Αύξηση του χώρου με τη βοήθεια ενός καθρέφτη στην κουζίνα: Πού να τοποθετήσετε; Πώς να πάρει; Πώς να το κάνετε; Επιλέγοντας τις καλύτερες επιλογές (στον τοίχο, πάνω από το ράφι, πάνω από το τραπέζι, στην ποδιά)

Καθρέφτης στην κουζίνα - κάτι χρήσιμο και απαραίτητο, αλλά όχι πάντα. Ο κύριος σκοπός της επιφάνειας καθρέφτη είναι να επεκτείνει οπτικά το δωμάτιο, να το κάνει φωτεινό και τουλάχιστον λίγο ευρύχωρο. Στην κουζίνα, η οποία είναι ήδη μεγάλη, χρειάζεται μόνο ως έμφαση, ακόμα και αν ο σχεδιαστής έχει την επιθυμία να το χρησιμοποιήσει. Ποιο υλικό είναι καλύτερο να επιλέξω; Ποια θέση θα είναι η πλέον κατάλληλη; Όλα λεπτομερώς αργότερα στο άρθρο.

Περιεχόμενο αυτού του άρθρου:

Τι πρέπει να είναι ο καθρέφτης;

Οι καθρέφτες είναι πολύ διαφορετικοί και το μέγεθος, το υλικό και η εμφάνισή τους θα καθορίσουν πού φαίνονται καλύτερα και ποιο στυλ θα ταιριάζει καλύτερα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν καθρέφτη για το επιλεγμένο στυλ.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν καθρέφτη για το επιλεγμένο στυλ.

Θα σας ενδιαφέρει:ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Καθρέφτης στο μπάνιο με φωτισμό (200+ φωτογραφίες): Πρακτικότητα και πρωτοτυπία της ιδέας. Επιλέξτε πρόσθετα εξαρτήματα (πρίζα / ρολόι / θερμαντήρας)

επιστρέψτε στο μενού ↑

Μέγεθος

Με το μέγεθος τα πάντα είναι απλά - όσο μικρότερη είναι η κουζίνα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο καθρέφτης. Σε μια μικρή πλατεία του Χρουστσιόφ, ένας πραγματικός καθρέφτης τοίχος θα φανεί καλό, και στη μεγάλη κουζίνα ενός εξοχικού σπιτιού θα υπάρχει αρκετός ένας μικρός καθρέφτης τραπέζι. Υπάρχουν:

 • Οπτικά καθρέφτες. Ο καθρέφτης τοίχος είναι μια όμορφη προφορά, αλλά δεν είναι όλοι άνετα για να δείτε συνεχώς τις κινήσεις του προβληματισμού. Επιπλέον, θα κοστίσει ακριβά. Μεγάλο, που αντανακλά το πρόσωπο εντελώς, αλλά στενό. Φαίνεται όμορφη, οι αντανακλάσεις δεν προσκολλώνται στα μάτια μου, συν το κόστος είναι μικρότερο. Μείον - δεν είναι σαφές πώς να το τοποθετήσετε έτσι ώστε να είναι κατάλληλο.
 • Στο μισό της ανθρώπινης ανάπτυξης και λιγότερο. Μικρές, συχνά συνδυασμένες για να καλύψουν την ποδιά κουζίνας ή το χώρο πάνω από τη σόμπα. Οι προβληματισμοί δεν είναι ορατοί συνεχώς, αλλά υπάρχει ακόμα περισσότερος φωτισμός από ότι χωρίς καθρέφτη.
 • Πολύ μικρό. Μπορούν να λειτουργήσουν ως μια έμφαση - για παράδειγμα, ένας καθρέφτης που τοποθετείται σε ένα ράφι θα προσελκύσει την προσοχή σε αυτό, και ένα προσάρτημα καθρέφτη δίπλα στη λάμπα τονίζει την πρωτοτυπία του και πολλαπλασιάζει το φως.

Εάν η τραπεζαρία σας είναι πολύ μικρή, τοποθετήστε έναν καθρέφτη στον τοίχο και τοποθετήστε το τραπέζι δίπλα του.

Εάν η τραπεζαρία σας είναι πολύ μικρή, τοποθετήστε έναν καθρέφτη στον τοίχο και τοποθετήστε το τραπέζι δίπλα του.

Το μέγεθος πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με τις ανάγκες και τα μέσα σας.

Θα σας ενδιαφέρει:REVIEW: Τραπέζι με καθρέφτη και φως: 140+ (Φωτογραφία) Επιλογές για την κρεβατοκάμαρά σας

επιστρέψτε στο μενού ↑

Υλικό

Η επιφάνεια καθρέφτη μπορεί να ληφθεί με διαφορετικούς τρόπους. Χρησιμοποιείται από:

 • Γυαλί. Γυάλινοι καθρέφτες - παραδοσιακοί, αλλά ακριβοί και βαρείς.Από το απλό γυαλί, είναι επίσης εύθραυστα, επειδή συνήθως συστήνουν να αγοράσουν μετριάζεται ή τριπλό.
 • Πλαστική μεμβράνη. Εάν κολλάτε απαλά, δίνει αρκετά αξιόπιστο αποτέλεσμα. Το κύριο πράγμα - να εξομαλύνει όλες τις ρυτίδες και τις φυσαλίδες. Ευαίσθητο στην επιθετική χημεία, εξυπηρετεί πολύ λιγότερο από το γυαλί, αλλά είναι φθηνότερο και δεν σπάει.
 • Ακρυλικό. Λεπτό πλαστικό γυαλί αντικατάστασης. Δεν χρειάζεται να κολλήσετε οπουδήποτε, μπορείτε να βάλετε ή να κρεμάσετε. Το ακρυλικό είναι ελαφρύ, δεν αγωνίζεται, είναι φθηνό, αλλά με την πάροδο του χρόνου έχουμε την ιδιότητα να γίνει θολό και να φοβόμαστε τη μηχανική βλάβη - θα σπάσει λόγω του αντίκτυπου.

Καθρέφτης επιφάνεια μπορεί να dbitsya διαφορετικούς τρόπους.

Καθρέφτης επιφάνεια μπορεί να dbitsya διαφορετικούς τρόπους.

Το διοικητικό συμβούλιο
Είναι καλύτερο να κρεμάσετε ένα ακρυλικό υποκατάστατο στον τοίχο, έτσι ώστε εάν πέσει, δεν θα σπάσει και δεν θα ακρωτηριάσει κανέναν. Καθρέφτης τοίχο είναι καλύτερα να κάνουμε από πλαστικό φιλμ - είναι εύκολο να αντικατασταθεί και είναι φθηνότερο. Αλλά, φυσικά, ο καθένας αποφασίζει μόνος του.

Θα σας ενδιαφέρει:ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Σχεδιάστε μέσα από το γυαλί - Μικρές και μεγάλες καθρέφτες στο εσωτερικό του διαμερίσματος (290+ Φωτογραφίες)

επιστρέψτε στο μενού ↑

Τελειώστε

Διαφορετικά διακοσμημένα καθρέφτες φαίνονται διαφορετικά και διαφορετικές σημειώσεις φέρνουν στο εσωτερικό.

Ο καθρέφτης μπορεί επίσης να είναι διαφορετικός

Ο καθρέφτης μπορεί επίσης να είναι διαφορετικός

 • Βιτρό. Μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, ανάλογα με το αν έχει διαφορετική εντύπωση. Έτσι, στους καθρέφτες των θερμών αποχρώσεων, όλος ο κόσμος μοιάζει ζεστός και ευγενικός. Αλλά σε κρύες αποχρώσεις, αντίθετα, αυστηρές. Είναι καλύτερα να μην κρεμάσετε ένα μεγάλο γυαλί στην κουζίνα. Καλύτερα - ένα μικρό κεραμίδι διαφορετικών χρωμάτων. Φαίνεται ασυνήθιστο, πρωτότυπο, καθώς και οι κάτοικοι του διαμερίσματος δεν χρειάζεται να κοιτάξουν τις δικές τους αντανακλάσεις ενός ασυνήθιστου χρώματος.
 • Γυαλί παγωμένο χωρίς μοτίβο. Ο παγωμένος καθρέφτης φαίνεται λίγο ασυνήθιστος: είναι σαν να καλύπτεται με μικρές κοιλότητες, λόγω των οποίων είναι αδύνατο να δείτε τον προβληματισμό. Φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά, πάλι, μεγάλο γυαλί με τέτοιο τελείωμα είναι καλύτερο να μην το κρεμάσει - είναι στερείται των πλεονεκτημάτων ενός συνηθισμένου καθρέφτη. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε το κεραμίδι, εναλλάσσοντας αντανακλαστικά και ματ στοιχεία στο μοτίβο.

Ενδιαφέρουσα χρήση των επιφανειών καθρέφτη στα γραφεία

Ενδιαφέρουσα χρήση των επιφανειών καθρέφτη στα γραφεία

 • Παγωμένο γυαλί με μοτίβο. Φαίνεται πιο ενδιαφέρον παρά χωρίς μια φωτογραφία. Το ίδιο αποτέλεσμα είναι η αμμοβολή και το σχέδιο μπορεί να είναι απολύτως τίποτα. Τα λουλούδια και τα σχέδια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, αλλά μπορείτε να επιλέξετε τα πουλιά, το πρόσωπο ενός προσώπου ή κάτι άλλο πιο ασυνήθιστο. Ένα τέτοιο γυαλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για μια εικόνα, αλλά τα πλεονεκτήματα ενός συνηθισμένου καθρέφτη στερούνται επίσης.
 • Γυαλιά ηλικίας. Σε μερικές θέσεις μαυρισμένο, σε μερικές θέσεις αχνό, σε μέρη ακόμη και με ρωγμές. Ταιριάζει τέλεια με vintage και παρόμοια στυλ, όπου τα ηλικιωμένα πράγματα παίζουν το ρόλο των αξεσουάρ. Αλλά με τα σύγχρονα και συμβατικά κλασσικά στυλ δεν θα ριζώσει και θα φανεί ξένο.
 • Γυαλί φακού. Διαφέρει από τα άλλα επειδή έχει υφή. Μπορεί να είναι ένα απλό γεωμετρικό μοτίβο (τα διαμάντια είναι ιδιαίτερα συνηθισμένα), μπορεί να είναι περίπλοκο. Αυτοί οι καθρέφτες φαίνονται εξαιρετικοί σε κλασικά στυλ. Συχνά μπορούν να παραγγελθούν, σύμφωνα με το σκίτσο του πελάτη.
 • Καθρέφτης πλακάκι. Μικροί καθρέφτες ενωμένοι σε ένα μοτίβο. Το αποτέλεσμα είναι λίγο παρόμοιο με το αποτέλεσμα της γυάλινης επιφάνειας, αλλά εξακολουθεί να είναι διαφορετικό. Μπορείτε να συμπεριλάβετε στοιχεία ματ ή χρώματος στο σχέδιο κεραμιδιών.

Mirror-sun - όμορφη και χαλαρή

Mirror-sun - όμορφη και χαλαρή

Επιπλέον βήμα στο σχεδιασμό - οπίσθιο φωτισμό. Διακρίνει περαιτέρω τον καθρέφτη από το περιβάλλον εσωτερικό του. Μπορεί να είναι κηλίδες, μικρές λυχνίες LED ή λωρίδες LED οποιουδήποτε χρώματος. Σε ένα τέτοιο καθρέφτη ματιά ωραία.

Το διοικητικό συμβούλιο
Επιλέγοντας σχεδίαση, μην είστε υπερβολικά ζήλο και συνδυάζετε πάρα πολλά στοιχεία. Ο καθρέφτης, η εμφάνιση του οποίου είναι υπερφορτωμένη με λεπτομέρειες, φαίνεται πιο καταθλιπτική από ό, τι όμορφη.
Μη συνδυάζετε πολλές λεπτομέρειες και μην υπερφορτώνετε το εσωτερικό.

Μη συνδυάζετε πολλές λεπτομέρειες και μην υπερφορτώνετε το εσωτερικό.

Θα σας ενδιαφέρει:ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Πώς να επιλέξετε έναν καθρέφτη στο διάδρομο; 235+ (Φωτογραφία) Σχεδιασμός Ιδέες για διακόσμηση (ντουλάπα, τραπέζι, σαλονάκι)

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Πού να τοποθετήσετε στην κουζίνα;

Ακόμη και στη μικρότερη κουζίνα για τον καθρέφτη υπάρχουν τουλάχιστον λίγες θέσεις.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Πάνω από τη σόμπα

Ο καθρέφτης κρεμασμένος πάνω από τη σόμπα δεν είναι πολύ κατάλληλος για την επέκταση και την αύξηση του χώρου, αλλά κάνει μια εξαιρετική προφορά που δίνει έμφαση στη σόμπα και την κουκούλα. Αν είναι όμορφα, μοντέρνα και πραγματικά αξίζει να δουν, αυτό είναι ένα καλό μέρος.

Πάνω από τη σόμπα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για χρήση

Πάνω από τη σόμπα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για χρήση

Ωστόσο, προτού κρεμάσετε το γυαλί εδώ, θα πρέπει να σκεφτείτε το γεγονός ότι θα βρεθεί αναπόφευκτα βρώμικο και θα πρέπει να το πλύνετε συχνά από πιτσίλισμα ζωμού, γράσου, χυμού και ιχνών ατμού.

Οι ακρυλικοί καθρέφτες δεν κρεμούν εδώ και δεν συνδέουν πλαστικό φιλμ - είναι πολύ ευαίσθητοι σε υψηλές θερμοκρασίες.

Σκεφτείτε καλά τη στιγμή του σχεδιασμού του καθρέφτη

Σκεφτείτε καλά τη στιγμή του σχεδιασμού του καθρέφτη

επιστρέψτε στο μενού ↑

Οπίσθια καθρέφτη

Για να διακοσμήσετε την ποδιά κουζίνας με καθρέφτες σημαίνει να εστιάσετε στην κουζίνα. Αν είναι όμορφος, μοντέρνος, κομψός, αυτή είναι μια καλή ιδέα.

Η ποδιά καθρέφτη θα είναι η πρώτη που πάσχουν από λίπος brzgov και αιθάλη

Η ποδιά καθρέφτη θα είναι η πρώτη που πάσχουν από λίπος brzgov και αιθάλη

Αλλά το μείον είναι το ίδιο όπως και με τη σόμπα: πιτσίλισμα λίπους, χυμού, κομμάτια φαγητού θα πέσουν στους καθρέφτες. Μια φορά την εβδομάδα, όλα αυτά θα πρέπει να ξεπλυθούν με επιθετική χημεία. Επομένως, ούτε ακρυλική ούτε πλαστική μεμβράνη δεν συνδέεται εδώ - θα γίνουν γρήγορα άχρηστες κάτω από τέτοιες συνθήκες.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Πάνω από το ράφι

Εάν το εσωτερικό είναι ανοιχτό ράφια κάτω από τα πιάτα, τα μπιχλιμπίδια ή τα εργαλεία, οι καθρέφτες μπορούν να κρεμαστούν πάνω τους - ή ακόμα και να αντικατοπτρίζουν τα ίδια τα ράφια.

Αυτό θα δώσει την εσωτερική ευκολία και ελαφρότητα, τα ράφια σε αυτό θα αρχίσουν να μοιάζουν με μικρές κόγχες. Είναι σημαντικό, ωστόσο, οι δομές να είναι κατασκευασμένες από ακρυλικό, γιατί αν πέσει το γυάλινο ράφι, μπορεί να παραγκωνίσει κάποιον. Επιπλέον, το παρόν γυαλί είναι ολισθηρό. Με αυτόν τα πράγματα μπορούν να πέσουν.

Δεν υπάρχουν πολλοί καθρέφτες ακόμη και εδώ.

Δεν υπάρχουν πολλοί καθρέφτες ακόμη και εδώ.

Είναι πιο εύκολο να επιλέξετε πλαστικό, με το οποίο δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Πάνω από το νεροχύτη

Ο καθρέφτης πάνω από το νεροχύτη είναι όχι μόνο ένα στολίδι, αλλά και μια ευκαιρία για να καθαρίσετε αν το λουτρό είναι απασχολημένο. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να το κρεμάσετε προσεκτικά: δεν είναι πολύ χαμηλό, έτσι ώστε να μην πέφτουν πάνω του, όχι πολύ ψηλά, έτσι ώστε όλα τα μέλη της οικογένειας να μπορούν να φτάσουν άνετα.

Το κύριο πράγμα είναι να τοποθετήσετε σε ένα ύψος που θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Το κύριο πράγμα είναι να τοποθετήσετε σε ένα ύψος που θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Θα πρέπει να είναι ευρύ για το πλάτος του κελύφους, δεν θα πρέπει να είναι πολύ μικρό από μόνο του.

Θα πρέπει να πλένεται κάθε εβδομάδα, γιατί το νερό θα πέσει αναπόφευκτα σε αυτό. Επειδή είναι καλύτερα να επιλέξετε γυαλί - ακρυλικό και πλαστικό φιλμ από το νερό μεγαλώνουν θολό.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Σε ακουστικά

Στην κουζίνα υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να τοποθετήσετε μικρούς καθρέφτες. Πάνω από τα ράφια των ντουλαπιών, δημιουργήστε καθρέφτες, δημιουργήστε μικρά ένθετα καθρεφτών.

Στην κουζίνα, πολλά μέρη στα οποία μπορείτε αρχικά να μπείτε στον καθρέφτη

Στην κουζίνα, πολλά μέρη στα οποία μπορείτε αρχικά να μπείτε στον καθρέφτη

 • Πάνω από τα ράφια για να εισάγετε καθρέφτες έχει νόημα μόνο αν τα ντουλάπια του ακουστικού είναι ανοικτά και ο καθένας μπορεί να κοιτάξει μέσα. Διαφορετικά, η ομορφιά μιας τέτοιας απόφασης απλά θα χαθεί.
 • Οι θύρες καθρέφτη πρέπει να είναι κατασκευασμένες από ακρυλικό, διαφορετικά θα είναι πολύ βαρύ και πολύ ασταθές σε μηχανικές βλάβες.
 • Τα μικρά ένθετα καθρέφτη είναι μια μεγάλη ιδέα. Μπορούν να είναι από πραγματικό γυαλί, μπορούν να είναι χρωματισμένα ή αδιαφανή, μπορεί να είναι οποιαδήποτε, από τα πιο περίπλοκα, σχήμα. Οπτικά, δεν θα επεκτείνουν τίποτα, αλλά θα προσελκύσουν την προσοχή και θα φαίνονται όμορφα.

Κάντε ένα ελκυστικό φινίρισμα, και η διακόσμηση σας θα λάμψει με νέα χρώματα

Κάντε ένα ελκυστικό φινίρισμα, και η διακόσμηση σας θα λάμψει με νέα χρώματα

Συχνά περιλαμβάνονται καθρέφτες στο σετ μικροφώνου-ακουστικού. Αλλά μερικές φορές είναι ευκολότερο να τα εισάγετε μόνοι σας, παρά να αγοράσετε νέα έπιπλα.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Στον τοίχο

Στον τοίχο ο καθρέφτης αποκαλύπτεται καλύτερα: αντανακλά το φως, μεγεθύνει την κουζίνα, φαίνεται όμορφη.

Εδώ μπορεί να είναι απολύτως τίποτα. Μικρά και στρογγυλά, μεγάλα και τετράγωνα, πλακάκια με καθρέφτη, με ματ ή έγχρωμα ένθετα, με ή χωρίς φως.

Η επιλογή περιορίζεται μόνο από τη φαντασία του σχεδιαστή.

Αύξηση του χώρου με τη βοήθεια ενός καθρέφτη στην κουζίνα: Πού να τοποθετήσετε; Πώς να πάρει; Πώς να το κάνετε; Επιλέγοντας τις καλύτερες επιλογές (στον τοίχο, πάνω από το ράφι, πάνω από το τραπέζι, στην ποδιά)

Το διοικητικό συμβούλιο
Είναι καλύτερα να τοποθετήσετε λειτουργικούς καθρέφτες στο επίπεδο της ανθρώπινης ανάπτυξης.Αλλά μόνο τα διακοσμητικά μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε ύψος.

Ο καθρέφτης μπορεί να μην είναι καν ένας - μπορεί να είναι ένας ολόκληρος καθρέφτης τοίχος.

Ο καθρέφτης σε ολόκληρο το τείχος θα φανεί πανέμορφο

Ο καθρέφτης σε ολόκληρο το τείχος θα φανεί πανέμορφο

επιστρέψτε στο μενού ↑

Μωσαϊκό καθρέφτη

Ενδιαφέρουσες ζωγραφιές ματιών, βάζα και κορνίζες φωτογραφιών, διακοσμημένα με κομμάτια καθρεφτών.

Αύξηση του χώρου με τη βοήθεια ενός καθρέφτη στην κουζίνα: Πού να τοποθετήσετε; Πώς να πάρει; Πώς να το κάνετε; Επιλέγοντας τις καλύτερες επιλογές (στον τοίχο, πάνω από το ράφι, πάνω από το τραπέζι, στην ποδιά)

Αύξηση του χώρου με τη βοήθεια ενός καθρέφτη στην κουζίνα: Πού να τοποθετήσετε; Πώς να πάρει; Πώς να το κάνετε; Επιλέγοντας τις καλύτερες επιλογές (στον τοίχο, πάνω από το ράφι, πάνω από το τραπέζι, στην ποδιά)

Αύξηση του χώρου με τη βοήθεια ενός καθρέφτη στην κουζίνα: Πού να τοποθετήσετε; Πώς να πάρει; Πώς να το κάνετε; Επιλέγοντας τις καλύτερες επιλογές (στον τοίχο, πάνω από το ράφι, πάνω από το τραπέζι, στην ποδιά)

Αύξηση του χώρου με τη βοήθεια ενός καθρέφτη στην κουζίνα: Πού να τοποθετήσετε; Πώς να πάρει; Πώς να το κάνετε; Επιλέγοντας τις καλύτερες επιλογές (στον τοίχο, πάνω από το ράφι, πάνω από το τραπέζι, στην ποδιά)

επιστρέψτε στο μενού ↑

Οροφή με καθρέφτη

Με τη βοήθεια μιας οροφής με καθρέφτες, μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά βελτίωσης και εξωτικά στο θαμπό εσωτερικό.

Αύξηση του χώρου με τη βοήθεια ενός καθρέφτη στην κουζίνα: Πού να τοποθετήσετε; Πώς να πάρει; Πώς να το κάνετε; Επιλέγοντας τις καλύτερες επιλογές (στον τοίχο, πάνω από το ράφι, πάνω από το τραπέζι, στην ποδιά)

Αύξηση του χώρου με τη βοήθεια ενός καθρέφτη στην κουζίνα: Πού να τοποθετήσετε; Πώς να πάρει; Πώς να το κάνετε; Επιλέγοντας τις καλύτερες επιλογές (στον τοίχο, πάνω από το ράφι, πάνω από το τραπέζι, στην ποδιά)

επιστρέψτε στο μενού ↑

Πάνω από το τραπέζι

Η τραπεζαρία μπορεί να διευθετηθεί με καθρέφτες.

Αύξηση του χώρου με τη βοήθεια ενός καθρέφτη στην κουζίνα: Πού να τοποθετήσετε; Πώς να πάρει; Πώς να το κάνετε; Επιλέγοντας τις καλύτερες επιλογές (στον τοίχο, πάνω από το ράφι, πάνω από το τραπέζι, στην ποδιά)

Αύξηση του χώρου με τη βοήθεια ενός καθρέφτη στην κουζίνα: Πού να τοποθετήσετε; Πώς να πάρει; Πώς να το κάνετε; Επιλέγοντας τις καλύτερες επιλογές (στον τοίχο, πάνω από το ράφι, πάνω από το τραπέζι, στην ποδιά)

επιστρέψτε στο μενού ↑

VIDEO: Οι καλύτερες επιλογές για τοποθέτηση καθρέφτη στην κουζίνα

Πώς να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη στην κουζίνα;

Επιτυχείς επιλογές για το σχεδιασμό σας

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Συμπέρασμα

Το κύριο πράγμα - να επιλέξετε έναν καθρέφτη που ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη κουζίνα και με τα γούστα μιας συγκεκριμένης οικογένειας. Για να γίνει αυτό, μπορείτε όχι μόνο να σκεφτείτε, αλλά και να σχεδιάσετε σκίτσα, ακόμα και να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή, προσπαθώντας σε ποια επιλογή θα ήταν ιδανική.

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (περισσότερες από 85 φωτογραφίες)

6.3 Συνολικό σκορ
Καθρέπτης Κουζίνας

Φοβείς τους καθρέφτες στην κουζίνα; Πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο είναι κάτι το πραγματικό και απαράδεκτο; Θα σας δείξουμε ότι στην κουζίνα υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να ταιριάζει με τον οργανισμό στον καθρέφτη χωρίς να βλάπτετε το εσωτερικό.

Φροντίδα
6
Πρακτικότητα
6
Επιλογή επιλογών
7
Πλεονεκτήματα
 • σας επιτρέπει να επεκτείνετε οπτικά το χώρο που είναι πολύ χρήσιμο σε ένα διαμέρισμα με μια μικρή κουζίνα, μπορεί να είναι μια εξαιρετική προφορά, να συγκεντρώνει την προσοχή όπου θέλουν οι ιδιοκτήτες και να αποσπά την προσοχή από αυτό που δεν θα επιθυμούσε να φανταστεί, μπορεί να είναι απλά όμορφο .
Μειονεκτήματα
 • πρέπει πρώτα να το επιλέξετε, στη συνέχεια να το αγοράσετε, στη συνέχεια να το πάρετε στο σπίτι, στη συνέχεια να το διορθώσετε και αν αποδειχθεί ότι ο χώρος επιλέχθηκε εσφαλμένα, θα πρέπει να το διορθώσετε ξανά - όλα αυτά απαιτούν χρόνο, προσπάθεια και χρήματα, μπορούν να πέσουν, να σπάσουν ή ακόμα και να παρασύρουν κάποιον τότε δεν είναι κατάλληλο παντού - στην ίδια προέλευση δεν θα έχει νόημα από αυτόν.
Προσθέστε την κριτική σας

Θα χαρούμε και τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική σας βαθμολογία

el2.decorexpro.com - Ημερήσιο Δελτίο Σχεδιασμού, Αρχιτεκτονικής, Σχεδιασμού Εσωτερικών

Δωμάτια

Αυλή και κήπο

Σχεδιασμός