Φρεσκάδα και ασφάλεια του πράσινου στη διακόσμηση: 130+ Φωτογραφίες της πράσινης κουζίνας στο εσωτερικό. Τι δίνει αυτό το φυσικό χρώμα;

Η φύση δίνει για άνεση και ανάπαυση διάφορες αποχρώσεις του πράσινου χρώματος. Εξατομικεύουν την ασφάλεια και τη φρεσκάδα, τη ζεστή καθαρότητα, βοηθούν να χαλαρώσουν και να αποσπάσουν την προσοχή από τα γύρω προβλήματα. Μπορεί η λειτουργικότητα και η ελκυστικότητα του δωματίου να εξαρτάται από το χρώμα; Μάθετε πώς η πράσινη κουζίνα στο εσωτερικό μεταμορφώνει τη ζωή.

Το περιεχόμενο:

Γωνιακή κουζίνα - λειτουργικότητα και άνεση

Αυτή η μορφή τοποθέτησης του αεροπλάνου εργασίας ή ολόκληρης της μονάδας κουζίνας βοηθάει στην οργάνωση ενός ελκυστικού δωματίου. Γιατί είναι αυτό σημαντικό; Η κουζίνα είναι το μόνο δωμάτιο χωρίς το οποίο είναι αδύνατο να γίνει. Δεν μπορείτε να οργανώσετε μια ξεχωριστή το υπνοδωμάτιο, νηπιαγωγείο, γραφείο ή χειμερινό κήπο, αλλά χωρίς μονάδα κουζίνας, είναι αδύνατο να ετοιμάσετε τα απαραίτητα για τη ζωή τρόφιμα.

Επιλογή σε σχήμα L

Επιλογή σε σχήμα L

Ωστόσο, πρέπει να οργανώσουμε όχι έναν τεχνικό στο χώρο εργασίας. Χρειάζεστε άνετα έπιπλα, μοντέρνα διακόσμηση για να διακοσμήσετε ολόκληρο το διαμέρισμα ή το σπίτι.

Διάφορα χαρακτηριστικά ακουστικών σχήματος L:

ακουστικά:

 • Στη γωνία ντουλάπια είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε τη "μαγική γωνία".
 • Χρησιμοποιήστε vykatny κουτιά, καλάθια.
 • Μην χρησιμοποιείτε μεντεσέδες τις πόρτες στις γωνίες έτσι ώστε να μην μπλοκάρουν το ένα το άλλο όταν ανοίγουν.

Άνετα έπιπλα

Άνετα έπιπλα

Το διοικητικό συμβούλιο
Αφαιρέστε τα περβάζια παραθύρου και εγκαταστήστε τον εργαζόμενο το τραπέζι κοντά τα παράθυρα. Το φυσικό χρώμα βελτιώνει τη διάθεση, βοηθά στην εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Το δωμάτιο έχει αποκλειστική εμφάνιση.

Για να μεγιστοποιήσετε τη χρήση του χώρου δαπέδου, τοποθετήστε ένα κουτί μολύβι στο ταβάνι σε μια γωνία κοντά στο παράθυρο. Ύψος παραγγελίας ράφιαγια να τοποθετήσετε εξοπλισμό κουζίνας σε αυτό. Θα είναι πιο εύκολο για εσάς να το πάρετε παρά από τραπέζια ή κρεμαστά συρτάρια.

Κατά την αγορά ή την παραγγελία ενός μεμονωμένου έργου, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το μέγεθος του χώρου έτσι ώστε όλες οι συνδέσεις του ενσωματωμένου επίπλου να είναι αεροστεγείς.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε διακοσμητικά πλίνθια για τοίχους. Έχουν ελαστικά μέρη, ταιριάζουν καλά στον τοίχο, κορυφή πίνακα και αποτρέψτε την είσοδο νερού και θραυσμάτων στα έπιπλα.

Φυσική ανανέωση χρώματος

Φυσική ανανέωση χρώματος

Ανάλογα με την περιοχή, αποφασίζουν πού να εγκαταστήσουν τις κύριες συσκευές κουζίνας. Βολική επιλογή: τοποθετήστε τις γωνίες πλακάκι - πλύσιμο - το ψυγείο, και μεταξύ τους επιφάνειες εργασίας. Στην περίπτωση αυτή, λιγότερο χρόνο χάνεται το μαγείρεμα, το πλύσιμο των πιάτων. Το ψυγείο δεν είναι εκτεθειμένο στις υψηλές θερμοκρασίες της σόμπας και το νερό δεν εκτοξεύει τις συσκευές αυτές.

Κι αν η κουζίνα είναι μινιατούρα;

Το διοικητικό συμβούλιο
Τοποθετήστε έναν τοίχο από γυψοσανίδα με θερμομόνωση μεταξύ του ψυγείου και της σόμπας ή συνδυάστε το μαγείρεμα και τα πιάτα μαζί. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε ένα νεροχύτη με ένα στεγνωτήριο για πιάτα: η σόμπα δεν χρειάζεται συχνά να σκουπίσει από πιτσίλισμα νερού.
Χρησιμοποιήστε διακοσμητικές σανίδες για τοίχους

Χρησιμοποιήστε διακοσμητικές σανίδες για τοίχους

Το πλεονέκτημα αυτών των επίπλων είναι προφανές. Είναι δυνατόν να οργανωθεί ένα πλήρες mini ζώνη για γιορτές και να μην το πιέζετε μεταξύ της εισόδου στην κουζίνα και στο ψυγείο, όπως συμβαίνει συχνά στα τυποποιημένα διαμερίσματα. Για μικρά δωμάτια, μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του τραπέζι: επινικελωμένα πόδια και μια γυάλινη επιφάνεια με μια πρασινωπή απόχρωση.

Επιλέξτε συρτάρια συρραφής, ράφια, περιστρεφόμενα εσωτερικά εξαρτήματα για πίνακες, πόρτες με μηχανισμό επιστροφής. Σύγχρονα εξαρτήματα ιδανικά στον δυναμικό μας κόσμο. Εξοικονομεί χρόνο, αυξάνει την ευκολία και τη λειτουργικότητα.

Αυτή η διάταξη είναι αποδεκτή όχι μόνο για μικρογραφία Χρουστσόφ. Σε σπίτια και σπίτια Είναι επίσης αποδεκτή. Σε αυτή την περίπτωση επιτρέπονται οι νεοκλασικές εκδόσεις με επιχρυσωμένα σκαλισμένα στοιχεία, εξαρτήματα και συνδετήρες από γυάλινα ράφια.

Αξιοποιήστε στο έπακρο το χώρο του δωματίου.

Αξιοποιήστε στο έπακρο το χώρο του δωματίου.

Στους εσωτερικούς χώρους με δωρεάν σχεδιασμό τα νησιωτικά στοιχεία χωρίζουν την κουζίνα από το ξενοδοχείο σαλόνι. Αυτό το στοιχείο λειτουργεί όχι μόνο ως σύνορα, είναι βολικό για εργασία κουζίνας.

Το διοικητικό συμβούλιο
Κρατήστε το ασφαλές: εγκαταστήστε γωνιακά ράφια και τραπέζια. Παρέχεται ένα άνετο πέρασμα και οι γραμμές μαλακώνουν. Το δωμάτιο γίνεται ασφαλές και χάνει το πραγματικό του μέγεθος, το οποίο είναι σημαντικό για μικρές περιοχές.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Ο συνδυασμός του πράσινου με τους συντρόφους λουλουδιών

Το πράσινο είναι σχεδόν μη στατικό. Φανταστείτε πώς οι αποχρώσεις των φύλλων και του γρασιδιού, οι καρποί αλλάζουν, αποκτούν βάθος ή τρυφερότητα.

Πράσινη κουζίνα στο εσωτερικό

Πράσινη κουζίνα στο εσωτερικό

Τέτοια χαρακτηριστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εσωτερική διακόσμηση. Το χρώμα έχει ενδιαφέρουσες αποχρώσεις, πολλές από τις οποίες συνδέονται με φυσικά ανάλογα:

 • Εξωτική ασβέστη.
 • Νομισματοκοπείο, δίνοντας φρεσκάδα.
 • Γυαλιστερό δέρμα χυμώδη μήλο.
 • Μεσογειακή λιχουδιά ελιάς.
 • Νωπά ακτινίδια.
 • Η ευκολία της σαλάτας.
 • Φιστικιά κομψότητα.
 • Μυστηριώδης έλος.
 • Πανέμορφος μαλαχίτης.

Το χρώμα αντιπροσωπεύει την ασφάλεια και τη φρεσκάδα.

Το χρώμα αντιπροσωπεύει την ασφάλεια και τη φρεσκάδα.

Μια τέτοια ποικιλία σας επιτρέπει να επιλέγετε για εσάς ένα αποκλειστικό σχέδιο που καταπραΰνει ή υπογραμμίζει το υψηλό κόστος της στέγασης.

Χρησιμοποιήστε τη βασική αρχή: τα έπιπλα είναι πράσινα, τοίχους πρόσθετο χρώμα και αντίστροφα τοίχους πράσινου χρώματος, έπιπλα επιπλέον τόνο.

Συνδυάστε το χρώμα βάσης με τις αποχρώσεις του συνοδευτικού προϊόντος:

 • Μωβ (περισσότερο ή λιγότερο κορεσμός) με ακτινίδιο ή ασβέστη.
 • Νομισματοκοπείο με καφέ: ελαφρύ, σκούρο, μπεζ.
 • Κόκκινο: μοβ, μπορντό με υποτονικό πράσινο.
 • Ευρύ φάσμα ροζ και χρυσού με φιστίκι.
 • Εμφιαλωμένο με πορτοκαλί, κίτρινο.
 • Διάφορες αποχρώσεις του λευκού με τα πράσινα μπιζέλια.

Το χρώμα έχει πολλές αποχρώσεις

Το χρώμα έχει πολλές αποχρώσεις

Ψυχολογικό χαρακτηριστικό του χρώματος: σφίγγει την όρεξη. Σε αυτή την κουζίνα, μπορείτε να χάσετε βάρος χωρίς δίαιτα και βαριά σωματική άσκηση.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Χαρούμενη διάθεση σε κίτρινο-πράσινο χρώμα

Το κίτρινο είναι το φωτεινότερο φασματικό χρώμα. Δεν είναι περίεργο ότι είναι σύμβολο του ήλιου. Τα δωμάτια που βλέπουν προς το βορρά είναι μαλακά με κίτρινο και ήρεμο πράσινο. Το δωμάτιο γίνεται πιο ζεστό και δίνει μια φωτεινή αφή. Θα απολαύσετε την αύρα της άνεσης.

Σε κίτρινα και πράσινα χρώματα

Σε κίτρινα και πράσινα χρώματα

Η κουζίνα με νότιο προσανατολισμό είναι καλά φωτισμένη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κίτρινο στο εσωτερικό. Η σίγαση του φωτεινού ηλιακού φωτός θα βοηθήσει τα ακουστικά με μπουκάλι με επιχρυσωμένα εξαρτήματα για κλασσικά, νεοκλασικά στυλ.

Οι σύγχρονες ρυθμικές και σχεδιαστικές τάσεις θα υποστηρίζονται από κίτρινα αξεσουάρ, κουρτίνες. Ένα ζευγάρι πόρτες που κρεμούν ράφια, συρτάρια κάνουν λεμόνι. Το κύριο χρώμα των προσόψεων φιστίκι - αποκλειστική και φωτεινότητα εγγυημένη.

Αυτά τα φυσικά χρώματα και οι αποχρώσεις τους συνδυάζονται καλά. Λεμόνι, χρυσό ενισχύει την τόνωση του πράσινου στο νευρικό σύστημα.Το χρώμα του kiwi και του πράσινου μήλου είναι μια νέα τάση για τις γυαλιστερές προσόψεις.
Κίτρινο - το φωτεινότερο φασματικό χρώμα

Κίτρινο - το φωτεινότερο φασματικό χρώμα

Γυαλιστές γυάλινες πόρτες λεμονιού και μέντας σε τάση. Θέλετε να διαφοροποιήσετε το εσωτερικό. Επιλέξτε ένα μοντέλο ακουστικών με ασύμμετρη διάταξη πόρτας διαφορετικών χρωμάτων. Έτσι, οι κηλίδες χρώματος διασκορπίζονται γύρω από το δωμάτιο, αλλάζουν αναλογίες και καλύπτουν το μικρό μέγεθος.

Μια τέτοια σύνδεση γίνεται μια εξαιρετική επιλογή για τις οικογένειες. Τι είναι προτιμότερο για τις γυναίκες δεν μπορεί να πάρει τους άνδρες.

Μια ζεστή κίτρινη χροιά έχει μια καλή επίδραση στην όρεξη και ισορροπεί ένα πράσινο, ασταθές αίσθημα πείνας.

Το διοικητικό συμβούλιο
Η κουζίνα σε κίτρινο-πράσινο χρώμα δίνει φιλοξενία. Θέλουν την ειρήνη και την άνεση, προσθέστε λεμόνι, κίτρινα αξεσουάρ στο πράσινο εσωτερικό. Το φωτεινό ηλιακό φως φωτίζει τη γκρίζα καθημερινή ζωή και το πράσινο δίνει μια αίσθηση ειρήνης.
Αυτά τα φυσικά χρώματα και οι αποχρώσεις τους συνδυάζονται καλά.

Αυτά τα φυσικά χρώματα και οι αποχρώσεις τους συνδυάζονται καλά.

Εφαρμόστε επικαλύψεις με μαλαχίτη ή μαρμάρινο στυλ για νεοκλασικά στυλ. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το μοτίβο για τις πόρτες. Πρόσοψη αφήστε μονοφωνικά. Για παράδειγμα, γκρι-πράσινες αποχρώσεις και μαζικές χρυσές μαρκαδόροι.

Υπέροχη χρωματική παράσταση για κοινωνικούς ανθρώπους με διασκέδαση. Ξέρεις πώς να απολαμβάνεις τη ζωή, μερικές φορές τα συναισθήματα κυριαρχούν πάνω από το μυαλό, έχετε υπερβολική ενέργεια και μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας. Τολμήστε, αυτό είναι για σας.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Κομψό λευκό και πράσινο εσωτερικό

Επισημάνετε την εκλεπτυσμένη εικόνα της κατοικίας που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την κουζίνα σε ένα λευκό-πράσινο χρώμα. Το λευκό είναι το κύριο χρώμα της παλέτας και αντιστοιχεί στις κλασσικές τάσεις σχεδίασης. Παρέχει ένα αίσθημα γαλήνης και καθαριότητας.

Σε λευκούς και πράσινους τόνους

Σε λευκούς και πράσινους τόνους

Σε μια σημείωση
Μια ενδιαφέρουσα επιλογή για μια μικρή κουζίνα: οι πόρτες των ντουλαπιών και των τραπεζιών είναι με μέντα, και η ποδιά και η πλάκα είναι λευκές. Αυτή η τεχνική βοηθά στη διάλυση του χώρου. Το δωμάτιο αποκτά όγκο και ξεφορτώνεται το κύριο μειονέκτημα: μια μικρή περιοχή.

Μαρούλι τοίχους, κεραμίδι για ποδιά με μια λευκή εκτύπωση δεν υπερφορτώνεται το εσωτερικό. Έπιπλα μπορεί να είναι χρώματα ελιάς ή ψημένου γάλακτος. Επιλογή για μοντέρνους λακωνικούς εσωτερικούς χώρους.

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή για μια μικρή κουζίνα

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή για μια μικρή κουζίνα

Χρησιμοποιήστε τα τεχνάσματα των σχεδιαστών και εφαρμόστε μη τυποποιημένη σύνδεση:

 • Φιστίκι γκρι ανώτατο όριο.
 • Κεραμικά με ένα μικρό κλασικό μοτίβο.
 • Ευρεία οροφή λευκή ζωφόρος.
 • Λευκοί τοίχοι με σύντομο μοτίβο φιστικιών.
 • Φιστίκια κορνίζες.
 • Λευκά έπιπλα με ξύλινα εξαρτήματα και τραπέζι.

Η ζωφόρος αυξάνει οπτικά το ανώτατο όριο, μετατοπίζεται παραστατικά πάνω από το δωμάτιο. Οι αποχρώσεις του φιστικιού υπογραμμίζουν το μεγαλείο των κλασικών στοιχείων διακόσμησης.

Αυτός ο συνδυασμός παρέχει ένα αίσθημα ειρήνης και καθαριότητας.

Αυτός ο συνδυασμός παρέχει ένα αίσθημα ειρήνης και καθαριότητας.

Μια τέτοια σύνδεση δεν απαιτεί αυστηρές αναλογίες. Το λευκό χρώμα θα κάνει το κόλπο και θα εξισορροπήσει ακόμη και το κορεσμένο μπουκάλι ή το μαλαχίτη. Για να αποφύγετε την πρύμνη ή το κρύο του εσωτερικού, εισάγετε τμηματικά ανοιχτό ροζ ή λιλά.

Το διοικητικό συμβούλιο
Έχετε μια κουζίνα που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά ή το διαμέρισμα βρίσκεται στους κάτω ορόφους του σπιτιού, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει αρκετό φως. Εφαρμόστε λευκή και πράσινη διακόσμηση. Μια φωτεινή παλέτα θα σας εξοικονομήσει από την αύρα ενός σκοτεινού δωματίου.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Το πορτοκαλί πράσινο κάνει τη ζωή φωτεινή

Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο; Αυτός ο συνδυασμός είναι ασυνήθιστος. Διαφορετικές αποχρώσεις των δύο χρωμάτων σε μεγάλα δωμάτια δημιουργούν μια φωτεινή παλέτα. Σε μια περιορισμένη περιοχή, το φασκόμηλο (πίνακες) και τα πορτοκαλί (αρθρωτά ράφια) συνδυάζουν απαλότητα και ηλιακή φωτεινότητα.

Σε πορτοκαλί-πράσινους τόνους

Σε πορτοκαλί-πράσινους τόνους

Η κατεύθυνση της νεολαίας. Ντουλάπια με γυαλιστερή επιφάνεια είναι πορτοκαλί, ματ φιστίκι πίνακες για pop art, kitsch. Δάπεδα ουδέτερο: καφέ με την υφή ενός δέντρου ή ένα αφηρημένο μοτίβο.

Μην φοβάστε να απομακρυνθείτε από το πρότυπο. Διακοσμήστε την κουζίνα σε φυσικά χρώματα: έπιπλα μανταρίνι με κορυφή ελιάς. Εγκαταστήστε ένα ασυνήθιστο μπαρ μετρητή: μανταρίνι πάγκου, και τα ράφια ή το ελαιόλαδο. Γωνιακοί καναπέδες κουζίνας με κουτιά αποθήκευσης με φωτεινό ταπετσαρία ταπετσαρίας.

Σε μικρά, επιλέξτε μια εκτύπωση πλακιδίων έτσι ώστε να μην υπερφορτώνεται το εσωτερικό.Σε μεγάλο βαθμό, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια μεγάλη, εντυπωσιακή φιγούρα.. Φωτεινή λεπτομέρεια: τοποθετήστε τη ζωφόρο με έναν ασυνήθιστο τρόπο - κάθετα.

Διαφορετικές αποχρώσεις των δύο χρωμάτων σε μεγάλα δωμάτια δημιουργούν μια φωτεινή παλέτα.

Διαφορετικές αποχρώσεις των δύο χρωμάτων σε μεγάλα δωμάτια δημιουργούν μια φωτεινή παλέτα.

Δημιουργήστε ένα νόστιμο πορτοκαλί και μανταρίνι coziness με σημειώσεις μέντας. Ανοιξιάτικη διάθεση εγκαταστάθηκε στο δωμάτιο. Πολύχρωμα μοτίβα αραιώνουν τη σοβαρότητα των εσωτερικών χώρων των σπιτιών με το στυλ του μινιμαλισμού.

Ταπετσαρίες με ένα σκούρο πράσινο φόντο και γκρι μοτίβο συμπληρώνουν την πορτοκαλί φρεσκάδα των αξεσουάρ, τις αποχρώσεις φωτιστικά, πλαίσια εικόνων, βάζα κουζίνας. Διακοσμήστε τα πατώματα με γκρι πλακάκια με πορτοκαλί ζωφόρο.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Πράσινο και μαύρο - εξαιρετική αρχοντιά

Θέλω να τονίσω αυτό τον δύσκολο συνδυασμό. Ένα λεπτό μείγμα από δύο χρώματα είναι απαραίτητο, έτσι ώστε το δωμάτιο δεν φαίνεται ζοφερή. Στο μαύρο- το πράσινο εσωτερικό απαιτεί αποσπασματικές φωτεινές ενδείξεις που αραιώνουν τον πλούτο του χρώματος. Σε αυτή την ιδιότητα είναι το ασήμι, το χρυσό, το χάλκινο υλικό, το τραπέζι από λευκό μάρμαρο.

Σε πράσινους και μαύρους τόνους

Σε πράσινους και μαύρους τόνους

Συνιστάται τα παράθυρα να βλέπουν νότια ή νοτιοανατολικά και να μην σκιάζονται από μεγάλα δέντρα. Η εκπληκτική επίδραση δίνεται από πράσινα έπιπλα κουζίνας, λευκό κεραμίδι με μαύρο κονίαμα και μαύρο πάτωμα.

Τα στοιχεία είναι πολύ σημαντικά: οι λαβές των θυρών και τα άλλα αξεσουάρ. Ανάλογα με το στυλ που επιλέγετε, επιλέξτε:

Οδηγίες Στυλ Χαρακτηριστικά υλικού
σύγχρονη ιαπωνική hi-tech επινικελωμένο, ματ
οικολογικό ξύλο ή απομίμηση
Προβηγκία, Χώρα vintage
κλασικό μπαρόκ επιχρυσωμένο
Αυτοκρατορία, κλασικό σύνθετα μεταλλικά σχήματα
αρχαϊκό παλαιό μέταλλο
Αιγυπτιακή ομαλή, συνοπτική
ελληνικά στρογγυλό σχήμα με τρισδιάστατο σχέδιο
Διακοσμημένες φωτεινές ενδείξεις είναι απαραίτητες σε ένα μαύρο-πράσινο εσωτερικό.

Διακοσμημένες φωτεινές ενδείξεις είναι απαραίτητες σε ένα μαύρο-πράσινο εσωτερικό.

Μοντέλα με επινικελωμένα πόδια ανεβαίνουν πάνω από το πάτωμα και αλλάζουν τις παραμέτρους του δωματίου διακοσμημένα σε αυτά τα χρώματα.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Φυσικός καφέ-πράσινος συνδυασμός

Η φύση δίνει πολλές ιδέες. Διαφορετικές σε σκιά και υφή του ξύλου, η σειρά από μαρούλι σε σκοτεινό βρύο χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει τον εσωτερικό κόσμο της στέγασης. Αυτό το εσωτερικό δεν είναι ενοχλητικό, δεν είναι ενοχλητικό, παραμένει σε τάση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τη βοήθεια μικρών διακοσμητικών στοιχείων ή αξεσουάρ κουζίνας φωτεινού χρώματος, είναι εύκολο να αλλάξετε τη διακόσμηση.

Σε καφέ και πράσινους τόνους

Σε καφέ και πράσινους τόνους

Η βάση είναι ανοιχτό μπεζ τοίχους: ταπετσαρία χωρίς σχέδιο, ζωγραφική τοίχους. Η καλύτερη προσθήκη είναι το καφέ έπιπλο σετ με ένα μαλαχίτη εργασίας αεροπλάνο και μια καφέ μαγειρική εστία. Το εσωτερικό συνδυάζει την αυστηρότητα των τειχών και την ομορφιά των επίπλων. Μια νικητήρια επιλογή για τους λάτρεις της αρχιτεκτονικής του νεοκλασικού σχεδιασμού.

Φως κορυφή, σκοτεινή βάση - το κλασικό του είδους παραμένει στην τάση. Αλλά με μερικές αποχρώσεις. Για παράδειγμα, καφέ δάπεδο, εμφιαλωμένα τραπέζια και ράφια φιστικιών. Για κλασικά δωμάτια: δάπεδα από μαλαχίτη, σκούρα καφέ τραπέζια με πίνακες τραπέζι από μαλαχίτη και μπεζ κουτιά.

Φρεσκάδα και ασφάλεια του πράσινου στη διακόσμηση: 130+ Φωτογραφίες της πράσινης κουζίνας στο εσωτερικό. Τι δίνει αυτό το φυσικό χρώμα;

Αυτό το εσωτερικό δεν είναι ενοχλητικό, δεν είναι ενοχλητικό, παραμένει σε τάση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αφιέρωμα στην ιστορία. Συνδυάστε τα κλασικά κανόνια και τις καινοτόμες ιδέες της πλήρωσης της κουζίνας.

Παροχή λειτουργιών:

 • νήμα ·
 • πολύτιμα είδη δέντρων.
 • επιχρύσωση;
 • παλαιά στοιχεία.
 • μηχανισμοί κύλισης ·

Το μοντέρνο στυλ επιτρέπει τη σύνδεση διαφορετικών κατευθύνσεων.Ωστόσο, πρέπει να εφαρμοστεί η κλασική παλέτα. Ξύλινη γωνιά κουζίνας με πράσινη ταπετσαρία, πόρτες με γυάλινα καλύμματα, αξεσουάρ ηλικίας συμπληρώνουν την ιστορική γοητεία.

Το εσωτερικό συνδυάζει την αυστηρότητα των τοίχων και των επίπλων.

Το εσωτερικό συνδυάζει την αυστηρότητα των τοίχων και των επίπλων.

Το ανοιχτό καφέ είναι σημαντικό για την Provence και την country music. Αποδεκτό: μπεζ και καφέ κορεσμένα χρώματα, ελιά. Φαίνεται υπέροχο φωτιστικό δάπεδο, τοίχους, οροφές και σκούρα έπιπλα, δοκάρια οροφής. Αρκεί να ζωγραφίσετε την διακοσμητική πέτρα της ποδιάς εργασίας του ελαιώνα, να κανονίσετε τα ξύλινα έπιπλα, να διακοσμήσετε το δωμάτιο με κουρτίνες calico και το στυλ της χώρας είναι έτοιμο.

Το διοικητικό συμβούλιο
Όπως και με το μαύρο χρώμα, χρειάζεται προσοχή. Σε μεγάλα δωμάτια συνδέστε καφέ, πράσινο και μπεζ. Σε μικρές προτιμήστε τις αποχρώσεις του φωτός.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Κλασικές σημειώσεις σε γκρι-πράσινο τόνο

Οι κλασικοί εσωτερικοί χώροι συνδέονται με την ιστορική γοητεία, μια πινελιά της αρχαιότητας. Μια εισαγωγή στο εσωτερικό του φωτισμού του αιώνα βοηθά στην εισαγωγή στο εσωτερικό ενός γκρι-πράσινου χρώματος.

Μειωμένοι, σαν να είναι σκονισμένοι τόνοι κατάλληλοι για τις αυστηρές κατευθύνσεις του σχεδιασμού: μοντέρνο, αρσενικό, μινιμαλιστικό και δημιουργία ιστορικών εσωτερικών χώρων. Σε αντίθεση με τα όξινα χρώματα, ένα ήρεμο φινίρισμα δεν θα βαρεθεί.

Σε γκρίζο-πράσινο τόνο

Σε γκρίζο-πράσινο τόνο

Αγροτικές κατευθύνσεις: provence, η χώρα περιλαμβάνει γκρίζες αποχρώσεις. Τα έπιπλα είναι υφή. Τείχη με μικρά floral και floral μοτίβα. Αποφύγετε το χρυσό και το κίτρινο.

Διακριτικό σήμα της βιομηχανίας πατάρι: τοίχοι με τοιχοποιία ή η χρήση ταπετσαρίας που το μιμείται. Προσφέρω μια ασυνήθιστη μέθοδο: γκρι τούβλο, έπιπλα με πρασινωπό ταπετσαρία και επινικελωμένα πόδια, υποβραχιόνια. Ολοκληρώστε το εσωτερικό με μαύρους λαμπτήρες και λαμπτήρα δαπέδου με ματ υφή. Παίξτε χρωματικές αποχρώσεις. Πλακάρι το δάπεδο του γκρι με διαφορετικές αποχρώσεις βρισκόταν στη διαγώνιο, και το δωμάτιο θα αποκτήσει νέες παραμέτρους.

Μειωμένοι, σαν να είναι σκόπιμοι τόνοι κατάλληλοι για αυστηρές κατευθύνσεις σχεδιασμού.

Μειωμένοι, σαν να είναι σκόπιμοι τόνοι κατάλληλοι για αυστηρές κατευθύνσεις σχεδιασμού.

Σε λακωνικούς εσωτερικούς χώρους, εγκαταλείψτε την εικόνα και τη ζωφόρο. Αλλά αυτές οι λεπτομέρειες είναι απαραίτητες στον κλασικό σχεδιασμό για να δημιουργήσουν μεγαλοπρέπεια του παλατιού.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Πώς οι κουρτίνες αλλάζουν το εσωτερικό;

Πράσινες κουρτίνες από διάφορες αποχρώσεις, υφές διακοσμούν αρμονικά την κουζίνα. Είναι κατάλληλα για σχεδόν όλα τα κύρια χρώματα εσωτερικής διακόσμησης:

 • μπεζ;
 • καφέ?
 • μπλε;
 • μαύρο
 • λευκό;
 • γκρι.

Οι πράσινες κουρτίνες διακοσμούν αρμονικά την κουζίνα

Οι πράσινες κουρτίνες διακοσμούν αρμονικά την κουζίνα

Σε σπίτια και εξοχικές κατοικίες με μεγάλες κουζίνες είναι αρκετά κατάλληλες:

 • βελούδο?
 • ταβάνι?
 • ταφτά;
 • Κείμενο κλικ.

Στα στάνταρ διαμερίσματα: λινάρι, chintz και απομίμηση αυτών των υφασμάτων. Μην επιλέγετε μικρές σκούρες αποχρώσεις, ακόμα κι αν είναι η νότια πλευρά. Τα ρολά από τον ήλιο προστατεύουν καλύτερα τα ρολά.

Το διοικητικό συμβούλιο
Για τη βόρεια πλευρά, επιλέξτε την κύρια για τις κουρτίνες - ελιά ή μέντα και κουρτίνες με πορτοκαλί-κίτρινο μοτίβο. Το δωμάτιο θα ζεσταθεί και θα αντισταθμίσει την ανεπαρκή ποσότητα φυσικού χρώματος.

Οι κλασικοί εσωτερικοί χώροι απολαμβάνουν λεπτότητα χάρη στα μοντέλα μεταξιού με υφή ματ. Χρησιμοποιήστε τσιμπήματα, ασημένια ή χρυσά κορδόνια. Σε μεγάλα δωμάτια με επιλογές λαμπρεκίνες.

Προσέγγιση σχεδόν όλων των κύριων χρωμάτων εσωτερικής διακόσμησης

Προσέγγιση σχεδόν όλων των κύριων χρωμάτων εσωτερικής διακόσμησης

Χωριό στυλ, οικολογικά, Provence, αρχαϊκό συμπληρώνουν τις φυσικές κουρτίνες με floral μοτίβο. Εάν οι τοίχοι είναι λαμπερά διακοσμημένα λινά ή μονόχρωμη calico ισορροπία η ταραχή των χρωμάτων. Εν πάση περιπτώσει, χρειάζονται κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για πράσινους εσωτερικούς χώρους.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Χαρακτηριστικά της χρήσης του πράσινου

Η κουζίνα πρέπει να είναι ελκυστική, δεν είναι δύσκολο να καθαριστεί.Για τους λάτρεις του μαγείρεμα νόστιμα πιάτα χρειάζεστε πολλά συστήματα αποθήκευσης για τα πιάτα και τις συσκευές.

Το διοικητικό συμβούλιο
Αντί για ένα τυποποιημένο ακουστικό με επιτραπέζιους υπολογιστές και ράφια, παραγγείλετε ένα ντουλάπι από την οροφή στο πάτωμα, με ανοιχτά ράφια στο επίπεδο των επιτραπέζιων υπολογιστών, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε ένα φούρνο μικροκυμάτων, μια βραστή κουζίνα, ένα καφετιέρα, ένα ψωμί ή μια τοστιέρα, αν θέλετε.
Η κουζίνα πρέπει να είναι ελκυστική, δεν είναι δύσκολο να καθαριστεί

Η κουζίνα πρέπει να είναι ελκυστική, δεν είναι δύσκολο να καθαριστεί

Πριν επιλέξετε μια διακόσμηση θα πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Το δωμάτιο είναι ξεχωριστό ή σε συνδυασμό με ένα σαλόνι ή το διάδρομο.
 • Το μέγεθος του δωματίου.
 • Μορφή.
 • Ύψος οροφής.

Διαχωρίστε τις λειτουργικές περιοχές σε διαφορετικά χρώματα κορεσμού. Ωστόσο, διακοσμητικά στοιχεία και εξαρτήματα του ίδιου τύπου. Χρησιμοποιήστε το λειτουργικό περιεχόμενο των ντουλαπιών και του εσωτερικού:

 • Μπουκάλια
 • Αναπτύξτε ράφια και καλάθια.
 • Στηρίγματα με γάντζους για είδη κουζίνας.
 • Πόρτες κάθετες και οριζόντιες με το πλησιέστερο.

Ξεχωριστές λειτουργικές περιοχές με διαφορετικά χρώματα.

Ξεχωριστές λειτουργικές περιοχές με διαφορετικά χρώματα.

Πράσινη κουζίνα

Αντί για εσωτερικούς χώρους

8 Συνολικό σκορ
Πολλά πράσινα δεν συμβαίνουν

Όμορφη πράσινη κουζίνα από το κατώφλι θα προσελκύσει τα μάτια των καλεσμένων σας. Θα είναι ωραίο να είμαι σε αυτό. Χάρη στις λεπτομέρειες, μπορείτε να δώσετε έμφαση σε κάθε γωνιά του. Το κυριότερο είναι να επιλέξετε τι ακριβώς πρέπει να εστιάσετε. Αφού ελέγξετε τις πληροφορίες, αφήστε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα στα σχόλια. Θα είναι χρήσιμα σε άλλους αναγνώστες. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Εκτιμούμε κάθε κριτική σας και το χρόνο σας.

Συνάφεια των πληροφοριών
7.5
Διαθεσιμότητα της εφαρμογής
7.5
Δημοσιοποίηση θεμάτων
8
Αξιοπιστία των πληροφοριών
8
Πλεονεκτήματα
 • Οι φυσικές αποχρώσεις ανακουφίζουν
 • Αυτά τα δωμάτια δεν ερεθίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν χρειάζεται να αλλάξουν.
 • Οι πράσινες αποχρώσεις συνδυάζονται με σχεδόν όλα τα χρώματα.
Μειονεκτήματα
 • Το πράσινο μειώνει την όρεξη
 • Σκούρο πράσινο κλέβει χώρο
 • Συνδέστε με μαύρο μόνο σε μεγάλα δωμάτια.
Προσθέστε την κριτική σας

Avatar

Είμαι σχεδιαστής όχι μόνο από την εκπαίδευση, αλλά και από το ντους. Μου αρέσει να δημιουργώ την ομορφιά και την άνεση. Η συμβουλή μου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις σύγχρονες κατευθύνσεις του σχεδιασμού και να δημιουργήσετε ένα κομψό εσωτερικό γύρω σας.

Θα χαρούμε και τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική σας βαθμολογία

el2.decorexpro.com - Ημερήσιο περιοδικό για το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, το εσωτερικό σχεδιασμό

Δωμάτια

Αυλή και κήπο

Σχεδιασμός