηση τοίχου:

Είδη που πωλούνται στο κατάστημα IKEA, που δημιουργήθηκαν για το σκανδιναβικό εσωτερικό. Εάν υπάρχει χώρος στο υπνοδωμάτιο, βάλτε ένα διακοσμητικό τζάκι μπροστά από το κρεβάτι.

Λευκή υπνοδωμάτιο

Κομψή και πρωτότυπη

8 Συνολικό σκορ
Λίγο αέρα και κλασικά

Τελικά, μπορώ να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι η λευκή κρεβατοκάμαρα είναι καθολική. Η διάθεση του δωματίου είναι εύκολο να αλλάξει, αλλάζοντας ή προσθέτοντας στοιχεία αντίθετα. Σχεδόν οποιοδήποτε ιστορικό στυλ μπορεί να λυθεί με λευκό χρώμα. Αφού ελέγξετε τις πληροφορίες, αφήστε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα στα σχόλια. Θα είναι χρήσιμα σε άλλους αναγνώστες. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς.Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Εκτιμούμε κάθε κριτική σας και το χρόνο σας.

Συνάφεια των πληροφοριών
8
Διαθεσιμότητα της εφαρμογής
7
Δημοσιοποίηση θεμάτων
7.5
Αξιοπιστία των πληροφοριών
9
Πλεονεκτήματα
 • Ο συνδυασμός λευκών και αποχρώσεων σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό σε μια ποικιλία στυλ.
 • Αίσθημα χώρου, φωτός
 • Συμβατότητα φωτεινών και σιωπηρών αποχρώσεων
Μειονεκτήματα
 • Markost
 • Το αίσθημα της «στειρότητας» και του «νοσοκομείου» με τα λάθος χρώματα του δωματίου
 • Για να τονίσετε τον εντυπωσιακό χώρο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ακριβά υλικά φινιρίσματος.
Προσθέστε την κριτική σας

Θα χαρούμε και τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική σας βαθμολογία

el2.decorexpro.com - Ημερήσιο Δελτίο Σχεδιασμού, Αρχιτεκτονικής, Σχεδιασμού Εσωτερικών

Δωμάτια

Αυλή και κήπο

Σχεδιασμός