Καθρέπτης οροφής: Διαθέτει εσωτερικές λύσεις (στο μπάνιο, σαλόνι, διάδρομο). Εξαιρετικό φινίρισμα για μια δραματική εμφάνιση.

Το καθρέφτη οροφής, η φωτογραφία του οποίου εμφανίζεται μόνο σε περιοδικά σχεδιασμού ή σε βιβλία που δείχνουν τη διακόσμηση των καλύτερων μουσείων του κόσμου, είναι τώρα διαθέσιμη σε όλους. Δεν χρειάζεται καν να τοποθετήσετε στο ταβάνι πραγματικούς καθρέφτες από γυαλί, οι οποίοι φορτώνουν την οροφή και απειλούν να πέσουν μία φορά στο κεφάλι. Υπάρχουν άλλα, ασφαλέστερα και φθηνότερα υλικά. Ποιες καθρέφτες οροφής υλικών θα είναι πιο πρακτικές και πιο αξιόπιστες; Ποιο είναι το καλύτερο μέρος και ταιριάζει; Περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο.

Περιεχόμενο αυτού του άρθρου:

Ποιο υλικό είναι κατασκευασμένο από καθρέφτες οροφής;

Τα διαφορετικά υλικά είναι διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, διαφορετικές ιδιότητες, διαφορετική εμφάνιση. Και δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στον τομέα των κατασκευών για να τα λύσετε.

Απαιτείται προσεκτική μελέτη και εγκατάσταση

Απαιτείται προσεκτική μελέτη και εγκατάσταση

Θα σας ενδιαφέρει:ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Οροφή γυψοσανίδας στην αίθουσα: 80+ Φωτογραφίες πραγματικής γιορτής σχεδιασμού και πολυτέλειας

επιστρέψτε στο μενού ↑

Γυαλί και τεχνητό ανάλογο

Το γυαλί είναι ένα όμορφο, στερεό, ευγενές υλικό. Σε αυτό το ποτήρι, το οποίο είναι κατασκευασμένο από άμμο, όμορφη λάμψη και μια ποικιλία πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων.

Οροφή καθρέφτη είναι αρκετά τολμηρή, ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη διακόσμηση

Οροφή καθρέφτη είναι αρκετά τολμηρή, ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη διακόσμηση

ΠΛΗΡΕΣ:
 • Ποικιλία διακόσμησης. Το κεραμίδι μπορεί να είναι πολύχρωμο, σκαλιστό, με σχέδιο ανάγλυφου. Δεν μπορείτε να αγοράσετε μόνο έτοιμο, αλλά και για τον εαυτό σας.
 • Chic. Ακόμα, γνωρίζοντας ότι το πραγματικό γυαλί στην οροφή δεν είναι καθόλου το ίδιο με το βλέμμα στο πλαστικό κάθε μέρα. Για πολλούς ανθρώπους, αυτή η πτυχή είναι σημαντική.
 • Ανθεκτικότητα. Το πραγματικό γυαλί δεν φοβάται τη θερμότητα, το κρύο ή την υγρασία.

ΜΙΚΡΕΣ:
 • Τιμή. Το σκληρυμένο γυαλί, το οποίο είναι συνδεδεμένο με την οροφή, είναι ακριβό.
 • Βάρος. Όχι όλοι οι σύνδεσμοι θα αντέχουν σε πολλά γυάλινα πλακάκια και, αν πέσει ένας από αυτούς, θα προκαλέσει τραυματισμό ή ζημιά. το πάτωμα.
 • Μεταφορικά προβλήματα. Το γυαλί είναι ένα εύθραυστο υλικό, πρέπει να μπορείτε να το πάρετε χωρίς να το σπάσετε, και στη συνέχεια να το προσαρτήσετε στην οροφή άθικτο.
 • Η ανάγκη σύνθετης προετοιμασίας. Το κεραμίδι είναι τοποθετημένο σε ειδικό μεταλλικό σύστημα (θα ήταν αναξιόπιστο απλά να το κολλήσετε). Για να γίνει ένα τέτοιο σύστημα είναι δύσκολο.

Σας επιτρέπει να δώσετε στο δωμάτιο μια ασυνήθιστη εμφάνιση.

Σας επιτρέπει να δώσετε στο δωμάτιο μια ασυνήθιστη εμφάνιση.

Και τα κεραμίδια έχουν πάντα ορατές ραφές. Συχνά ταιριάζουν στην ιδέα του εσωτερικού, αλλά μερικές φορές χρειάζεστε καμβά καθρέφτη σε ολόκληρη την επιφάνεια. Δεν μπορείτε να το πάρετε με κεραμίδια.

Το διοικητικό συμβούλιο
Το κεραμίδι από τους πραγματικούς καθρέφτες πρέπει να ληφθεί για κλασικούς εσωτερικούς χώρους, με το πνεύμα του μπαρόκ ή του παλαιού κλασικισμού.Το πλαστικό είναι εξαιρετικό για τις σύγχρονες μορφές.

Θα σας ενδιαφέρει:ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Σχεδιασμός οροφής: (+230 φωτογραφίες) Σύγχρονα τέντωμα οροφής από Α έως Ζ

επιστρέψτε στο μενού ↑

Stretch οροφή

Το τέντωμα οροφής είναι κατασκευασμένο από λεπτό φιλμ χλωριούχου πολυβινυλίου. Αυτό δεν είναι καθρέφτης με τη συνήθη έννοια, αλλά φαίνεται τόσο καλός.

Προσπαθήστε να επιλέξετε μια λάμπα που θα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό σας.

Προσπαθήστε να επιλέξετε μια λάμπα που θα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό σας.

ΠΛΗΡΕΣ:
 • Ομοιογενής επιφάνεια. Αν χρειάζεστε μια επιφάνεια καθρέφτη, η οποία θα φανεί εντυπωσιακή, η ψευδοροφή είναι η καλύτερη λύση.
 • Ποικιλία σχεδιασμού. Η ταινία γίνεται πολύχρωμη, σκοτεινή, με εικόνες και χωρίς. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να ενσωματώσετε οποιαδήποτε ιδέα - να φτιάξετε, για παράδειγμα, έναν νυχτερινό ουρανό με σπάνια σπίρτα αστέρια.
 • Ανθεκτικότητα. Η ένταση της οροφής δεν είναι απολύτως ευαίσθητη στην υγρασία, καθώς και σε βιολογικές απειλές.
 • Δεν χρειάζεται να ισιώσετε την επιφάνεια εργασίας. Το ύφασμα τεντώματος τέλεια καλύπτει τις ραφές των επικαλύψεων, των ελαφρών καλλυντικών ελαττωμάτων, των λεκέδων και των ρωγμών.

ΜΙΚΡΕΣ:
 • Η δυσκολία εγκατάστασης. Το πανί τάνυσης είναι πάντα προσαρτημένο από επαγγελματίες, οπλισμένοι με πυροβόλο όπλο. Αυτό δεν είναι πολύ πιο δύσκολο από τον καθορισμό των πλακιδίων πραγματικού γυαλιού, αλλά πολύ πιο δύσκολο από το κολλήσει μια λεπτή πλαστική ταινία.
 • Αντοχή στην υγρασία. Το ύφασμα εφελκυσμού σπάει την ελεύθερη κυκλοφορία αέρα. Εάν δεν υπάρχει αερισμός στο δωμάτιο, δεν πρέπει να γίνει.
 • Έλλειψη αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες και μηχανικές βλάβες. Κατά τον καθαρισμό είναι εύκολο να το βλάψετε τυχαία.

Τέτοιες οροφές είναι ανθεκτικές στην υγρασία.

Τέτοιες οροφές είναι ανθεκτικές στην υγρασία.

Επιπλέον, συνδυάζεται τέλεια με γυψοσανίδα και είναι κατάλληλη για την κατασκευή οροφών δύο επιπέδων, τα οποία μπορεί να είναι πολύ περίπλοκα και όμορφα σχεδιασμένα.

Αλλά, σε αντίθεση με το παρόν γυαλί, δεν υπάρχουν λεκέδες. Αρκεί να το σκουπίσετε με ένα υγρό πανί για να το κάνει να λάμπει όπως την πρώτη μέρα μετά την εγκατάσταση.

Οροφή - ως εσωτερική προφορά

Οροφή - ως εσωτερική προφορά

Το διοικητικό συμβούλιο
Stretch οροφή - μια λύση για τα μοντέρνα στυλ, στα κλασικά, δεν ριζώνει. Επίσης, δεν είναι κατάλληλο για το σχεδιασμό της κουζίνας, επειδή υπάρχει συνεχής θερμοκρασία άλματος.

Θα σας ενδιαφέρει:ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Το ανώτατο όριο στο δωμάτιο (310 + Φωτογραφία): υψηλής ποιότητας και μοντέρνα. Μόνο επιλογές win-win

επιστρέψτε στο μενού ↑

Πάνελ αλουμινίου

Το μέταλλο δεν είναι ακριβώς ένας καθρέφτης, αλλά σας επιτρέπει να το προσομοιώσετε με ακρίβεια. Το αλουμίνιο, ως υλικό για την οροφή, έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Μόνο οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν ένα τέτοιο ανώτατο όριο.

Μόνο οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν ένα τέτοιο ανώτατο όριο.

ΠΛΗΡΕΣ:
 • Ανθεκτικότητα. Η στερέωση από αλουμίνιο είναι αξιόπιστη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες.
 • Ανθεκτικότητα. Γενικά όλα. Για υγρασία, για ακραίες θερμοκρασίες, για βιολογικές απειλές, για μηχανικές βλάβες.
 • Ευκολία. Το μέταλλο είναι εύκολο στη μεταφορά - τίποτα δεν θα συμβεί σε αυτό στο δρόμο. Είναι εύκολο να στερεωθεί - η διαδικασία είναι παρόμοια με το συγκρότημα του παζλ, μπορείτε να το χειριστείτε μόνοι σας. Και ζυγίζει αρκετά, πράγμα σημαντικό για ένα συνηθισμένο διαμέρισμα.

ΜΙΚΡΕΣ:
 • Ειδική εμφάνιση. Το αλουμίνιο παράγεται συνήθως με τη μορφή λεπτών λωρίδων, μεταξύ των οποίων μπορείτε να δείτε καθαρά τις ραφές. Φαίνεται καλό μόνο στα μοντέρνα στυλ, και στην κλασική εμφάνιση πολύ καινοτόμο.
 • Έλλειψη ποικιλίας. Το μέταλλο χρησιμοποιείται συνήθως για το φινίρισμα βιομηχανικών χώρων, επειδή δεν διαφέρει σε μια ποικιλία χρωμάτων και φινιρίσματος.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για την επιλογή πάνελ αλουμινίου.

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για την επιλογή πάνελ αλουμινίου.

Αλλά, φυσικά, μπορείτε να παραγγείλετε μια χαρακτική που θα φαίνεται ενδιαφέρουσα και κομψή.

Το διοικητικό συμβούλιο
Η οροφή μεταλλικού καθρέφτη ταιριάζει τέλεια υψηλής τεχνολογίας και το φουτουριστικό, αλλά στα περισσότερα στυλ θα φανεί κάπως αλλόκοτο.
Φαίνεται καλό στα μοντέρνα στυλ.

Φαίνεται καλό στα μοντέρνα στυλ.

Θα σας ενδιαφέρει:ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Ποιο είναι το καλύτερο ανώτατο όριο για την κουζίνα; 180+ Φωτογραφίες Οι πιο μοντέρνες επιλογές

επιστρέψτε στο μενού ↑

Πλαστική μεμβράνη

Το πλαστικό είναι ένα φτηνό υλικό, αλλά αν κάνετε μια προσπάθεια, θα φανεί καλό. Μια λεπτή μεμβράνη PVC μιμείται με ακρίβεια έναν καθρέφτη και συνδέεται με την κόλλα απευθείας στην οροφή.Μια τέτοια λύση έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Φαίνεται καλό και πολύ παρόμοιο με τον καθρέφτη

Φαίνεται καλό και πολύ παρόμοιο με τον καθρέφτη

ΠΛΗΡΕΣ:
 • Εύκολη εγκατάσταση. Για να κολλήσετε το φιλμ, απλώς αφαιρέστε το προστατευτικό στρώμα από αυτό και πιέστε το στην οροφή. Στη συνέχεια σιδερώστε την λαστιχένια σπάτουλα ώστε να μην υπάρχουν φυσαλίδες. Η διαδικασία είναι τόσο απλή που ακόμη και ένα άτομο χωρίς εμπειρία θα αντιμετωπίσει.
 • Χαμηλή τιμή. Το πλαστικό είναι πάντα φθηνό, και στην ταινία δεν είναι καθόλου τίποτα.

ΜΙΚΡΕΣ:
 • Χρειάζεστε προ-φινίρισμα. Το ανώτατο όριο πρέπει να είναι ομαλό, χωρίς ρωγμές και χτυπήματα, χωρίς εξογκώματα. Διαφορετικά, η ταινία θα τονίσει όλα αυτά.
 • Δεν υπάρχει βιωσιμότητα. Το πλαστικό πάσχει από αλλαγές θερμοκρασίας, εξασθενεί στον ήλιο, δεν μπορεί να πλυθεί με επιθετικούς χημικούς παράγοντες.
 • Υπάρχει η ευκαιρία να αγοράσετε αγαθά χαμηλής ποιότητας. Και αν το πλαστικό είναι κακής ποιότητας, θα μυρίσει και, στη χειρότερη περίπτωση, θα αποβάλει τους καπνούς επιβλαβείς για τον άνθρωπο.
 • Δεν το ταιριάζουν όλοι οι λαμπτήρες.. Οι ισχυροί που θερμαίνουν τα πάντα γύρω τους θα λιώσουν την μεμβράνη, αφήνοντας άσχημα σταγόνες και λεκέδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα φωτιστικά που δίνουν μόνο φως.

Η οροφή πρέπει να είναι ομαλή, χωρίς ρωγμές.

Η οροφή πρέπει να είναι ομαλή, χωρίς ρωγμές.

Η ταινία θα διαρκέσει μόνο λίγα χρόνια. Αλλά ως μια προσωρινή λύση φαίνεται αρκετά αποδεκτή.

Θα σας ενδιαφέρει:REVIEW: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της οροφής τέντωμα στο μπάνιο: Η καλύτερη λύση ή μόδα; (125+ φωτογραφίες)

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Χαρακτηριστικά τοποθεσίας

Προκειμένου η οροφή του καθρέφτη να φανεί καλή και κατάλληλη, είναι απαραίτητο όχι μόνο να επιλέξετε το σωστό υλικό γι 'αυτό, αλλά και να το τοποθετήσετε στο εσωτερικό.

Αυτή η κάλυψη είναι πλέον πολύ σημαντική.

Αυτή η κάλυψη είναι πλέον πολύ σημαντική.

Σε διαφορετικές αίθουσες γίνεται διαφορετικά:

 • Σαλόνι. Εξαιρετική, κλασική λύση. Δεν υπάρχουν θερμοκρασιακές διακυμάνσεις, υψηλή υγρασία, λίπος φουσκώματος και παρόμοιες δυσκολίες που μπορεί να χαλάσουν την οροφή μπροστά από το χρόνο. Θα φανεί καλό σε ένα σύγχρονο στυλ, για παράδειγμα, στην υψηλή τεχνολογία, και μέσα σαλόνι, επιπλωμένα σε κλασικό στυλ, θα είναι επίσης καλά. Το κύριο πράγμα - μην το παρακάνετε με τόνους, έτσι ώστε οι καθρέφτες δεν φαίνεται να είναι υπερβολική.
 • Κουζίνα. Αυτή είναι μια αμφιλεγόμενη απόφαση, επειδή εδώ η θερμοκρασία αλλάζει διαρκώς, το νερό χύνεται και δημιουργούνται απρόβλεπτες καταστάσεις. Είναι καλύτερα να μην κάνετε ολόκληρο τον καθρέφτη οροφής εδώ, αλλά η χρήση του ως έμφαση στην τραπεζαρία είναι μια καλή ιδέα. Θα φανεί εντυπωσιακό.

Εξασφαλίστε καλό εξαερισμό.

Εξασφαλίστε καλό εξαερισμό.

 • Αίθουσα εισόδου. Στα περισσότερα διαμερίσματα, οι διάδρομοι είναι μικρές, έτσι ώστε να διευρύνεται περαιτέρω το δωμάτιο με καθρέφτη οροφή δεν βλάπτει. Μπορείτε να εστιάσετε από την πόρτα, μπορείτε να κάνετε ολόκληρη την οροφή αντανακλαστική - ανάλογα με την επιθυμία.
 • Μπάνιο. Είναι επίσης μια κλασική επιλογή, ειδικά αν το μπάνιο είναι ευρύχωρο και με τη βοήθεια της οροφής μπορεί να γίνει ακόμα πιο ευρύχωρο. Κοιτάξτε το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο.

Καθρέπτες στην οροφή αυξάνουν οπτικά το χώρο του δωματίου

Καθρέπτες στην οροφή αυξάνουν οπτικά το χώρο του δωματίου

Στο παιδική οροφή είναι καλύτερο να μην φανεί αντανακλαστικό - πολλά παιδιά φοβούνται τις κινήσεις στο σκοτάδι, αλλά η λήψη του δικού τους προβληματισμού από ένα όνειρο ως ένα τέρας δεν είναι δύσκολο. Μην το κάνετε έτσι στην τουαλέτα - πολύ λίγοι άνθρωποι όπως αυτή η ιδέα.

Σε άλλα δωμάτια, η οροφή θα βρει εύκολα τη θέση της στο εσωτερικό.

Φωτεινό και μονόχρωμο καθιστικό

Φωτεινό και μονόχρωμο καθιστικό

Προκειμένου να δοθεί έμφαση στην έμφαση, πρέπει να:

 • σκεφτείτε το φωτισμόλαμπτήρες πρέπει να ταιριάζει στην έννοια και να μην παρεμβαίνει σε αυτήν.
 • σκεφτείτε ένα συνδυασμό χρωμάτων - να καθρέφτες ταιριάζουν, αλλά δεν συνδυάζονται πάντοτε μεταξύ τους.
 • επιλέξτε υλικόταιριάζει το οπτικό στυλ.

Δημιουργεί επίσης μια οικεία ρύθμιση.

Δημιουργεί επίσης μια οικεία ρύθμιση.

Για μέταλλο υψηλής τεχνολογίας, για αρχαιότητα ένας πραγματικός καθρέφτης, για μια σύγχρονη οροφή τέντωμα, για τον μινιμαλισμό μια συνηθισμένη πλαστική μεμβράνη.

Γυαλιστερό ύφασμα τραπεζοειδούς καθρέφτη στο εσωτερικό

Γυαλιστερό ύφασμα τραπεζοειδούς καθρέφτη στο εσωτερικό

Η συμβατότητα είναι το κύριο κλειδί για την ομορφιά του εσωτερικού.

επιστρέψτε στο μενού ↑

VIDEO: Ψυχρός εσωτερικός χώρος με οροφή με καθρέφτες

Καθρέφτης οροφής

Για όσους εξοπλίζουν το σπίτι σας

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Συμπέρασμα

Γενικά, η οροφή καθρέφτη είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό στοιχείο όσον αφορά το σχεδιασμό. Όχι μόνο όμορφο, αλλά και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη σωστή εντύπωση του εσωτερικού. Θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε ύφος του δωματίου - hi-tech, κλασικό ή μοντέρνο. Το καθρέφτη οροφής φαίνεται πραγματικά εντυπωσιακό.

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (περισσότερες από 120 φωτογραφίες)

7.5 Συνολικό σκορ
Καθρέφτης οροφής στο εσωτερικό

Καθρέφτης οροφής είναι σε θέση να αυξήσει οπτικά το χώρο. Πρόσφατα, έχει γίνει πολύ δημοφιλής και σε ζήτηση. Δοκιμάστε το εσωτερικό σας για να δώσετε ένα κομμάτι μοναδικότητας και γοητείας. Αφού ελέγξετε τις πληροφορίες, αφήστε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα στα σχόλια. Θα είναι χρήσιμα σε άλλους αναγνώστες. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Εκτιμούμε κάθε κριτική σας και το χρόνο σας.

Πρακτικότητα
7.5
Τιμή
8.5
Φροντίδα
7
Ανθεκτικότητα
7
Πλεονεκτήματα
 • ο καθρέφτης δημιουργεί μια πλήρη οπτική ψευδαίσθηση ότι το δωμάτιο έχει γίνει μεγαλύτερο - για μικρά διαμερίσματα αυτό θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επεκταθεί ο χώρος διαβίωσης?
 • ο καθρέφτης κάνει τον χώρο φωτεινότερο.
 • η οροφή που αντικατοπτρίζεται σε τέλεια εφαρμογή σε πολλά κλασικά στυλ ως εσωτερική διακόσμηση.
Μειονεκτήματα
 • όχι σε όλα τα στυλ που θα φαίνονται ενδιαφέροντα και κατάλληλα.
 • πρέπει να περάσετε χρόνο, ενέργεια και χρήματα για να χωρέσετε πραγματικά ένα τέτοιο στοιχείο στο σχέδιο.
 • κάθε υλικό έχει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματά του και πρέπει να ξοδέψετε και πάλι τον χρόνο για να βρείτε την καλύτερη λύση.
Προσθέστε την κριτική σας

Θα χαρούμε και τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική σας βαθμολογία

el2.decorexpro.com - Ημερήσιο Δελτίο Σχεδιασμού, Αρχιτεκτονικής, Σχεδιασμού Εσωτερικών

Δωμάτια

Αυλή και κήπο

Σχεδιασμός