Πώς να κάνετε μια αποκλειστική τοιχογραφία: Δημιουργήστε ένα ανάγλυφο με τα χέρια σας. Δημιουργικές ευκαιρίες για την ενημέρωση του ντεκόρ. Μάστερ για αρχάριους

Θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας, να το κάνετε άνετο και φιλόξενο. Σε ένα τυπικό κτίριο είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσετε ένα αρχικό σχέδιο, αλλά μπορείτε να αναζητήσετε μια διέξοδο. Μια ενδιαφέρουσα και ταυτόχρονα κομψή λύση θα ήταν να δημιουργηθεί ένα ανάγλυφο στον τοίχο. Μπορεί να κατασκευαστεί από διάφορα υλικά, επιπλέον, η δημιουργία τρισδιάστατων εικόνων μπορεί να γίνει ανεξάρτητα. Σχετικά με τους τύπους των αναγλύφων, τα χαρακτηριστικά τους, η εφαρμογή μπορεί να διαβάσει παρακάτω. Παρουσιάζει επίσης ένα κύριο μάθημα, χάρη στο οποίο μπορείτε ανεξάρτητα να κυριαρχήσετε αυτήν την τεχνική.

Περιεχόμενο αυτού του άρθρου:

Ανάγλυφο στο εσωτερικό

Για να δημιουργήσετε μια εικόνα ανακούφισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί υλικά όπως:

Αισθηματικές εικόνες στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Αισθηματικές εικόνες στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με:

 • τοπία;
 • ανθρώπινες μορφές ·
 • φυτά ·
 • αντικειμένων.

Μπορεί να είναι πλήρεις καλλιτεχνικές συνθέσεις. Έτσι, μπορεί να διακοσμήσει το κτίριο μέσα και έξω.

Τα μορφοποιημένα τμήματα του ντεκόρ είναι κατασκευασμένα από πολυουρεθάνη ή γύψο και χειροκίνητα, η μοντελοποίηση του συγγραφέα γίνεται με στόκο, κόλλα πολυουρεθάνης.
Πλήρεις συνθέσεις που είναι σε θέση να διακοσμήσουν οποιοδήποτε δωμάτιο

Πλήρεις συνθέσεις που είναι σε θέση να διακοσμήσουν οποιοδήποτε δωμάτιο

Το ανάγλυφο χρησιμοποιείται συχνά σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Η τεχνική τέτοιων συνθέσεων είναι διαφορετική, σας επιτρέπει να τοποθετήσετε σωστά το ανάγλυφο στο δωμάτιο οποιουδήποτε στυλ.

Οι συνθέσεις αδρεναλίνης θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και συμπλήρωση του κύριου θέματος του εσωτερικού, για να τοποθετήσετε τις απαραίτητες τόνους στο σπίτι. Η χύτευση από γυψομάρμαρο στο σαλόνι βοηθά στην επίτευξη μιας ιδιαίτερης επίσημης ατμόσφαιρας. Στο υπνοδωμάτιο, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα οικειότητας, μέσα το διάδρομο - ορατότητα της φανταστικής κίνησης. Όλα αυτά βοηθούν να αλλάξετε την εμφάνιση και να δημιουργήσετε την απαραίτητη διάθεση.

Σε ένα κενό τοίχο, μπορείτε να δημιουργήσετε τοιχογραφία με τη μορφή εικόνες. Αν το ανάγλυφο φωτίζεται, τότε όλα τα κυρτά τμήματα θα φαίνονται ακόμη πιο καθαρά. Συχνά χρησιμοποιούνται για το σχεδιασμό διαφόρων ανοιγμάτων.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ολόκληρους πίνακες

Μπορείτε να δημιουργήσετε ολόκληρους πίνακες

Σε αντίθεση με τη διακοσμητική ζωγραφική, τα ανάγλυφα δεν αναδεικνύονται απαραίτητα στο χρώμα. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να παραμείνει λευκό, και θα φανεί εξίσου καλό. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτές τις δύο επιλογές, παίρνετε το πρωτότυπο και ασυνήθιστο αποτέλεσμα.

Το ανάγλυφο είναι καλά συνδυασμένο με τέτοια υλικά φινιρίσματος:

Ασυνήθιστο, αλλά πολύ όμορφο

Ασυνήθιστο, αλλά πολύ όμορφο

Απλή στύλος μορφή μπορεί να δώσει πρωτοτυπία στο δωμάτιο σε στυλ μινιμαλισμούταιριάζει με το στυλ πατάρικλασικό

Θα σας ενδιαφέρει:ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: 175+ Φωτογραφίες ενδιαφέρουσας αφίσας τοίχου με εργαλεία "do-it-yourself". Από ύφασμα, από φελλό, από χάντρες - τι είναι πιο όμορφο;

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Χρήση υλικού

Οι συνθέσεις με βαρέλια θα συνδυάζονται καλά σε πέτρα, σε σφυρηλάτηση, μαζί με ξύλο και άλλα φυσικά υλικά. Συχνά χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση των τζακιών. Αν βρίσκεστε στο το διάδρομο υπάρχει ένα ρολόι, τότε μπορείτε να κάνετε ένα μοντέλο γύρω. Σε μικρά δωμάτια δεν πρέπει να δημιουργείτε μεγάλα πάνελ.

Επιλέξτε ένα πάνελ ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου

Επιλέξτε ένα πάνελ ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου

Το διοικητικό συμβούλιο
Η προσοχή των επισκεπτών θα προσελκύεται από ένα ανάγλυφο με φωτισμό. Αν το δωμάτιο είναι σε κλασικό στιλ, τότε με τη βοήθεια γυψοσανίδας είναι δυνατό να γεμίσει το άνοιγμα της αψίδας, ο ελεύθερος χώρος ανάμεσα στο άνοιγμα της πόρτας και ανώτατο όριο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κουζίνα. Μπορεί να χυθεί τμήματα του ντεκόρ με τη μορφή ράφια, είναι fudge για τα πιάτα, που έγιναν κάτω από τα παλιά χρόνια. Μπορείτε να κάνετε τα παράθυρα που πηγαίνουν σε έναν άλλο κόσμο, χώρο. Στόκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τραπεζαρία, ή επάνω ποδιά κουζίνας.

Εάν υπάρχει πλάσμα στο σαλόνι στη μέση του τοίχου, τότε μπορείτε να κάνετε μια ανάγλυφη διακόσμηση γύρω από αυτό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην κρεβατοκάμαρα, ειδικά αν υπάρχουν πλαστά αντικείμενα εκεί. Μπορείτε να βάλετε ένα μεγάλο πάνελ πάνω από το κεφάλι του κρεβατιού.

Τοποθέτηση πάνω από το κεφάλι του κρεβατιού

Τοποθέτηση πάνω από το κεφάλι του κρεβατιού

Με τη βοήθεια ενός ανάγλυφου, μπορείτε να κρύψετε παραμορφώσεις στον τοίχο και να μετατρέψετε τα διακοσμητικά στοιχεία από ελαττώματα. Επίσης, για τη μοντελοποίηση μπορείτε να αποκρύψετε μηχανικές επικοινωνίες. Σε γυμνό τοίχο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη εικόνα, ένα τοπίο που θα ρέει σε ένα όμορφο διακοσμητικό γύψο.

Θα σας ενδιαφέρει:REVIEW: Επιλογές κεραμιδιών μπάνιου: Επιλογές τοίχου 185+ (Φωτογραφία)

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Επιλογή παραμέτρων

Ένα μοντέρνο ανάγλυφο σας επιτρέπει να αναδημιουργήσετε οποιαδήποτε ιδέα. Μπορεί να είναι:

 • απλή αφαίρεση.
 • τοπίο ·
 • λουλούδια?
 • πανόραμα της πόλης?
 • παγκόσμιο χάρτη.

Ξαναδημιουργούμε οποιαδήποτε ιδέα στον τοίχο με τα χέρια μας.

Ξαναδημιουργούμε οποιαδήποτε ιδέα στον τοίχο με τα χέρια μας.

Εάν τα κομμάτια της διακόσμησης επιλέγονται για την κουζίνα, τότε είναι καλύτερα να επιλέξετε σύμβολα που θα χαρακτηρίζουν την αφθονία στο σπίτι, φωτογραφίες με φρούτα και λαχανικά. Στο παιδικό δωμάτιο μπορεί να είναι ένα ελαφρύ, ευάερο ντεκόρ με μια εικόνα πεταλούδων, πουλιών, λουλουδιών, κάστρων.

Το ανάγλυφο μπορεί να γίνει η κύρια σύνθεση, ή να το εκτελέσει ως διακοσμητικό στοιχείο, το οποίο απεικονίζει ξεχωριστά διάσπαρτα θραύσματα ή λουλούδια που τυλίγουν, ένα αμπέλι από σταφύλια. Χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση των δωματίων, της πρόσοψης του σπιτιού και άλλων κτιρίων.
Το ανάγλυφο τονίζει με έμφαση το εθνοτικό στυλ

Το ανάγλυφο τονίζει με έμφαση το εθνοτικό στυλ

Θα σας ενδιαφέρει:REVIEW: Πώς να κρεμάσετε τη σωστή εικόνα στο εσωτερικό της κουζίνας - 205+ (Φωτογραφία) Κομψές και όμορφες ιδέες

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Σοβάς γύψου

Γύψος - αρκετά απαιτητικό υλικό. Όλα χάρη σε τέτοιες ιδιότητες όπως η αντοχή στη φωτιά, η φιλικότητα προς το περιβάλλον. Αυτό το φυσικό υλικό είναι ιδανικό για τη δημιουργία γυψοσανίδας. Αυτό καθιστά δυνατή τη δημιουργία πολύπλοκων στοιχείων ανάγλυφου διακόσμησης. Και έτσι ώστε οι κατασκευές να λειτουργούν μακρύτερα και να είναι ανθεκτικές, χρησιμοποιούν ένα ειδικό βερνίκι, αστάρια, κόλλα με βάση σιλικόνη ή πολυουρεθάνη. Για την προστασία του προϊόντος από τις υπεριώδεις ακτίνες και την καθίζηση, η κορυφή καλύπτεται με ακρυλικό χρώμα.

Η σύνθεση ανασχηματισμού του γύψου μπορεί να έχει την εμφάνιση ξύλου, χαλκού, χυτοσιδήρου ή τεχνητά. Χρησιμοποιώντας λιναρόσπορο, μπορείτε να μιμηθείτε τη μοντελοποίηση κάτω από το μάρμαρο αντίκες, για να δημιουργήσετε ένα βερνίκι βελανιδιάς από τερακότα. Και για να αναδημιουργήσετε το χαλκό αντίκες, χρησιμοποιήστε ένα μίγμα αποσταγμένου νερού, θειικού χαλκού ή απλά χρώματα λαδιού.

Θέλετε πρωτοτυπία - προσθέστε μια μικρή αρχαιότητα

Θέλετε πρωτοτυπία - προσθέστε μια μικρή αρχαιότητα

Πριν τη βαφή, τα καλούπια γύψου θα πρέπει να στεγνώνουν καλά. Καθαρίζεται από τη σκόνη και στη συνέχεια γεμίζεται.Το κυρίως χρησιμοποιημένο βαφές με βάση το νερό για την οροφή, ο ίδιος ο πίνακας γίνεται με βαφή πετρελαίου.

Θα σας ενδιαφέρει:ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Πώς να κανονίσετε χώρο στο υπνοδωμάτιο πάνω από το κρεβάτι: τοποθέτηση των έργων ζωγραφικής από το Feng Shui. 170+ (Φωτογραφίες) φωτεινές και κομψές προκρίσεις

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Πολυουρεθάνη γυψομάρμαρο

Το υλικό είναι αφρώδες πλαστικό με ειδική τεχνολογία, φιλικό προς το περιβάλλον, δεν απορροφά δυσάρεστη οσμή, υπερβολική υγρασία και είναι ανθεκτικό στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Φαίνεται καλό και είναι κατάλληλο για τις ιδιότητές του για τέτοιους χώρους: μπάνιοτην κουζίνα.

Πολυουρεθάνη στόκος - περιβαλλοντικό υλικό

Πολυουρεθάνη στόκος - περιβαλλοντικό υλικό

Με τη βοήθεια γυψοσανίδας από πολυουρεθάνη, μπορείτε να διορθώσετε οπτικά το δωμάτιο. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε υψηλότερα την οροφή και να επεκτείνετε το δωμάτιο, χρησιμοποιώντας το κυρτό σανίδωμα του τιμολογίου (χύτευση), μια κατακόρυφη προεξοχή στον τοίχο, έναν πυλώνα (πύλη).

Η χύτευση χρησιμοποιείται για να χωρίσει ταπετσαρίες διαφορετικών τόνων. Μπορεί να διακοσμήσει το στρώμα πολυουρεθάνης εσωτερικές πόρτες. Για να διευκολυνθεί η εργασία με αυτό το υλικό χρησιμοποιώντας μια ειδική κόλλα για την πολυουρεθάνη.

Οι δυνατότητες της διακόσμησης γυψοσανίδας στο μοντέρνο σχεδιασμό

Οι δυνατότητες της διακόσμησης γυψοσανίδας στο μοντέρνο σχεδιασμό

Με αυτή τη γυψοθήκη δεν μπορείτε μόνο να διακοσμήσετε ή να ενημερώσετε το εσωτερικό, αλλά και έπιπλα, μπορείτε να δημιουργήσετε πλαίσια ή πλαίσια, διακοσμήστε οροφές, τζάκια, βάθρα. Πολυουρεθάνη στόκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς, για να διακοσμήσετε προϊόντα, μέρη, δομές.

Θα σας ενδιαφέρει:ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: Κομψή ταπετσαρία στο εσωτερικό: συνδυασμός με στυλ, ιδέες σχεδίασης (100+ Φωτογραφίες). Πώς να δημιουργήσετε ένα ζεστό σχέδιο με τα χέρια σας; (κουρτίνες, καλύμματα, πίνακες ζωγραφικής)

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Βασική τάξη εκγύμνασης

Ανεξάρτητα, μπορείτε επίσης να κάνετε γυψομάρμαρο, γιατί αυτό έχει ληφθεί

 • γύψο;
 • πηλός.
 • αλάβαστρο;
 • γύψο με βάση το γύψο.

Το οικόπεδο της ογκομετρικής εικόνας στον τοίχο μπορεί να είναι οποιοδήποτε

Το οικόπεδο της ογκομετρικής εικόνας στον τοίχο μπορεί να είναι οποιοδήποτε

Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα σχέδιο αναπαράστασης για έναν αρχάριο. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε γύψο και γύψο με βάση αυτό. Ίσως η πανέμορφη εικόνα δεν θα λειτουργήσει, αλλά το δωμάτιο θα διακοσμηθεί με ανάγλυφη εικόνα. Το κύριο πράγμα είναι να ακολουθήσετε όλη την αλληλουχία των ενεργειών με ακρίβεια:

 • Από τα κιγκλιδώματα και κόντρα πλακέ που κινούνται με χαμηλά τοιχώματα, που είναι παρόμοια με το δίσκο. Διαστάσεις που θα πρέπει να αντιστοιχεί στο μέγεθος της μελλοντικής ανακούφισης πλάκας, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα ανάγλυφο. Εκτός από το κιβώτιο, μπορείτε να πάρετε και άλλα μέσα, για παράδειγμα, ένα συνηθισμένο κιβώτιο καραμελών ή ένα πλαίσιο κατάλληλου μεγέθους, απλώς να το κολλήσετε στο γυαλί με κολλητική ταινία εκ των προτέρων.
 • Είναι απαραίτητο να καλύψετε τη μορφή με πολυαιθυλένιο. Ο αφρός πρέπει να ισιώσει έτσι ώστε να μην υπάρχουν πτυχώσεις στην κορυφή. Αν δεν μπορείτε να ευθυγραμμίσετε, αφήστε τουλάχιστον ελάχιστες παρατυπίες.
 • Προετοιμάστε το διάλυμα με σαφήνεια σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή του και χύνεται στη φόρμα. Όταν προγραμματίζετε τη δημιουργία ενός στολίδι με υψηλή ανακούφιση, το καλώδιο τοποθετείται στην πλάκα για να ενισχυθεί η σύνθεση.
 • Στο αρχικά αραιωμένο μίγμα πρέπει να παραμείνει εγκαίρως. Απλώς πείτε πόσο χρόνο θα χρειαστεί, γιατί Ο δείκτης είναι διαφορετικός για κάθε υλικό. Πριν από τη χρήση μιας συγκεκριμένης πρώτης ύλης, είναι απαραίτητο να διευκρινιστούν όλες οι αποχρώσεις της εργασίας με αυτήν.
 • Μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε το ίδιο το ανάγλυφο. Πρώτον, το περίγραμμα του απαιτούμενου διακοσμητικού διακοσμητικού υλικού εφαρμόζεται στο κεραμίδι. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να αυξάνετε την ένταση του κυκλώματος από το νεοετοιμασμένο μίγμα. Ο όγκος αυξάνεται σε στρώματα, έτσι ώστε κάθε στρώμα να είναι ελαφρώς σκληρυνόμενο.

Το ανάγλυφο στο εσωτερικό των απλών σπιτιών σπάνια χρησιμοποιήθηκε πριν.

Το ανάγλυφο στο εσωτερικό των απλών σπιτιών σπάνια χρησιμοποιήθηκε πριν.

Δεν είναι δύσκολο να εργαστείτε με γύψο, είναι ακόμα βολικό, αλλά ενώ η πρώτη ύλη είναι υγρή. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να απαλλαγείτε από την περίσσεια, να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαίρι και να διορθώσετε το στολίδι με μια σμίλη χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο καλέμι.

Εάν το υλικό δεν είναι εντελώς στεγνό, απλώς σοβάστε το. Είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί η επεξεργασία μιας ήδη σκληρυνθείσας επιφάνειας.
Θα είναι ακριβώς το επίκεντρο του εσωτερικού σας.

Θα είναι ακριβώς το επίκεντρο του εσωτερικού σας.

Αν χρειάζεται να κάνετε μια σε βάθος εικόνα, μπορείτε να το κάνετε με τους εξής τρόπους:

 • Το ίδιο το στρώμα του φόντου πρέπει να δημιουργηθεί γύρω από το σχήμα, αποδεικνύεται ότι όλα τα στοιχεία θα βρίσκονται σε μια μικρή εσοχή. Όλα τελειώνουν με λείανση του επιπέδου υποβάθρου.
 • Οι εικόνες μπορούν να εμβαθυνθούν αν επιλέξετε μια μικρή ποσότητα βασικού υλικού με τη βοήθεια κοπτικών, σμίλων.

Λίγη φαντασία, δημιουργικότητα και εκπληκτικά αποτελέσματα

Λίγη φαντασία, δημιουργικότητα και εκπληκτικά αποτελέσματα

Η ανεξάρτητη δημιουργία μιας εικόνας ανάγλυφου είναι ένα επίπονο έργο, απαιτεί χρόνο και σημαντικά έξοδα. Αλλά, με μια λογική προσέγγιση, ο σχεδιασμός του σπιτιού σας μπορεί να σας δώσει μια πρωτότυπη, ακόμη και μοναδική εμφάνιση.

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Τύποι και θέματα για τη δημιουργία αναγλύφου

Οι ιδέες για τη δημιουργία μιας τέτοιας δομής ανακούφισης είναι διαφορετικές. Το μέγεθός τους, η πολυπλοκότητα και η πλοκή του στυλ και του όγκου του δωματίου. Μπορείτε να απεικονίσετε ζωικά ή φυτικά μοτίβα, αντίκες σκηνές ή αφηρημένα στοιχεία.

Η εικόνα των δέντρων είναι μια από τις πιο ουδέτερες και ευπροσάρμοστες λύσεις.

Η εικόνα των δέντρων είναι μια από τις πιο ουδέτερες και ευπροσάρμοστες λύσεις.

Η τρισδιάστατη εικόνα μπορεί να γίνει στον ίδιο το τοίχο ή μπορεί να εγκατασταθεί μια προψημένη πλάκα με μια έτοιμη ανάγλυφη εικόνα.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Λουλούδια

Πώς να κάνετε μια αποκλειστική τοιχογραφία: Δημιουργήστε ένα ανάγλυφο με τα χέρια σας. Δημιουργικές ευκαιρίες για την ενημέρωση του ντεκόρ. Μάστερ για αρχάριους

Πώς να κάνετε μια αποκλειστική τοιχογραφία: Δημιουργήστε ένα ανάγλυφο με τα χέρια σας. Δημιουργικές ευκαιρίες για την ενημέρωση του ντεκόρ. Μάστερ για αρχάριους

Πώς να κάνετε μια αποκλειστική τοιχογραφία: Δημιουργήστε ένα ανάγλυφο με τα χέρια σας. Δημιουργικές ευκαιρίες για την ενημέρωση του ντεκόρ. Μάστερ για αρχάριους

Πώς να κάνετε μια αποκλειστική τοιχογραφία: Δημιουργήστε ένα ανάγλυφο με τα χέρια σας. Δημιουργικές ευκαιρίες για την ενημέρωση του ντεκόρ. Μάστερ για αρχάριους

επιστρέψτε στο μενού ↑

Κύκλοι

Πώς να κάνετε μια αποκλειστική τοιχογραφία: Δημιουργήστε ένα ανάγλυφο με τα χέρια σας. Δημιουργικές ευκαιρίες για την ενημέρωση του ντεκόρ. Μάστερ για αρχάριους

Πώς να κάνετε μια αποκλειστική τοιχογραφία: Δημιουργήστε ένα ανάγλυφο με τα χέρια σας. Δημιουργικές ευκαιρίες για την ενημέρωση του ντεκόρ. Μάστερ για αρχάριους

Πώς να κάνετε μια αποκλειστική τοιχογραφία: Δημιουργήστε ένα ανάγλυφο με τα χέρια σας. Δημιουργικές ευκαιρίες για την ενημέρωση του ντεκόρ. Μάστερ για αρχάριους

επιστρέψτε στο μενού ↑

Δέντρο

Πώς να κάνετε μια αποκλειστική τοιχογραφία: Δημιουργήστε ένα ανάγλυφο με τα χέρια σας. Δημιουργικές ευκαιρίες για την ενημέρωση του ντεκόρ. Μάστερ για αρχάριους

Πώς να κάνετε μια αποκλειστική τοιχογραφία: Δημιουργήστε ένα ανάγλυφο με τα χέρια σας. Δημιουργικές ευκαιρίες για την ενημέρωση του ντεκόρ. Μάστερ για αρχάριους

Πώς να κάνετε μια αποκλειστική τοιχογραφία: Δημιουργήστε ένα ανάγλυφο με τα χέρια σας. Δημιουργικές ευκαιρίες για την ενημέρωση του ντεκόρ. Μάστερ για αρχάριους

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε το ξύλινο ανάγλυφο, ειδικά αν το επιλέξετε στο ύφος του δωματίου, το χρώμα των επίπλων.

Το ανάγλυφο φαίνεται πολύ αισθητικό, δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλα είδη εσωτερικής διακόσμησης. Ένα τέτοιο σχέδιο με την πρώτη ματιά θα προσελκύσει την προσοχή.

επιστρέψτε στο μενού ↑

ΒΙΝΤΕΟ: Βήμα-βήμα διαδικασία δημιουργίας αναγύμνωσης στον τοίχο

Ανάγλυφο στον τοίχο

Εσωτερικές ιδέες

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

Συμπέρασμα

Κάνοντας ένα ανάγλυφο είναι σκληρή δουλειά που απαιτεί υπομονή. Αυτή η διακόσμηση διακοσμεί κάθε δωμάτιο. Εάν θέλετε, μπορείτε να χειριστείτε τον εαυτό σας. Δεν είναι απαραίτητο να γίνεις γλύπτης ή καλλιτέχνης για να το αντιμετωπίσεις. Αρκεί να αποκτήσετε βασικές δεξιότητες. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό ή να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με μάστερ.

επιστρέψτε στο μενού ↑ επιστρέψτε στο μενού ↑

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (περισσότερες από 110 φωτογραφίες)

6.4 Συνολικό σκορ
Όμορφα έργα ζωγραφικής ανάγλυφου

Η εικόνα ανακούφισης μπορεί να κάνει κάθε δωμάτιο αξέχαστη. Αποφασίστε για το θέμα της αίθουσας και του χώρου. Είμαστε σίγουροι ότι θα είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και θα σας θυμούνται όλοι οι αγαπημένοι σας. Αφού ελέγξετε τις πληροφορίες, αφήστε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα στα σχόλια. Θα είναι χρήσιμα σε άλλους αναγνώστες. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Εκτιμούμε κάθε κριτική σας και το χρόνο σας.

6.2Βαθμολογία εμπειρογνωμόνων
Τιμή
6
Πρακτικότητα
6.5
Φροντίδα
6
6.6Αξιολόγηση χρηστών
Τιμή
6
Πρακτικότητα
7
Φροντίδα
7
Πλεονεκτήματα
 • Η επιδεξιότητα και η πρωτοτυπία ενός τέτοιου φινιρίσματος.
 • Μια πρόσθετη ευκαιρία να διορθωθεί οπτικά η τραχύτητα των τοίχων.
 • Η δυνατότητα να μοιράζεται οπτικά χώρο σε ένα δωμάτιο.
 • Η δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα ανάγλυφο από μόνοι τους, χωρίς τη βοήθεια ειδικού.
Μειονεκτήματα
 • Υψηλό κόστος υλικών και εργασία για έναν ειδικό.
Προσθέστε την κριτική σας  |  Διαβάστε σχόλια και σχόλια

1 σχόλιο
 1. 3.3
  Τιμή
  60
  Πρακτικότητα
  70
  Φροντίδα
  70

  Παραγγείλαλα μια υπηρεσία τοιχογραφίας. Αποφασισμένο με το θέμα. Ήθελα να προσθέσω κάποια φύση. Δεν περίμενα το αποτέλεσμα να είναι τόσο όμορφο. Φαίνεται σαν ένα συνηθισμένο σχέδιο και φαίνεται τόσο καταπληκτικό. Κάθε φορά που θέλω να περάσω, απλά κρατήστε το χέρι μου πάνω του. Τροποποίησε ριζικά το συνολικό εσωτερικό του δωματίου. Δεν λυπάται για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν.

  + Πλεονεκτήματα: Πολύ όμορφο σχέδιο, neoichny
  - Μειονεκτήματα: Φαίνεται ότι με την πάροδο του χρόνου, έχασε το χρώμα
  Χρήσιμες(0) Δεν είναι καλό(0)Έχετε ήδη ψηφίσει

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική σας βαθμολογία

el2.decorexpro.com - Ημερήσιο περιοδικό για το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, το εσωτερικό σχεδιασμό

Δωμάτια

Αυλή και κήπο

Σχεδιασμός