Καφέ κουζίνα σε εσωτερικό χώρο (120 + φωτογραφία) - Επιτυχείς συνδυασμοί για έξυπνες ιδέες

Τα τελευταία χρόνια, πολλοί τόνοι έχουν εμφανιστεί ως "νέοι ουδέτεροι". Ωστόσο, ένας από τους πιο παραμελημένους και υποτιμημένους τόνους στη διακόσμηση έρχεται τώρα στο προσκήνιο, μπορεί να κάνει ένα εξαιρετικό ουδέτερο σχέδιο - ή να είναι αρκετά ισχυρός για να κάνει μια πραγματική δήλωση. Ναι, το καφέ δεν θεωρείται συνήθως η πιο πρωτότυπη επιλογή, αλλά κάνει τον τρόπο της σε σύγχρονους εσωτερικούς χώρους.

Το περιεχόμενο:

Οι ενώσεις που σχετίζονται με καφέ είναι φθινοπωρινό, φυσικό, έχουν μια οργανική αίσθηση που εγγυάται ότι θα φέρει κάποια ζεστασιά στο χώρο σας. Έχει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων μέσα. Πλούσιο μαόνι καφέ μπορεί να κάνει μια δήλωση, αλλά μαλακό ανοικτό καφέ, περγαμηνο χρώμα ή γαλακτώδες καφέ, μπορεί να δημιουργήσει ένα απαλό, φιλόξενο σκηνικό για πίνακες ζωγραφικής, των επίπλων, λεπτομέρειες.

Μια κουζίνα που φαίνεται γερή

Μια κουζίνα που φαίνεται γερή

Καφέ ιδέες κουζίνας

Brown - το χρώμα του σκούρου ξύλου, το γόνιμο χώμα. Πρόκειται για ένα σύνθετο χρώμα, που αποτελείται από ένα συνδυασμό κόκκινου, μαύρου, κίτρινου χρώματος. Είναι ευρέως διανεμημένη στη φύση, το ξύλο, το χώμα, είναι ο χρωματισμός της ανθρώπινης τρίχας, τα μάτια, η δερματική χρώση.

Περιλαμβάνει μια μάζα τόνων που συνεχίζουν από το ανοιχτό μπεζ έως το σκούρο καφέ. Μερικοί άνθρωποι θα σκέφτονται ότι το καφετί είναι πολύ θυμωμένος ή βαρετό για να διακοσμήσει την κουζίνα τους, αλλά αν όλα γίνονται σωστά, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια ευχάριστη και ζεστή κουζίνα που θα είναι άνετη και άνετη.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στην κουζίνα, χρησιμοποιώντας με ευκολία σε μεγάλη κλίμακα, για παράδειγμα, για ντουλάπια, δάπεδα, άλλα μεγάλα εξαρτήματα κουζίνας. Οι αποχρώσεις λειτουργούν καλά με πολλούς διαφορετικούς τύπους μετάλλων, υφές, περιποίηση, τεχνική. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά στοιχεία, όπως καλύμματα παραθύρων, σκαμπό μπαρ, ποδιά και ούτω καθεξής Εάν σας αρέσει η ζεστασιά του καφέ, μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα, τότε εδώ είναι μερικές ιδέες.

Κλασσικό σε σκούρα χρώματα

Κλασσικό σε σκούρα χρώματα

επιστρέψτε στο μενού ↑

Ανακατέψτε το παλιό με το νέο

Το Brown είναι μια εξαιρετική επιλογή για το συνδυασμό δύο τύπων σχεδίων διακόσμησης, όπως το ιστορικό και το νέο στυλ. Ενώ το καφέ συχνά θεωρείται ένα παλιό, πιο παραδοσιακό χρώμα, μπορείτε να το επαναφέρετε από το "παλιό", να το προσθέσετε στο "νέο" για να το κάνετε πιο σύγχρονο για σήμερα. Οι προηγμένες συσκευές με κομψή, μοντέρνα εμφάνιση, όπως βουρτσισμένο νικέλιο ή ανοξείδωτο ατσάλι, λειτουργούν καλά με αποχρώσεις καφέ.

Το διοικητικό συμβούλιο
Ανακατέψτε καφέ ντουλάπια με γυάλινες πόρτες ή ανοιχτά ράφια με δάπεδα ή ποδιά τραβερτίνης, καθώς και countertops από γρανίτη με μείγμα ελαφρού και σκούρου καφέ.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Pop χρώματα

Χρησιμοποιήστε ένα σπρέι χρώματος σε όλη την κουζίνα για να αντισταθμίσετε το θαμπό καφέ. Οι κόκκινες αποχρώσεις πάντα πάνε καλά μαζί του. Κίτρινο, γκρι, πορτοκαλί αποχρώσεις χρησιμοποιούνται επίσης συχνά με καφέ. Τα υφάσματα είναι το καλύτερο σημείο για τόνους, για παράδειγμα, σε καλύμματα παραθύρων ή σε μαξιλάρια καθισμάτων. Χρησιμοποιήστε ένα χείλος χρώματος στο μοτίβο μιας ποδιάς ή μιας λάμπας που κρέμεται πάνω από την κουζίνα το τραπέζι.

Προσθέστε φωτεινά στοιχεία στο εσωτερικό

Προσθέστε φωτεινά στοιχεία στο εσωτερικό

επιστρέψτε στο μενού ↑

Αναβαθμίστε τα έπιπλά σας

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια έξυπνη εμφάνιση με καφέ χρώμα, δοκιμάστε να επιλέξετε πιο μοντέρνα έπιπλα, όπως τραπέζι κουζίνας, κουζίνα σόμπα ή μπουφέ. Βρείτε αντικείμενα που θα είναι μοντέρνα, αλλά όχι πολύ μεγάλα.

Ένα μεγάλο καφετί τραπέζι ή ένα άλλο μεγάλο έπιπλο μπορεί να φέρει πραγματικά πολύ καφέ στην κουζίνα, καθιστώντας το βαρύτερο. Οι σύγχρονοι ή ζωγραφισμένοι μετρητές μπαρ, ή λευκόι με μια κρέμα πορσελάνης με γυάλινες πόρτες, μπορούν να διακοσμήσουν με επιτυχία την κουζίνα σας.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Συνδυασμοί καφέ

Το Brown είναι ένα σοβαρό χρώμα, το οποίο σημαίνει σταθερότητα, προστασία, άνεση, υποστήριξη. Δεδομένου ότι είναι στερεά, ανθεκτικά, ώριμα, οι άνδρες συχνά προτιμούν να το χρησιμοποιούν στην εσωτερική διακόσμηση.

Το λιλά σε συνδυασμό με καφέ

Το λιλά σε συνδυασμό με καφέ

Ο συνδυασμός καφέ με διαφορετικό χρώμα στο εσωτερικό μπορεί να έχει ως εξής:

 • γκρι, μεταλλικό ασημί με καφέ χρώμα για ασυνήθιστη ουδέτερη εμφάνιση.
 • μαύρο, πορτοκαλί-κόκκινο, υπόλευκο με καφέ χρώμα για ισχυρό ουδέτερο φόντο.
 • ανοιχτό ροζ, ανοιχτό καφέ, μπεζ, μαύρο για ουδέτερα χρώματα.
 • ανοιχτό καφέ, πορτοκαλί εσπεριδοειδές, μια λευκή απόχρωση για επίγειες δονήσεις.
 • καφέ, κόκκινο, φωτεινό teal δημιουργεί ένα χερσαίο μοτίβο, γεμάτο ζωή.
 • αποχρώσεις του καφέ με αποχρώσεις του γκρι με το σκοτεινό γήινο πορτοκαλί-κόκκινο - αυτό είναι ένα ισχυρό αντρικό πρότυπο?
 • η μαύρη σοκολάτα ως φόντο λειτουργεί εξαιρετικά με πορτοκαλί-καφέ, κίτρινο, αλλά και με γκρι αποχρώσεις που προσθέτουν ελαφρότητα.

Φωτεινό πορτοκαλί τραπέζι

Φωτεινό πορτοκαλί τραπέζι

Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, ένας χώρος όπου προετοιμάζονται νόστιμα γεύματα για όλη την οικογένεια. Το καλό φαγητό χρειάζεται μια ατμόσφαιρα, τη ζεστασιά, η οποία συμπληρώνεται από τα γύρω χρώματα. Σκεφτείτε πώς κάθε σκιά επηρεάζει την κουζίνα μας με το παράδειγμα αυτών των προσεκτικά επιλεγμένων δειγμάτων.

Αναμειγνύουμε καφέ αποχρώσεις με φωτεινούς, ουδέτερους τόνους.

Οι ελαφριές σκούρες καστανές αποχρώσεις εξακολουθούν να κατέχουν μια αξιόλογη θέση στις νέες τάσεις στο εσωτερικό σχεδιασμό. Είναι άνετα, ασφαλή, κομψά, οικεία, κατάλληλα για οποιοδήποτε στυλ, διάταξη, αρχιτεκτονική. Οι φωτεινές, σκοτεινές αποχρώσεις είναι καθολικές, συναρπαστικές, που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα ήρεμο, ήσυχο εσωτερικό σχέδιο σε ουδέτερα χρώματα ή να πειραματιστείτε με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, δημιουργώντας προσωποποιημένους εσωτερικούς χώρους.

Καθώς το καφέ είναι αρκετά εκφραστικό και ισχυρό, ακόμη και μια εικόνα, ένα διακοσμητικό μαξιλάρι, ένα λουλούδι ή ένα πλαίσιο εικόνας σε σκούρο καφέ μπορεί να τονίσει με έξοχο τρόπο το μοντέρνο εσωτερικό σε ελαφρύτερα χρώματα, βελτιώνοντας το εσωτερικό του σπιτιού με έντονες χρωματικές αντιθέσεις και άνετο συναίσθημα. Μπορείτε να τοποθετήσετε φωτογραφίες ή φωτογραφίες στους τοίχους σε αποχρώσεις καφέ για ένα εκφραστικό, αναπάντεχο αποτέλεσμα.

Όλοι οι καστανόχρωμοι ήχοι λειτουργούν καλά μαύρο, γκρι, λευκά στολίδια. Φαίνονται ενδιαφέροντα με πράσινο, κίτρινο, δημιουργώντας φυσικά, ζωντανά μοντέρνα σχέδια χρωμάτων για το εσωτερικό. Βιολετί, κόκκινο, ροζ, μπλε - μια κατάλληλη εναλλακτική λύση για έμφαση.
επιστρέψτε στο μενού ↑

Καφέ και λευκό συνδυασμός

Browns ματιά μεγάλη με λευκή διακόσμηση, - λευκό έπιπλα δωμάτιο, σύστημα φωτισμού, τοιχογραφία, κουρτίνες για παράθυρα, πατάκια. Το λευκό κάνει το καφέ πιο εκφραστικό, τονίζει την αντίθεση, μαζί είναι σαν τον καθαρό αέρα και το υγρό χώμα. Ο συνδυασμός κρέμας ή οποιωνδήποτε αποχρώσεων του λευκού στα υφάσματα κουζίνας είναι ιδανικό για τη δημιουργία ισορροπημένων, φωτεινών και άνετων κουζινών.

Το λευκό κάνει καφέ πιο εκφραστικό.

Το λευκό κάνει καφέ πιο εκφραστικό.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Γκρι-καφέ διακόσμηση

Το καφέ ταιριάζει καλά με οποιαδήποτε υφή, φαίνεται ιδιαίτερα όμορφη με φυσικό ένα δέντρο. Τοποθετήστε το γκρι χρώμα σε μια μεγάλη τεχνική, έτσι ώστε να έρχεται σε έντονη αντίθεση με το ξύλο. Μπορείτε επίσης να αραιώσετε το δέντρο με τοίχους από σκυρόδεμα για να τραβήξετε βιομηχανικές σημειώσεις σε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Χρώμιο με διαφανές ακρυλικό, σφυρήλατο σίδερο με κεραμικά είναι ιδανικό για ένα μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό σε τόνους σοκολάτας με άλλες χρωματικές πινελιές. Πανέμορφο φως, σκούρες αποχρώσεις, σκούρο μούσα, καφές, σοκολάτα, χαλκό, μαόνι με ώχρα, άμμο ή καμήλα μαλλιά φαίνονται ευχάριστα, άνετα.
Το καφέ συνδυάζεται καλά με οποιαδήποτε υφή

Το καφέ συνδυάζεται καλά με οποιαδήποτε υφή

Τείχη

Οι τοίχοι κάστανων φαίνονται καλύτερα με αποχρώσεις σε απαλά χρώματα. Οι ανοικτές καφέ αποχρώσεις, μπεζ, κιτρινωπό καφέ είναι ιδανικές για τη δημιουργία μιας ρομαντικής, ζεστής εικόνας, επηρεάζουν τη διάθεση του δωματίου. Το λαμπερό κίτρινο, το σμαραγδένιο πράσινο είναι ιδανικό για τη δημιουργία τολμηρών, κομψών τόνων, φωτίζουν το μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό σε ουδέτερες αποχρώσεις του καφέ.

Είναι σημαντικό. Οι τοίχοι βαμμένο καστανιές δημιουργούν ένα μοναδικό εσωτερικό σχέδιο που χρησιμεύει ως ένας από τους τρόπους για να φέρετε μια νέα ματιά στο δωμάτιο, για να δημιουργήσετε μοναδικούς, πολύ προσωπικούς εσωτερικούς χώρους.

Παίξτε με αντίθεση

Το διοικητικό συμβούλιο
Χρησιμοποιήστε ανοιχτό ροζ, μωβ ή μπλε αποχρώσεις, μωβ, κοκκινωπές αποχρώσεις για κουρτίνες παραθύρων, υφάσματα ταπετσαριών, αμπαζούρ, διακοσμητικά μαξιλάρια, γλάστρες, μαγειρικά σκεύη.

Αυτά τα χρώματα φέρνουν ενδιαφέρον, ζωντανεύουν το σχέδιο, το οποίο βασίζεται σε σκούρες και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.

Στο στυλ του μινιμαλισμού

Στο στυλ του μινιμαλισμού

Υφές από φυσικό ξύλο και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα

Η σκιά σοκολάτας είναι ιδανική για έπιπλα. Τα συμπαγή ξύλα, τα σύγχρονα ξύλινα υλικά είναι σε αρμονία με όλες τις σκοτεινές, ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Η προσθήκη διακοσμητικών αξεσουάρ σε φωτεινά χρώματα δημιουργεί μοναδικές, εντυπωσιακές σύγχρονες ιδέες.

Οι ιδέες με γιούτα δημιουργούν ένα κομψό καταφύγιο σε οικολογικό στιλ. Η καστανιά, σε συνδυασμό με κομψά σχέδια και άλλα ελαφρώς ουδέτερα τόνους, μπορεί να μεταμορφώσει δραματικά το εσωτερικό σχέδιο, εκπληκτικό με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, φέρνοντας ισορροπία, δίνοντας μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο εσωτερικό.

Προσθέστε δημιουργικές εικόνες σε ένα μονόχρωμο σχέδιο. Σκάκι, ρίγες, απλά γεωμετρικά ή στρογγυλά στολίδια για τοίχους, ντουλάπια, πιασμένα μαξιλάρια, ταπετσαρίες, κουρτίνες παραθύρων ή μαγειρικά σκεύη, αγγεία, αποχρώσεις λαμπτήρων είναι επιτυχημένες, μοναδικές, σύγχρονες ιδέες για εσωτερικό σχεδιασμό.
Η σκιά σοκολάτας είναι ιδανική για έπιπλα

Η σκιά σοκολάτας είναι ιδανική για έπιπλα

επιστρέψτε στο μενού ↑

Μικρό μπεζ και σκούρο καφέ συνδυασμός χρωμάτων

Κρέμα, αποχρώσεις σοκολάτας φαίνονται υπέροχα ρομαντικές, μαλακές. Ανάμειξη σκούρο καφέ με το φως, όπως μπεζ, καστανό μαλλί, ώχρα, άμμο, μαύρισμα, σιτάρι, καθώς και η έμφαση στις σύγχρονες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού με ανοιχτό πράσινο-τυρκουάζ, μπλε και μπλε προσφέρουν τρόπους για να δημιουργήσουν εντυπωσιακούς, αλλά ζεστούς, κομψούς εσωτερικούς χώρους.

Ξύλινο σετ

Ξύλινα έπιπλα από φυσικά χρώματα φαίνονται άνετα, οικεία, κατάλληλα για παραδοσιακό και vintage εσωτερικό σπίτι. Αλλά είναι επίσης ιδανικό για τη δημιουργία νέων, φρέσκων, σύγχρονων εσωτερικών χώρων που αντικατοπτρίζουν την ατομικότητά σας - προσθέστε απλά τολμηρά φωτεινά χρώματα στο σχέδιο.

Τοποθετήστε στα ντουλάπια φυσική πέτρα για countertops, έτσι ώστε και τα δύο υλικά να συμπληρώσουν και να παίξουν μεταξύ τους.

Αυτή η κουζίνα φαίνεται άνετη

Αυτή η κουζίνα φαίνεται άνετη

επιστρέψτε στο μενού ↑

Tan εσωτερικό

Κίτρινο σημαίνει δημιουργικότητα και ανάπτυξη. Τα φωτεινά χρώματα μαλακώνουν ανάλογα με μια σχεδόν ουδέτερη καφέ απόχρωση. Το κίτρινο είναι ένα λαμπερό χρώμα που έχει βρεθεί ότι τονώνει τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Σταθερό, στερεό καφέ είναι κατάλληλο για κίτρινο. Είναι επίσης ένα χρώμα που σημαίνει απλότητα, άνεση. Πρακτικό, αλλά με αισθησιακές αρμονίες, το καφέ είναι το πιο κατάλληλο για διακόσμηση κουζίνας. Η καφέ-κίτρινη κουζίνα είναι το επίκεντρο της συνεχώς δημιουργικής και ικανοποιητικής διατροφής.

Το κίτρινο είναι ένα ευπροσάρμοστο χρώμα που συνδυάζει πολύ καλά με το πιο συντηρητικό καφέ. Λοιπόν, όταν ο Μπράουν χρησιμεύει ως ένα πρόσθετο στο σχέδιο, επειδή έχει μια μεγάλη ποικιλία από αποχρώσεις από πλούσια κεχριμπάρι σε χλωμό κρέμα. Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις του κίτρινου περιλαμβάνουν:

 • chartreuse;
 • χρώμιο;
 • χρυσό?
 • λεμόνι

Ο Brown έχει αποχρώσεις από μπεζ έως μαύρη σοκολάτα.

Κίτρινο σημαίνει δημιουργικότητα και ανάπτυξη.

Κίτρινο σημαίνει δημιουργικότητα και ανάπτυξη.

Οι ζεστές αποχρώσεις του κίτρινου, όπως η κρέμα, το βούτυρο και η λεμονάδα, πηγαίνουν πολύ καλά με πιο πλούσιες, σκούρες καφέ αποχρώσεις. Δίνουν μια πιο παραδοσιακή εμφάνιση, προσφέρουν ένα θερμό καλωσόρισμα.

Μπορείτε να προσθέσετε:

 • λαμπερά ποπ χρώματα?
 • chartreuse;
 • εσπεριδοειδή ·
 • χρυσό

Οι βαθύτερες αποχρώσεις του κίτρινου, όπως το κεχριμπάρι και το βερίκοκο, φαίνονται εντυπωσιακές με μπεζ και καφέ αποχρώσεις. Έτσι ώστε αυτός ο συνδυασμός να μην φαίνεται ζοφερός, προσθέστε λίγες σταγόνες κόκκινου ή πράσινου ή ακόμα και μαύρου ως τόνους για να το κάνετε ενδιαφέρον.

Το χρωματικό σχέδιο του δωματίου καθορίζει την αίσθηση του.

Το χρωματικό σχέδιο του δωματίου καθορίζει την αίσθηση του.

Εδώ είναι αυτό που οι σχεδιαστές λένε για αυτό:

 • "Δεδομένου ότι το καφέ είναι ένα μείγμα από κόκκινο, κίτρινο και μαύρο, είναι ένα σύνθετο χρώμα που φαίνεται καλό με το κίτρινο, όπως ήδη περιέχεται στο σύνθετο υλικό. Χρωματίστε τους τοίχους με το χρώμα του βουτύρου και δημιουργήστε ντουλάπια και δάπεδα κάτω από σκούρο μαόνι. Χρησιμοποιήστε ανοιχτό καφέ-κίτρινο γρανίτη για την επιφάνεια εργασίας και τελειώστε με μια επιπλέον φωτεινότερη απόχρωση του ίδιου κίτρινου χρώματος στην ποδιά. Οι προθέσεις του κόκκινου στα πιάτα ή τα κουφώματα μπορούν να προσθέσουν ένα σημείο εστίασης. "- Jordan Dane από την Jazz Interiors.
 • "Κάντε τους τοίχους μπεζ και προσθέστε φωτεινά λεμόνι ή ranunculus κίτρινα γραφεία. Το πάτωμα βινυλίου με μοτίβα μπεζ, λευκό και κίτρινο θα φανεί ζενίθ. Προσθέστε μια ποδιά με την ίδια κίτρινη απόχρωση με μαύρους τόνους στην επένδυση τοίχων, χαλιά και πιάτα "- Ashley Brown από Pretty Homes.
 • "Οι τοίχοι από κεχριμπάρι με ντουλάπια από σκούρο ξύλο και τον ίδιο πάτωμα φαίνονται όμορφα. Προσθέστε σημεία εστίασης μπεζ ή κρέμας για να κάνετε μια νόστιμη αντίθεση. Τα χρώματα συνδυάζονται όμορφα και δημιουργούν μια πραγματικά ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα. "- Sandra Lenon.

Το κίτρινο είναι ένα καθολικό χρώμα.

Το κίτρινο είναι ένα καθολικό χρώμα.

Το χρωματικό σχέδιο του δωματίου καθορίζει την αίσθηση του. Η κίτρινη και η καφετιά κουζίνα είναι παραδοσιακή και ζεστή ή απότομη και μοντέρνα. Επιλέξτε το σχέδιό σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε. Κάνετε τα δικά σας combos.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Καλοκαιρινή παλέτα πράσινη και καφέ

Το πράσινο χρώμα είναι ουσιαστικά το καλοκαίρι και φαίνεται καλύτερα όταν επιλέγεται στη σωστή σκιά του πράσινου γρασιδιού. Το καφέ και το πράσινο μαζί είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός γιατί αυτό είναι αυτό που βλέπουμε στη φύση, ειδικά στα δέντρα.

Σκεφτείτε ένα μοτίβο με ξύλινα έπιπλα. Η κουζίνα είναι ένα μέρος του σπιτιού όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το ξύλο για στυλ και λειτουργία ταυτόχρονα. Εδώ πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά το ξύλο για ντουλάπια σε διάφορες αποχρώσεις του φυσικού καφέ, και μπορείτε να τους συνδυάσετε με πράσινο τόνους στα μικρά πράγματα. Οι πράσινες αποχρώσεις μπορεί να βρίσκονται στο δοχείο, ταπετσαρία, κουβέρτες και κουρτίνες. Υπάρχουν σπίτια όπου το πράσινο χρησιμοποιήθηκε κατάλληλα για ντουλάπια. Σκεφτείτε το χρωματικό σχέδιο εκ των προτέρων πριν αποφασίσετε κάτι.

Προσθέστε λίγο καλοκαίρι στο εσωτερικό

Προσθέστε λίγο καλοκαίρι στο εσωτερικό

Καφέ ντουλάπια

Από τις αποχρώσεις του μπαστούνι έως τις πιο σκούρες αποχρώσεις από δρυς και καρυδιά - υπάρχουν πολύχρωμες επιλογές για καφέ έπιπλα, τα οποία μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε στο σχέδιο. Όσον αφορά το πράσινο χρώμα, η απλούστερη ιδέα είναι να το χρησιμοποιήσετε για τοίχους. Όταν σχεδιάζετε τοίχους, μπορείτε να κολλήσετε σε σιωπηλές πράσινες αποχρώσεις, οι οποίες δεν είναι τόσο σκοτεινοί όσο οι ελιές, αλλά δεν είναι τόσο ελαφριές όσο το χόρτο. Άλλα χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι λευκά και λίγο κίτρινα.

Τραπεζαρία

Πράσινο και καφέ μαζί κάνουν το τέλειο μείγμα για το τραπέζι, εφόσον υπάρχει χώρος για μια ζώνη. Και πάλι, καφέ στοιχεία έρχονται σε έπιπλα και δάπεδα, ενώ πράσινο χρησιμοποιείται ως κάλυψη στο τραπέζι, κουφώματα, καθώς και σε ταπετσαρία, πιάτα. Ως ενδιαφέρουσα ιδέα να προσθέσετε εδώ, τα φυτά περιλαμβάνονται - σε γλάστρες, αγγεία, γλάστρες ή κρεμαστά. Φυτά δουλεύουν εξαιρετικά για εκείνα τα καντίνες, όπου υπάρχει μια φυσική πηγή φωτός.

Μικρά, φωτεινά στοιχεία κάνουν πιο φρέσκο ​​την κουζίνα.

Μικρά, φωτεινά στοιχεία κάνουν πιο φρέσκο ​​την κουζίνα.

Ο καλύτερος λόγος να χρησιμοποιήσετε την καλοκαιρινή παλέτα καφέ και πράσινου είναι εκπληκτική σταθερότητα όταν και τα δύο χρώματα είναι ισόποσα / ισορροπημένα και αρμονικά συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. Το λευκό, το κίτρινο και το μαύρο μπορούν να χρησιμοποιηθούν αναλογικά, χωρίς να αραιώνεται το κύριο θέμα.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Καταπληκτικός συνδυασμός καφέ και γκρι

Ο συνδυασμός δύο ουδέτερων - καφέ και γκρι - στο δωμάτιο είναι σίγουρα κατάλληλος, επιπλέον, βρίσκονται επίσης στη φύση. Όχι μόνο μπορούν να είναι ο τέλειος συνδυασμός - λειτουργούν επίσης καλά με πολλά άλλα χρώματα.

Τα αντίθετα προσελκύουν

Όπως και με οποιοδήποτε χρώμα, οι αποχρώσεις του καφέ και του γκρι μπορεί να ποικίλουν από ψυχρότερο έως θερμότερο, αλλά το συνολικό καφέ θεωρείται θερμότερο και το γκρι θεωρείται πιο κρύο. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο καλά μαζί. Το γκρι μπορεί να προσφέρει μια ευχάριστη οπτική ανάπαυση και να σημειώσει τις κρύες περιοχές ενός δωματίου με καφέ έπιπλα και καφέ μπορεί να προσθέσει ζεστασιά σε ένα δωμάτιο που κυριαρχείται από το γκρι.

Το γκρι μπορεί να προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή στα μάτια.

Το γκρι μπορεί να προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή στα μάτια.

Ανάμιξη

Όταν χρησιμοποιείτε κυρίως καφέ και γκρι χρώματα, η χρήση διαφορετικών αποχρώσεων και των δύο χρωμάτων θα είναι ενδιαφέρουσα. Και να τονισθεί αυτό το σχέδιο χρωμάτων με έντονη αντίθεση λευκού στη διακόσμηση, τοίχους, τοίχους με έμφαση (ειδικά με τούβλα με υφή), καθώς και αξεσουάρ που προσθέτουν φρεσκάδα.

Μου αρέσει ιδιαίτερα το ξύλο σε ζεστούς τόνους, σε αντίθεση με τους γκρίζους τοίχους και το λευκό τελείωμα. Αυτό το σχέδιο λειτουργεί εξαιρετικά όταν θέλετε να δώσετε μια νέα ματιά στην κουζίνα με καφέ ντουλάπια.

Και δεδομένου ότι το καφέ και το γκρι είναι ουδέτερα, κάνουν το τέλειο σκηνικό για να επιδείξουν τα τρέχοντα αγαπημένα σας χρώματα προφορά.

Κομψή επιλογή για ένα μικρό δωμάτιο

Κομψή επιλογή για ένα μικρό δωμάτιο

επιστρέψτε στο μενού ↑

Τούβλο τοίχο

Οι ανεπεξέργαστοι τοίχοι από τούβλα ορίζουν μία από τις τελευταίες τάσεις στις σύγχρονες κουζίνες. Οι εσωτερικές επιφάνειες από τούβλα είναι όμορφα και πρωτότυπα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά που φέρνουν vintage στυλ σε παραδοσιακά και μοντέρνα σπίτια. Η αυθεντική επιφάνεια από τούβλα δίνει μια ρουστίκ αίσθηση στον ζωτικό χώρο, δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα και τονίζει το απλό εσωτερικό σχέδιο. Τα ανοιχτά τούβλα είναι ευπροσάρμοστα, κατάλληλα για πολλά στυλ κουζίνας και φαίνονται φανταστικά σε μικρά δωμάτια και ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους.

Αυτά είναι όμορφα, ανθεκτικά και σχεδόν χωρίς συντήρηση αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά που συνδυάζουν καλά με όλα τα παραδοσιακά και σύγχρονα υλικά. Μικρά τετράγωνα τούβλα δημιουργούν όμορφα σχέδια και προσθέτουν ζεστασιά στις σύγχρονες κουζίνες. Υπάρχει κάτι στο μη επεξεργασμένο τοίχο από τούβλα που προσελκύει το μάτι.

Οι ανεπεξέργαστοι τοίχοι από τούβλα διαφέρουν στο χρώμα, την υφή και το σχέδιο, δημιουργώντας μια βιομηχανική γοητεία ή ατμόσφαιρα στυλ.. Αν και το καφέ τούβλο φαίνεται από μόνο του καταπληκτικό, μπορεί επίσης να βαφτεί μερικώς ή τελείως με γκρι χρώμα, λευκό, μαύρο ή άλλα χρώματα. Οποιοσδήποτε σχεδιασμός τούβλου στην κουζίνα θα είναι ασυνήθιστος.

Ταπετσαρίες

Είναι επίσης αρκετά κατάλληλο να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία που μιμούνται τα τούβλα. Εξετάστε την επιλογή πλακών υφής με αυτοκόλλητη επιφάνεια που φαίνονται ρεαλιστικές.

Το διοικητικό συμβούλιο
Συνδυάστε ένα τοίχο από τούβλα με όλες τις κρέμες, γκρι, καστανιές που συνδυάζουν καλά με μια μοναδική υφή τούβλου και μοτίβο για να δημιουργήσετε μοναδικούς χώρους.

Οι τοίχοι από τούβλα φαίνονται εξαιρετικοί σε κλασικές κουζίνες. Αυτός ο τοίχος προσθέτει εκφραστικότητα στον εσωτερικό σχεδιασμό, συνδυάζοντας αρμονικά μια σύγχρονη προσέγγιση. Τεχνητά χτισμένα τοίχους από τούβλα - φυσικά ή απομιμημένα με ταπετσαρίες - προσθέτουν μια κυματιστή υφή που είναι πάντα κατάλληλη.

Αυτός ο τοίχος προσθέτει εκφραστικότητα στο σχέδιο.

Αυτός ο τοίχος προσθέτει εκφραστικότητα στο σχέδιο.

Σχεδιασμός τοίχου από τούβλα

Υπάρχουν αρκετοί όμορφοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε έναν εσωτερικό τοίχο από τούβλα που συμπληρώνει τη συνολική εμφάνιση της κουζίνας ή της τραπεζαρίας. Εάν η κουζίνα σας έχει μόνο έναν ανοιχτό τοίχο από τούβλα, θα είναι ένας τοίχος έμφασης.. Με την προσθήκη ντουλάπια κουζίνας σε αυτό, μπορείτε να το μετατρέψετε σε εστίαση.

Τοποθετώντας ένα ντουλάπι αποθήκευσης σε έναν τοίχο από τούβλα ή προσθέτοντας ανοιχτά ράφια σε ένα ανοιχτό τούβλο, μπορείτε να βελτιώσετε τον σχεδιασμό της κουζίνας σας με όμορφες πλάκες, μπολ και κουτάκια που δημιουργούν μια σπιτική ατμόσφαιρα. Ο σχεδιασμός με ρουστίκ διακοσμήσεις φαίνεται ιδιαίτερα ζεστός, ελκυστικός και φιλικός.

Με τα ακατέργαστα τούβλα στην κουζίνα, όλα τα χρώματα λειτουργούν καλά, τα οποία δίνουν έμφαση στην αυθεντική, ασυνήθιστη και κομψή εμφάνιση των μη βαμμένων μπλοκ. Ο χρωματισμός του εσωτερικού τοίχου από τούβλα σε ένα συντονιστικό χρώμα είναι επίσης κατάλληλος.
Τοίχος από τούβλα σε συνδυασμό με σκιά κρέμας

Τοίχος από τούβλα σε συνδυασμό με σκιά κρέμας

Κουζίνα σε μοντέρνο στυλ με τούβλο

Ο τοίχος από τούβλα είναι ένα αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό που μπορεί να εμπλουτίσει και να διακοσμήσει σύγχρονες κουζίνες, συνδυάζοντας μοναδικές υφές, σχέδια και χρώματα με την υπάρχουσα διακόσμηση κουζίνας και το χρωματικό σχέδιο. Οι εσωτερικοί τοίχοι από τούβλα προσθέτουν ζεστασιά και παλιομοδίτικη γοητεία σε μοντέρνες κουζίνες. Τα ανοιχτά τούβλα δημιουργούν ένα μοναδικό, χαλαρωτικό και εκλεπτυσμένο εσωτερικό σχέδιο.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Ποιος συνδυασμός με καφέ για την κουζίνα;

Στο εσωτερικό σχέδιο, το καφέ είναι εντελώς ουδέτερο, το οποίο μπορεί να "πνίξει" άλλα χρώματα. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού, επειδή τα ξύλινα έπιπλα είναι συνήθως καφέ.Οι ουδέτερες καφέ αποχρώσεις μπορούν να κάνουν το δωμάτιο πιο ευρύχωρο και οι σκοτεινότερες καφέ αποχρώσεις παρέχουν μια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης. Δεδομένου ότι είναι ένα πιο ουδέτερο χρώμα, καθώς είναι επίσης ζεστό και πολύ ευπροσάρμοστο, παρέχει μια σειρά από επιλογές για σχέδια χρωμάτων.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Κόκκινο

Η σκοτεινή σοκολάτα πηγαίνει καλά με μια κόκκινη απόχρωση χαλκού. Αυτό συμβαίνει όταν το ζεστό κόκκινο αραιώνει το θαμπό καφέ, καθιστώντας το εσωτερικό ενδιαφέρον και εξαιρετικό.

Σε συνδυασμό με το κόκκινο

Σε συνδυασμό με το κόκκινο

επιστρέψτε στο μενού ↑

Μπλε

Μπλε σε συνδυασμό με σοκολάτα, πλούσιες αποχρώσεις κάστανου παίζουν με αντιθέσεις και δημιουργούν μια χαλαρωτική αίσθηση περιπλάνησης. Πρόκειται για ένα λεπτό και ειρηνικό ντουέτο..

Λεπτό και ειρηνικό ντουέτο

Λεπτό και ειρηνικό ντουέτο

επιστρέψτε στο μενού ↑

Χρυσή

Για μια πολυτελή εμφάνιση, εμπλουτίζετε το καφέ με το χρυσό, προσθέτοντάς το σε τόνους, φωτιστικά, μαγειρικά σκεύη και συσκευές. Η τολμηρότητα του χρυσού μαλακώνει με γήινες αποχρώσεις και κάνει το εσωτερικό μαλακό και ζεστό.

επιστρέψτε στο μενού ↑

Πορτοκαλί

Αυτή είναι μια άλλη οργανική προσθήκη στο γήινο, και τα δύο χρώματα αλληλοσυμπληρώνονται, καθιστώντας το εσωτερικό μοντέρνο και ζωντανό.

Καφέ στο εσωτερικό

Ενημερώνουμε το σχέδιο της κουζίνας

8.5 Συνολικό σκορ
Brown συνδυασμός κουζίνας

Δεν ξέρω τι χρώμα να επιλέξει για την κουζίνα; Κόκκινο; Πράσινο; Κίτρινο; Προσφέρουμε να δώσουμε προσοχή στο καφέ χρώμα. Όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του επιλεγμένου εσωτερικού χώρου. Οι παραλλαγές των συνδυασμών θα σας εκπλήξουν. Αφού ελέγξετε τις πληροφορίες, αφήστε τα σχόλιά σας με επιχειρήματα στα σχόλια. Θα είναι χρήσιμα σε άλλους αναγνώστες. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας. Εκτιμούμε κάθε κριτική σας και το χρόνο σας.

Συνάφεια των πληροφοριών
8
Διαθεσιμότητα της εφαρμογής
8.5
Δημοσιοποίηση θεμάτων
9
Αξιοπιστία των πληροφοριών
8
Πλεονεκτήματα
 • Μια πλούσια ποικιλία αποχρώσεων που σας επιτρέπει να κάνετε το δωμάτιο εκφραστικό
 • Μη σχεδίαση, πρακτική σχεδίαση
 • Εφαρμόζεται σε πολλές κουζίνες, με σχεδόν οποιοδήποτε πρωτότυπο σχέδιο χρωμάτων.
Μειονεκτήματα
 • Πολύ βαρετό
 • Είναι απαραίτητο να νικήσει, χωρίς ενδιαφέρον από μόνο του
 • Σκοτεινό, κρύβει τη θέση
Προσθέστε την κριτική σας

Νανοζένινα Άννα

Γεια σου, είμαι εδώ επειδή η εσωτερική διακόσμηση είναι η αδυναμία μου. Συνηθίζω να περνάω τακτικά από το hauz, ψάχνοντας έμπνευση για ενδιαφέρον και να μην ξεχνάω για την Ikea))

Θα χαρούμε και τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

Η συνολική σας βαθμολογία

el2.decorexpro.com - Ημερήσιο περιοδικό για το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, το εσωτερικό σχεδιασμό

Δωμάτια

Αυλή και κήπο

Σχεδιασμός